Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vélemény - gyik.com
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Általános beszélgetés, vélemények, kérdések, javaslatok
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Harder
Jöhet jó is rossz is, ahogy érzed.. smile.gif
Anonymous
gratulálok, nagyon jó!
Harder
Köszönöm magus smile.gif
Anonymous
franko lett öcsisajt smile.gif

latom akkor hogy ide kerültek az irások a rottanderr?l ...ha jól látom..
Harder
Köszi, és igen, jól látod smile.gif
Anonymous
udv! ugyan en csak egy 15colos monitoron nezem az oldalt, de nagyon sotet a kep! szerintem vagy csinalj vele valamit h vilagosabb legyen, vagy lehessen semat, skint valasztani. gondolom phpvel nem nagy ugy!
amugy sok sikert a laphoz!
Harder
udv! ugyan en csak egy 15colos monitoron.....

Szia Gergely!

Köszi, igyekszem hogy jó legyen, és gondolkozok majd a grafikus témaváltáson. smile.gif
Els? körben tartalmilag igyekszem minnél hamarabb befejezni, ne legyen halott linkek stb., meg feltölteni rendesen, utána jönnek azok a dolgok amelyek már mondjuk a külcsínhez tartoznak, azok már nem fogják befolyásolni a lap m?ködését. smile.gif
2XP
Szia! Szerintem is nagyon jó lett a honlap, és a téma is megfelele?, sok olvasásnál el?nyösebb a sötét, és tényleg a tartalom az els?. Csak így tovább, és még egyyszer gartulálok!
Harder
2XP

Köszönöm, hasonló jókat kívánok én is Nektek a honlapotokhoz! smile.gif
Anonymous
üdv újra! örömmel fedeztem fel a polifonikus cseng?hangokat, de miért kell egyesével leszedegetnem ?ket? igazán kirakhatnál egy zip-et, amiben minden benne van!
Hungry
Nagyon tetszik amit csináltatok. Ez a fórum is szuper, bárcsak nekem is lenne ilyen smile.gif!

Már rég óta terveztem, hogy a drága szakkönyveket gépre viszem és kiteszem az internetre pdf formátumban. Olyan pénzeket kérnek például egy Corel vagy Photoshop leírásért, hogy az kriminális. Tudom az ilyesmi szerz?i jogokat sérthet, de ha elkészülök szólok nektek. Ha feltennétek, akkor nekem nem kellene saját weblappal bajlódnom.

Addig is sok sikert kívánok!
Harder
üdv újra! örömmel fedeztem fel a polifonikus cseng?hangokat, de miért kell egyesével leszedegetnem ?ket? igazán kirakhatnál egy zip-et, amiben minden benne van!

Erre vonatkozóan már kaptam jelzést, úgyhogy rendben .. vmilyen megoldást fogok rá találni smile.gif
Valószín?leg egy txt-be lelistáztatom majd a könyvtárat és azt teszem fel, igy akinek kell egyben a cucc, abból a txt-b?l már könnyen be tudja rakni letöltésvezérl?be a cuccot.
Az egészet zip-ként azért nem akarom feltenni, mert dupla tárhelyet foglal, és ha b?vítem pár zenével, csomagolhatom újra és tehetem fel, ami lassabb megoldás mint a txt. wink.gif

Az elején amúgy gondolkoztam azon hogy egyben vagy egyesével tegyem-e fel ?ket, de végül azért döntöttem utóbbi mellett, mert sokan csak 1-1 számot akarnak letölteni, és ezt a 'keresés' funkcióval könnyen meg is tehetik, nem gondoltam volna hogy ennyien szeretnék majd az egészet egyben is leszedni smile.gif De rajtam ne múljon.. wink.gif
Harder
Nagyon tetszik amit csináltatok. Ez a fórum is szuper, bárcsak nekem is lenne ilyen smile.gif!

Már rég óta terveztem, hogy a drága szakkönyveket   gépre viszem és kiteszem az internetre pdf formátumban. Olyan pénzeket kérnek például egy Corel vagy Photoshop leírásért, hogy az kriminális. Tudom az ilyesmi szerz?i jogokat sérthet, de ha elkészülök szólok nektek. Ha feltennétek, akkor nekem nem kellene saját weblappal bajlódnom.

Szia Hungry!

Örülök hogy tetszik a honlap, és az ajánlatodat is köszönöm!
De utóbbit sajnos vissza kell utasítanom, mert nem szeretnék illegális tartalmat feltenni a honlapra, és a könyvekre elég érzékenyek a kiadók sad.gif

De ha megcsinálod és kiteszed ?ket vhova, akkor szólj és nagyon szivesen kiteszek egy linket a honlapodra ajánlásképpen. smile.gif
Pelenka
Jó a lap biggrin.gif
Harder
Jó a lap  :D

Thx smile.gif
ADAMX
Nagyon király az oldal, csak így tovább!
A design is nagyoin szép, de nézd meg 800x600-ban, hogy milyen ronda, valamit csinálj vele szerintem, mert sokaknak van ilyen felbontásuk!(Nekem 1024x768-ban van, látszik, hogy erre tervezted smile.gif )
Harder
Köszi smile.gif

800x600-ban mi a gond vele?
1 dologról tudok, azt javitom majd, hogy a fenti "szürke fémcsöves" link részen az utolsó lekerül egy 2. sorba, erre gondoltál?

Ha másra, akkor egy printscreen-nel tudsz segiteni hogy hol a baj?

Thx! smile.gif
ADAMX
Van még egy másik is: fent a galéria és a fórum képek szét vannak esve, gondolom azért, mert több képb?l vannak összerakva.

Az új leírás(az iframe-es) nagyon király, ilyesmire kérdeztem rá a HWSW-n smile.gif

Hajrá!
Harder
Véletlenül nem Opera 6.x alatt nézted? smile.gif
Egyedül abban esik szét a fenti rész, de nem találtam meg az okát - a többi böngész?ben amivel tudtam tesztelni (Opera 7.01-7.10, IE 5.5/6.0, Linux alatti böngész?k) azokban jól jelent meg.
Harder
Feldobtam hogy én hogy látom a lapot böngész?kben, ha jól sejtem akkor nálad is úgy jelenik meg, ahogy az 1. képen (Opera 6.05)

1. kép - http://www.gyik.com/temp/opera.6.05.png
2. kép - http://www.gyik.com/temp/internet.explorer.6.0.png
3. kép - http://www.gyik.com/temp/opera.7.10.png

A 800x600-as hiba most már elvileg jónak kell hogy legyen, levettem egy képet, igy szélességre 784 pixelig lehet kicsinyiteni smile.gif
ADAMX
Nem, nem Operával néztem, hanem valami régi IE-vel(suliban néztem), de tényleg úgy néz ki, mint az opera.png képeden.
Harder
Régebbi IE-vel sajnos nem tudtam kipróbálni, egyszer?en nem férek olyan géphez már ahol az lenne sad.gif
Anonymous
erdekes az oldal, gratulalok!
Harder
Köszönöm Danka! smile.gif
Hungry
Hello Harder!

Van egy-két javaslatom a fórummal kapcsolatban. Sok mindent kipróbáltam és tesztelgettem, de nem találtam hibát. Nálam IE alatt tökéletesen m?ködik. biggrin.gif

Eddig csak az idézet gomb nem tetszik. Az igaz, hogy gyorstippben kiírja, hogy "Hozzászólás az el?zmények idézésével", de szerintem más elnevezés jobb lenne. Mondjuk válasz erre, hozzászólás vagy ilyesmi. Az idéz?jel persze maradhatna.

És még egy javaslat, ami kés?bb fontos lehet :shock: . Ha jól látom, akkor a tartalomjegyzékben az utolsó hozzászólás dátuma szerint vannak felsorolva a fórumok. Ha majd sok-sok téma lesz, akkor jó lenne, ha rendezni lehetne a Témák és Hozzászólások száma szerint is, szabadon választva.
Egyenl?re ennyi.

Üdv.: Hungry
Harder
Van egy-két javaslatom a fórummal kapcsolatban. Sok mindent kipróbáltam és tesztelgettem, de nem találtam hibát. Nálam IE alatt tökéletesen m?ködik. biggrin.gif
Örülök neki, én sem smile.gif

Eddig csak az idézet gomb nem tetszik. Az igaz, hogy gyorstippben kiírja, hogy "Hozzászólás az el?zmények idézésével", de szerintem más elnevezés jobb lenne. Mondjuk válasz erre, hozzászólás vagy ilyesmi. Az idéz?jel persze maradhatna.

Teljesen jogos az észrevétel, én is ezen a véleményen vagyok. Egyel?re nem változtattam a gombon, mert nem akartam munkát fektetni a default theme módosításába, majd az újnál, amit én csinálok, ott már "válasz" lesz a gomb neve smile.gif

És még egy javaslat, ami kés?bb fontos lehet :shock: .  Ha jól látom, akkor a tartalomjegyzékben az utolsó hozzászólás dátuma szerint vannak felsorolva a fórumok. Ha majd sok-sok téma lesz, akkor jó lenne, ha rendezni lehetne a Témák és Hozzászólások száma szerint is, szabadon választva.
Egyenl?re ennyi.

Ez is jó ötlet, köszi, egyel?re sajnos erre nem látok megoldást, mert a fórumot kéne forrás szinten módosítani, amit én sajnos nem tudok megtenni sad.gif
De majd széjjelnézek a neten, hátha vannak már el?re megírt addon-ok, hack-ek ehhez is, és azok között talán akad ilyesmi is. smile.gif
Anonymous

Már rég óta terveztem, hogy a drága szakkönyveket   gépre viszem és kiteszem az internetre pdf formátumban. Olyan pénzeket kérnek például egy Corel vagy Photoshop leírásért, hogy az kriminális. Tudom az ilyesmi szerz?i jogokat sérthet, de ha elkészülök szólok nektek. Ha feltennétek, akkor nekem nem kellene saját weblappal bajlódnom.

Szerintem csinálj egy oldalt, és arra rakd ki, mert ilyen szakkönyvekb?l magyarul nagyon nagy hiány van.

amugy Harder, iszonyu jo az oldal, mindjart csinalok egy postnukes portalr, habar csak kepet tok beiileszteni html-ben de azert hajra:) tényleg nagyon jo csak igy tovabb. ja es a photoshop linkek gigacsaszarok.
Harder
Szerintem csinálj egy oldalt, és arra rakd ki, mert ilyen szakkönyvekb?l magyarul nagyon nagy hiány van.

amugy Harder, iszonyu jo az oldal, mindjart csinalok egy postnukes portalr, habar csak kepet tok beiileszteni html-ben de azert hajra:) tényleg nagyon jo csak igy tovabb. ja es a photoshop linkek gigacsaszarok.

Köszi, örülök hogy tetszik smile.gif

A könyvekb?l amúgy tényleg hiány van, f?leg magyar nyelven, én is szívesen közölnék ilyesmit - csak hát wareznek min?sülne sad.gif

A PostNuke portálhoz sok sikert, remélem elég részletes lett a leírás és sikerül az alapján feltenni smile.gif

Most épp azon töröm a fejem, hogy tudnám megoldani hogy más is tudjon cikkeket írni a lapra, webes felületr?l. Tulajdonképpen már megvan a megoldás, csak van vele pár gondom - pl. scripteket nem lehet vele beilleszteni (nálam meg a leírásokban szerepel ilyesmi), nem lehet táblázatokat használni .. szal még ny?gös a dolog.. sad.gif De alakul.. smile.gif
Harder
Az utolsó hozzászólásom óta már m?ködik a dolog, regisztráció után lehet hírt és leírást küldeni, átnézem, majd kikerül a honlapra smile.gif
TLoF
Hello,

Tudom, hogy nem ide tartozik, de csak ide tudok egyenl?re válaszolni..

Ha ebook-okat akarsz scanelni, és utánna valamilyen formában elérhet?vé tenni, akkor nagyon szivesen segítek benne. Nekem van egy egész használható ebook-os lapom, és minden segítséget szivesen fogadok. (mind könyv, mind pedig értékelés, vélemény, kritika).

Tehát aki úgy érzi, hogy ilyen dolgokra vágyik az keressen meg, és megbeszéljük.

TLoF
Hungry
TALÁLTAM NÉHÁNY HIBÁT a gyik.com cikkeiben. Meg szerettem volna nézni a php-nuke telepítése cím? leírást, de mindig ugyan arra a lapra tér vissza. Tehát nem lehet továbblépni a részletekhez. Ez a helyzet az Ingyenes magyar tárhelyek cikkel is.

És nagyon jó lenne, ha írnátok egy cikket a PostNuke beállításairól is. Nagyjából hasonlít ugyan a PHP Nuke, de sok olyan funkció van, amir?l fogalmam sincs mire jók.

Üdv. Hungry
Hungry
Üdv. Mindenkinek!

Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Feltöltötték nekem a PostNukét, de én a beépített XForum helyett, ugyan ilyen phpBB fórumot szeretnék hozzá használni. Lehetséges ez, vagy komolyabb ismeretek nélkül nem lehet integrálni a PostNuke-hoz?

Milyen más alternatíva van?

Üdv. Hungry
TLoF
TALÁLTAM NÉHÁNY HIBÁT a gyik.com cikkeiben. Meg szerettem volna nézni a php-nuke telepítése cím? leírást, de mindig ugyan arra a lapra tér vissza. Tehát nem lehet továbblépni a részletekhez. Ez a helyzet az Ingyenes magyar tárhelyek cikkel is.

Használd az oldalsó linkeket.. valamiért nem megy az url rawrite a szerveren, igy nem megy ez a módszer..

Én pl igy az ajánlatokat nem tudom megnézni smile.gif
Harder
Köszi mindkett?töknek a hozzászólást és a hibajelzéseket, még ma javítom ?ket smile.gif

Hungry
az el?bb küldtem el mailedre a választ smile.gif

TLoF
Thx neked is, este javítom a dolgot, még az el?z? "engine" maradványa a link, amit elfelejtettem kijavítani smile.gif
gorbeats
Kicsit sírt a szájam,amikor kiderült,hogy a másik site megsz?nik...de azóta a gyik-ot még rendszeresebben olvasom,úgyhogy grat.

Minden nagyon m?ködik,minden nagyon szép...csak ez a fránya PHPNuke dizájn ne ütne annyira át a site-on. Elég er?s a progi,és ezért egy perc alatt ki üt a honlapon,hogy mivel készült,ami nekem sokat levesz az egyediségéb?l...

Vszeg csak az én extraideám,hogy egy jó site nem csak tartalmában (mert az viszont tényleg érdemel egy nagy respect-et),hanem külsejében és szerkezetében (!!!) is legyen egyedi...nemtom,úgyhogy meg kérdezem,hogy az oldal skin-je saját grafikai dizájn?

Hamár így belekötöttem a PHPNuke-ba,akkor ajánlanék egy másikat:
nucleuscms.net

Én ezt használom a saját oldalamon,igaz telejesen be van ágyazva a saját dizájnba:
gorbeats.uw.hu

De a saját adott felületét csak kicsit átszabva is szerintem remek,itt:
sureshotor.fpn.hu

Aszem,nyitok neki vhol egy témát... :wink:
Harder
Szia gorbeats!

Örülök hogy tetszik a honlapom smile.gif

Megnéztem volna az ajánlott CMS-t, de most perpillanat sajnos nem jön be a honlap, majd este újra próbálom. A Te honlapodat is megnéztem, gratulálok hozzá nagyon szép munka!

Ami a PHP-Nuke-t illeti, azt kell mondjam nézd csak meg jobban a lapot, ugyanis egy darab karakternyi PHP-Nuke vagy PostNuke sincs benne wink.gif Igaz, az elrendezés hasonlít azokhoz, de ez pusztán célszer?ségb?l van így, számomra ez volt a legátláthatóbb forma a tartalom szempontjából.

Most a hosszabb leírások és a hírek megjelenítéséhez a mambo ( http://www.mamboserver.com) rendszert használom, a többi saját munka, beleértve persze a grafikát is. Erre azért volt szükség (kb 1-2 hete megy így), mert PHP/SQL tudás hiányában nem tudtam (szép szóismétlés) másképp megoldani, hogy tagok webes felületen is küldhessenek híreket, leírásokat. Ezért a kompromisszum, kezdetben full saját munka volt az egész. smile.gif
gorbeats
...ez gyors volt,de én is gyors vagyok smile.gif)

úgyhogy csocsi again...

Jó nagy a pofám,de igazad van,tényleg nem néztem meg eléggé a dolgot. Küldök még egy-egy respectet a grafikáért és az engine-ért is... :twisted:
gorbeats
Sikerült következetesen elcsesznem a cms címét. Itt a jó cím:

nucleuscms.org

bocsi és csocsi
Harder
...ez gyors volt,de én is gyors vagyok smile.gif)
úgyhogy csocsi again...
Jó nagy a pofám,de igazad van,tényleg nem néztem meg eléggé a dolgot. Küldök még egy-egy respectet a grafikáért és az engine-ért is...  :twisted:

Köszi smile.gif
mindjárt válaszolok a másikra is, csak már a saját topicjában smile.gif
Geysap
Üdv Mindenkinek, aki a lapon járt, és természetesen annak is, aki ezután teszi tiszteletét.
Nem véletlenül írtam az utolsó szót a tiszteletet, mert csak az illeti meg az olyan megszállottakat, mint Harder barátom is, aki létrehozta egyre korcsosodó Internetünk dzsungelében ez a kis gyöngyszemet.
Nagyon kevés olyan emberrel talákoztam, aki nem a Hálózat csapdájába esett, hanem éppen ellenkez?leg - megprobál tanácsokat adni másoknak, hogy elkerüljék azt.
Mint ex-root f?szerkeszt? igen nagy megtiszteltetésnek tartom azt a lehet?séget, hogy néhány írásom a lapon megjelenhet. A kezdeteket már olvashatjátok is, amib?l igen könny? rájönni, hogy kedvenc témámmal a rendszerbiztonsággal, hálózatbiztonsággal, annak ismert, vagy ismeretlen oldalával szeretném megismertetni a látogatókat.
Ha meguntátok, kérem, jelezzetek vissza. Ismerve a mai viszonyokat, a hálózati kapcsolatok káoszát, a védelem hiányát, és mell?zését - egyet igérhetek: minden újdonság, és érdekesség, ameddig Harder támogatja sok esetben korábban lesz itt olvasható,, mint más lapokon. Részben a biztonság rovatban, részben a friss hírek között.
Még egyszer köszönöm.
Geysap
Harder
Szia Barátom! smile.gif

Köszönöm kedves szavaidat, nagyon jólesett! biggrin.gif Komolyan büszke vagyok rá hogy barátok vagyunk, és inkább én köszönöm Neked hogy írásaiddal gazdagítod a honlapot, mert kitenni könny? valamit, de lelkiismeretesen megírni el?tte sokkal nehezebb!
A többit majd mailben smile.gif

Thx mindent!
Geysap
Udv, es kosz a fogadtatast !
Bar, ha igy folytatjuk a forum egy koszonet tomegge fog alakulni. laugh.gif Hallatlanul orulok, hogy reszem van abban, hogy babaskodjak egy honlap alakulasanal - amelyiknek egyetlen apro celja van, es el is eri: a legjobbnak lenni a hasonlo lapok kozott. Lehet, hogy badar joslatnak hangzik, de akarat, es munka kerdese, amibol nincs hiany.
Mint lattatok "elobukkanasommal" egy uj rovat is indult - a biztonsagrol - cimmel. Ez a maniam, neha paranoiam, de nezzetek el nekem. :wink:
Mit jelent ez a rovat, es mi a celja kerdezhetitek teljes joggal. A szamitastechnikaban a biztonsag kerdese sarkallatos pont. Ertendo ez egyedi gepekre, halozatokra, ill. a Vilaghalora egyarant. A biztonsag megingasa - hatalmas kart okozhat, megingatasa pedig oriasi elonyhoz juttathat. Ezert ez a tema az, ami felolel mindent, amivel az elobb leirt ket esemeny okozhato. Lehetne reszekre bontani, de figyelemmel a gepek, es ezaltal az emberek egyre szorosabb halozati kapcsolatara folosleges lenne.
Mik a tervek, es mit tudok nyujtani?
Terveink szerint elindult a "biztonsag"rovat. Ezen belul ertesulhettek naponta, es hetente az aktualis rendszerbiztonsagi hirekrol. Itt talaltok olyan hosszabb leirasokat, melyek a biztonsagunk alapjaival foglalkoznak (virusok, vedelem, keretlen levelek, programhibak kihasznalhatosaga... es sorolhatnam tovabb) Mint ex-root foszerkeszto ebben a temaban igen komoly, es igen szeleskoru kapcsolatok alakultak ki kulonbozo cegekkel - foleg olyanokkal, melyek a halozatbiztonsaggal foglalkoznak, de mas teruleten munkalkodokkal is. Ide tartoznak, mint a biztonsagunk alappillerei a virusok is, amiket addig senki nem vesz komolyan, mg nem jelenik meg pl. egy szimmetrikus ovalis szines kor a kepernyojen - majd osszeomlik a rendszere. Itt kulon kiemelnem a Sophos-Antivirus ceget, mind az Angol anyaceget, mind a Honi distributorat. Informacioikat a korokozokrol szinte eszlelesukkor megkapom, amiert koszonettel tertozom nekik. Ez azt jelenti, hogy Ti is naprakeszek lesztek a virusokbol felbukkanasukrol azonnal tudomast szereztek, feltehetoen meg a tobbi IT portal elott.
Ezen kivul mi lesz?
Leiras helyett - titkot el nem arulva - a kovetkezo temak, cikkek varjak mar azt, hogy rendszergazdank :!: :wink: kitegye a lapra azokat. Igy ezekrol csak rovid felsorolast irnek, a teljesseg igenye nelkul:

Virusok "lathato" uzenetei, kepei - rengeteg keppel
Katonai serverhiba leirasa (USA)
Kerio rendszevedelmi programjai
Viruskeresok - nem az "unasig emlegetett", ennek ellenere a vilag legbiztonsagosabb keresoirol, elerhetosegukrol, letolthetosegukrol es mukodesukrol :idea:
Vírusok és politika - siman a paranoiam, vagy megsem... :oops:
Virusokrol reszletesen - alapfogalmak, definiciok, rendszerezes stb
A hét rendszerbiztonsagi hirei -folyamatos
A Sophos Antivirus ismertetoi - folyamatos
Coronex - a hirhedt virusrol
Friss biztonsagi hirek - folyamatos
Napi altalanos hirosszefoglalo - folyamatos
XML adatbázis funkcionalitás - eloadas beharangozo :!:
AZ INFORMATIKAI BIZTONSÁG MEGTEREMTÉSE - 2003. 05. 27. - beharangozo. :!:
A fenti konferencian elhangzo eloadasom anyaga:
Az „ártalmatlan” kórokozók, „kéretlen levelek” veszélyeir?l
• Az „ártalmatlan” kórokozók fogalma, veszélye • Milyen károkat okozhatnak? • A rendszert megbénítani képes DOS támadás • A vírusvédelem és a spamvédelem kapcsolata, mint a rendszerbiztonság alappillére • Vírusmigráció, vírusfajták – és az aktuális politikai események El?adó: Dr. Papp Géza szakújságíró, internet
:oops:
A felsorolt cikkek csak azt varjak, hogy "palackukbol kiszabaduljanak"

Reszben rendszerbiztonsag - reszben tortenelem:
Az Al Jazeera Katari Emiratus webapjanak viszontagsagai a haboruban, (lebenitott serverek, tudositojuk meggyikolasa, penzugyi probalkozas lehetetlenne tetelere, kiutasitott ujsagirok, "veletlenul" lebombazott szekhelyeik) A cikk foleg a biztonsagi ldalrol kozelitimeg mindezt (a DDoS tamadast is), de egyben eddig egyutt meg nem latott kepanyag is hozzatartozik, melynek reszletei a root-on fentvoltak egy ideig. A teljes, talan a legnagyobb honi magankezben levo gyujtemeny az orszagban eloszor a gyik.com-on jelenik meg (erosebb idegzetu olvasoknak)
Ez utobbi iras is, mint emlitettem a rendszerbiztonsagi reszleteket elemzi elsosorban, de ha kulon tema lenne, akkor a Az aktualis politika virusmigracio, es virus incidenciaban, rendszerbiztonsagi tamadasokban megmutatkozo jelei cimet viselne. :?:

Elozetesen ennyit szerettem volna Veletek kozolni - a tobbi "jon magatol", es miutan ez a lap lesz a legjobb - mindannyian maglatjatok. :wink:

A cikkek legvegen szerepel egy kis jelzes, amit kerem, hogy vegyetek komolyan. A publikaciok, ill. a nevek vedettek, ezert:
"Papp G. dr. © &; Harder ©; & gyik.com ©
A cikk egészének, vagy részleteinek bármilyen
felhasználása a szerz? és a tartalomszolgáltató
engedélye nélkül a hatályos
törvények (Szjt. és az Elkertv.)
értelmében tilos."

Kosz a figyelmet, a turelmet. Ezert remelem karpotolnak mindenkit a portal ezeken tuli irasai, melyek sajat temajukban a legkivalobbnak mondhatok.

Geysap
gorbeats
hát ez remekül hangzik...de tényleg kicsit sok türelmet igényel a szöveged,mert elég dagályosan fogalmazol. Ugyanez kicsit lazábban sokkal több figyelmet gerjesztene,és kevesebb türelmet igényelne...de lehet,hogy csak én látom így...sorry

viszont a "szimmetrikus ovális kör" esetét mindenképpen gondold át kicsit :wink: (szerintem ellipszisre gondolsz,de az meg csak egy szó lett volna,ugye...na,tényleg bocs)
Harder
Szia mindenkinek smile.gif

Geysap, köszi a cikekkeket, mind megjött rendesen, folyamatosan teszem ki ?ket ahogy van egy kis szusszanásnyi szabadid?m smile.gif

Ma kikerült egy az ebédszünetben smile.gif, este még igyekszem kitenni a kerio-s plusz más leírást is biggrin.gif

Ja a hosszabb írásokhoz én is hozzászólok már, szigorúan csak mint olvasójuk: én pont azért szeretem a hosszabb leírásokat (pl. Geysap írásait is), mert látszik hogy szerz?jük sok id?t/energiát fektetett bele, jól körüljárta a témát és b?ven tartalmaz információt. Épp ezért csipem pl. a hwsw fórumot is, igaz ott rövidebb hozzászólások vannak, de 1-1 témát nagyon jól körbejárnak a látogatók.
Szal ez az én olvasói véleményem smile.gif
Geysap
hát ez remekül hangzik...de tényleg kicsit sok türelmet igényel a szöveged,mert elég dagályosan fogalmazol.  
viszont a \"szimmetrikus ovális kör\" esetét mindenképpen gondold át kicsit  :wink: (szerintem ellipszisre gondolsz,de az meg csak egy szó lett volna,ugye...na,tényleg bocs)

Kosz a hozzaszolast - barmilyen kritikanak orulok, ami emberi hangu, es tanulsagos. A Tied az. Tenyleg hosszu volt, de ezt a kozeli tervek felvazolasanak szantam, amit nem tudtam rovidebben (hosszabban tudtam volna 8) , ja nem emlitettem, hogy az egesz csa egy terjedelmeseebb bemutatkozas koszontese :wink:
Egyszoval kosz szepen, amit oszinten leirtal. Megprobalok a jovoben tomorebben fogalmazni, ha az nem megy a mondanivalo karara.
a "szimmetrukus ovalis kor" - ben teljesen igazad van. Felremlett az angol forditasa, es kisse megkavertem. Minden szo igaz, cak mas kapcsolatban:)
vagy szimmetrukus, ovalis abra, vagy kor, vagy ellipszis jelenik meg. A lenyeg a szabalyossaga, es az, hogy az egesz kepernyot ateri - valahogy igy a pontos, mert ezeket tudja egyik kedvenc virusom.
Kosz meg egyszer - es kerlek, ha eszreveteled van ird meg. Emberek vagyunk, tevedhetunk, de ennek tisztazasa csak normalis kommunikacio soran lehet.
Geysap
Ja a hosszabb írásokhoz én is hozzászólok már, szigorúan csak mint olvasójuk: én pont azért szeretem a hosszabb leírásokat (pl. Geysap írásait is), mert látszik hogy szerz?jük sok id?t/energiát fektetett bele, jól körüljárta a témát és b?ven tartalmaz információt. Épp ezért csipem pl. a hwsw fórumot is, igaz ott rövidebb hozzászólások vannak, de 1-1 témát nagyon jól körbejárnak a látogatók.
Szal ez az én olvasói véleményem smile.gif

Tenyleg tobb munka, es utanajaras van veluk - a hasznos kritika a bemutatkozasomra vonatkozott. Szegeny Gorbeats meg nem olvasta a hosszabb elemzeseimet :wink: Azert remelem elolvassa, es hasonlo epito kritikaval illeti, amit elore is koszonok.
Geysap
Rovid kedes
Harder - a forum latogatottsagi kimutasa marciusban megallt, ahogy neztem, mert tegnap ejjel a legtobben 9-10 latogato volt.
En irtam, hogy mi leszunk a legjobb :wink:
Harder
Megnézem majd mi lehet a gond, bár ez inkább azt fogja jelenteni, átnézem az admin részt hátha van rá valami beállítás vagy ilyesmi.. smile.gif

nem lehet hogy a 3 az egyszerre online lév? regisztrált tagok számát mutatja?
Anonymous
Csak egy rödvidke kérdés hogyan lehet megtekinteni a suse 8.2 oldalt mer regisztráltként sem enged be és állandóan viszapofizik, hogy regisztráljam magam most bennem van a hiba vagy miben????
Üdv!
Syskill sad.gif
Harder
Szia!
Sorry hogy egyenl?re még nem m?ködik a dolog, de talán már a menü nevéb?l sejthet?, hogy mire készülünk wink.gif Még folyamatban van pár dolog ezzel kapcsolatban, de amint elérhet?vé válik mindenki számára, egyb?l írom ki hírnek a f?lapra.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.