Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hirdetmény nyitása
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Gumiszoba, próbálkozások, gyakorlás
Harder
proba
gorillala
Itt kevergek a .gyik.com/forum/ oldalakon a fórumban

Valahogy kijutottam a gyik.com oldalra

Ott nem érvényes a felhasználó nevem és jelszavam?

Még chat is lenne ott meg galéria + mindenféle.

Oda fel kell íratkozni?
mert a hungry felől szoktam jönni és lehet voltam ár a gyik... -on
de nem emléxem
gorillala
Itt kevergek a .gyik.com/forum/ oldalakon a fórumban

Valahogy kijutottam a gyik.com oldalra

Ott nem érvényes a felhasználó nevem és jelszavam?

Még chat is lenne ott meg galéria + mindenféle.

Oda fel kell íratkozni?
mert a hungry felől szoktam jönni és lehet voltam ár a gyik... -on
de nem emléxem
Harder
A forumra es a gyik.com folapra 2 kulonbozo regisztracio szukseges, sajnos nem tudtam megoldani, hogy a 2 kulonbozo rendszer 1 useradatbazist hasznaljon.
viszont a gyik.com folapra szerintem nem is erdemes regisztralni, mivel semmilyen tartalom nincs levedve, szoval mindent ugyanugy latsz most is, meg regisztracio utan is.
BlackPrince
Talán lehetne azt csinálni hogy regisztráció után egy php script átmásolja az IPB be a cuccot és fordítva is. Csak a fájl végére egy include() -al be kéne ágyazni a fájlt. Szerintem ez m?ködne wink.gif

<offtopic>
Mi a magyar kódlap neve? "iso" mennyi? smile.gif
</offtopic>
Harder
Lehet hogy így meg lehetne oldani, de nem értek hozzá smile.gif Meg amúgy sem lenne már sok értelme, mivel cserélni fogom a motort a lap alatt (újabb mambo-t kap), ahol a lapon már nem lehet majd regisztrálni (semmi értelme, mivel eredetileg arra lett volna, hogy aki hírt, cikket akar küldeni - regisztrál - majd elküldi). De nem tolonganak az emberek, aki meg mégis küldött, általában mail-ben tette meg.

iso-8859-2 a kódlap smile.gif
BlackPrince
Hát ja...

Nem tudod véletlenül hog hogyan lehet a operát rábírni a hosszú ö és ü megjelenítésére? Mármint annak a formátumát amit postol, ezeket rögtön lecseréli ? re sad.gif
Harder
Nálam iso-8859-2-re van állítva a kódlap az Opera-ban, és igy jól jelennek meg ezek a betűk is smile.gif
BlackPrince
Nálam is, ami megjelenik az OK de amit írok az már nem sad.gif
Harder
Nálam 7.23-as verzióban nincs ilyen gond. Nálad melyik fut?
BlackPrince
Ugyanaz...de szerintem a háttérben már itt is az ördögi vindóz bújik meg smile.gif sikerült magából már a Java-t is kiaprítani (borzasztó lassú, fagy) amikor betölt akkor már kapásból 430 mega memóriát lefoglal laugh.gif
Sebaj, pénteken reinstall.
Harder
Jujjj ... az a 430 nagggyon durva smile.gif
szvsz a reinstall segiteni fog biggrin.gif
BlackPrince
Most 444.2 smile.gif pedig csak az opera fut, de 500 ra sehogy se tudom feltornászni biggrin.gif
Valamelyik nap bepöccentem ezen és elkezdtem nyitogatni a progikat hátha meglesz az 500 de nem ment, "csak" 495 sikerült biggrin.gif de nem adom föl biggrin.gif biggrin.gif
Harder
Drukkolok smile.gif
Mennyi memória van a gépedben?
Task manager-ben nézted már, hogy mi foglal le ennyit?
BlackPrince
256 SD
Jaja, de semmi extra nincs, csak a vindózos cuccok meg egy NPF2k3 + Symantec Antivirus Corporate Edition + MSN cuccos + fatávos DSL mér? vagy mi smile.gif
Szóval ott nincs gond...ez már alapból jön smile.gif
Marcell
http://www.dualmotkany.extra.hu/clareo

bocs, kipróbálom mennyi idő alatt indexel le a googli
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.