nfsu2
2005. Feb 22., 21:25
létezik ilyen van egy wirelles készülék és annak nem tudom az ip címét és így nem lehet elérni ennek hogy lehet megtudni az ip címét? mert resetelni sajna nem lehet
zsola2
2005. Feb 22., 22:44
Hogy mi???
nfsu2
2005. Feb 22., 22:56
az van hogy ezeket a készülékeket úgy kell konfigolni hogy beírod az ie-be az ip címét és kér egy kódot és bejön na csak nekem ez az ip nincsen meg mert ezt így adták el hogy már használta vki de ráadásul azt se tudják ki és így nem lehet tudni az ip-jét
Taky
2005. Feb 22., 23:10
akkor google.com és ott a típus alapján próbálj keresni infot....elvileg az "ip"-nek fixnek kell lennie, amin konfigolni kell.
nfsu2
2005. Feb 22., 23:11
nem mert az változtatható meg a gyári ip-je eleve megvan csak meg lett változtatva
Taky
2005. Feb 22., 23:25
jah, akkor :-|
TLoF
2005. Feb 23., 00:44
Szépen dugj rá egy cross kábelt, a másik végére egy gépet.
Utánne keresd meg, van a neten egy ethareal nevü progi, azzal lehet hállózaton halgatózni. És próba cseresznye. Ha a cucc forgalmaz valamit a hállózaton, ezzel el tudod kapni a csomagot, és utánna ott már szépen látszik a forrás ip.
Ha nem megy akkor marad a brutális módszer. kis perl, vagy shell script, és végig mész az ip cimeken, kb 1 óra alatt végig lehet pingelni a szóba jöhető tartományokat.
nfsu2
2005. Feb 23., 14:45
QUOTE(TLoF @ 2005. Feb 23., 00:44)
Szépen dugj rá egy cross kábelt, a másik végére egy gépet.
Utánne keresd meg, van a neten egy ethareal nevü progi, azzal lehet hállózaton halgatózni. És próba cseresznye. Ha a cucc forgalmaz valamit a hállózaton, ezzel el tudod kapni a csomagot, és utánna ott már szépen látszik a forrás ip.
Ha nem megy akkor marad a brutális módszer. kis perl, vagy shell script, és végig mész az ip cimeken, kb 1 óra alatt végig lehet pingelni a szóba jöhető tartományokat.
köszike és ilyen eathrealt honnan lehet letölteni? mert googleban valami mást hozott ki vagy ilyen perl vagy shell scriptet?
Delawer
2005. Mar 8., 12:43
Van egy ilyen netscanner progi (ingyenes), amivel végig lehet bogarászni egy adott ip tartományt, talán ez is segíthet:
http://www.softperfect.com/products/networkscanner/Persze érthető okokból előfordulhat, hogy eltalálsz valakiket, akik nemszeretem arcot vágnak majd ehhez, hogy lefüleled az ő portjait...
CSiPet
2007. Jun 28., 06:41
Nekem is van, és nekem is volt vele ilyen gondom, amíg rá nem kaadtam egy hsz-re egy sg-s fórumban:
A legtöbb router alapbeállításai:
IP: 192.168.1.254
User name: admin
Password: admin
Érdemes kipróbálni nagyobb városokba egy lap-toppal... olyan minden harmadik routerbe be lehet lépni ezekkel a beállításokkal mert a felhasználók annyira nem értenek hozzájuk hogy nem változtatnak semmit... (nem azért írtam hogy bárki kisérletezni kezdjen)
zsola2
2007. Jun 28., 12:53
Hm.... a fenti beállítás pl az smc és a dlink routerekre például abszolute nem igaz. Sőt, ha jól emlékszem az asusra sem.
A többi meg elenyésző memnnyiségben ugároz.
LeGaS
2007. Jun 28., 13:20
Router IP címének kiderítésére a legegyszerűbb mód a Start > Futtatás > cmd > ipconfig /all > Alapértelmzett átjáró
Felhasználónév és jelszó meg routertől függ, van, hogy csak felh.név van és jelszó nincs.
anvee
2007. Jun 28., 21:20
LeGaS, ez csak akkor működik, ha a routertől kapod az ip címet - tehát dhcp szerverként működik a router.
A legegyszerűbb tényeg egy sniffer, ami befogja a hálózatban futó összes csomagot. Én személy szerint megkeresném a neten az eszközhöz tartozó leírást, azzal próbálkoznék először. Ha van rajta "factory reset", ne habozz, nyomkodd szorgosan. Rendszerint ez már a legtöbb új routerban a dobozon belül van. Ha ez a 2 megvan, biztos a siker.
Jackson
2007. Jun 29., 11:28
Itt kiválasztod a routered, aztán bármelyik játékra böksz és ott megmondja az ahhoz a routerhez tartozó Ip-t, azt hiszem a jelszót és felhaszn nevet. Amúgy általában felhaszn: admin, jelszó: password
Oden
2007. Jun 29., 20:03
QUOTE(CSiPet @ 2007. Jun 28., 07:41)

Nekem is van, és nekem is volt vele ilyen gondom, amíg rá nem kaadtam egy hsz-re egy sg-s fórumban:
A legtöbb router alapbeállításai:
IP: 192.168.1.254
User name: admin
Password: admin
Érdemes kipróbálni nagyobb városokba egy lap-toppal... olyan minden harmadik routerbe be lehet lépni ezekkel a beállításokkal mert a felhasználók annyira nem értenek hozzájuk hogy nem változtatnak semmit... (nem azért írtam hogy bárki kisérletezni kezdjen)
szerintem 192.168.0.1 a dlink routerek alap ipje
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.