Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Webböngészők
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Általános beszélgetés, vélemények, kérdések, javaslatok
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
gorbeats
Egy-két témával kapcsolatban már felmerült,hogy ezzel vagy azzal a böngész?vel kinek milyen tapasztalatai vannak...

Talán érdekes lenne err?l is agyalni egy keveset...

Egy-két ismertebb böngész? els? nekifutásra:

Internet Explorer
Netscape Navigator
Opera

Ésatöbbi...

Mindenkinek van biztosan kedvence,nekem pl a Navigator jött be a legjobban. Els?sorban az érdekelne azontúl,hogy kinek mi teccik, hogy mi a lényegi különbség ezek között. És itt most nem a küls?re,illetve a tab-rendszer támogatására vagy annak hiányára gondolok,hanem pl. arra,hogy a kódokat hogyan olvassák.

A legfrissebb tapasztalatom az,hogy az Explorer egyáltalán nem reagál ugyanarra a CSS-re,mint amivel a Navigator vidáman el van. Illetve a Navigator meg nem képes helyesen beilleszteni egy .html form-ba pl az ehhez a fórumhoz tartozó kódokat sem...

Na ezek miért vannak...???
Harder
Én személy szerint a gépemen IE6.0-t, Opera 6.05-t és Opera 7.11-t használok, és mindegyik másképp reagál az oldalakra smile.gif Az IE és az Opera esetében ez még úgy ahogy érthet? vagy elfogadható, de az Opera és Opera között azért már elég röhejes smile.gif

Pl. Opera 7.11 az SG-t úgy jeleníti meg, hogy minden egyes hozzászólás pirosra vált, ha elviszem fölötte az egeret smile.gif
cyberde
Én személy szerint a gépemen IE6.0-t, Opera 6.05-t és Opera 7.11-t használok, és mindegyik másképp reagál az oldalakra smile.gif Az IE és az Opera esetében ez még úgy ahogy érthet? vagy elfogadható, de az Opera és Opera között azért már elég röhejes smile.gif

Pl. Opera 7.11 az SG-t úgy jeleníti meg, hogy minden egyes hozzászólás pirosra vált, ha elviszem fölötte az egeret smile.gif

http://www.opera.com/docs/changelogs/index...latform=windows

:idea: [/url]
TLoF
Háát én I.E-re fejlesztek most a cégnél elég keményen.
A f? gond az hogy a js kezelése más az 5 ösnek mint az 5.5 ösnek... ja igen és a 6-os is különcködik néhány dologban... Szal tiszta szivás.. Az hogy ezek a kódok hogy néznek ki más browser alatt már nem is merek bele gondolni...
Ha pedig netre irok dolgokat, akkor addig csiszolom a kódot amig átnem megy a html validatoron. Ha pedig dinamizmus kell akkor megcsinálom php-b?l ... js meg brr... És mivel programozó vagyok a design kialakításával, és a css megirásával pedig szendvedjen a designer smile.gif
Harder
http://www.opera.com/docs/changelogs/index.dml?platform=windows

és ezt most mire is írtad..? Mit akartál vele mondani? smile.gif
cyberde
[QUOTE="cyberde"][quote]
...............
Opera és Opera között
...............
[/quote]

laugh.gif
Harder
még mindig nem értelek, de mindegy, hagyjuk smile.gif
cyberde
nem szeretnem ha flamegyanus lenne amit irok,

szivembol tisztelem becsulom billiboy-t, tan meg irigylem is smile.gif de

tudomasul kell venni, vennunk, hogy jonnek az ujak.
hatalmas lendulettel, sok-sok otlettel.
azok, (mi) akik mar hasznaltak-kiprobaltak sok mindent es esetleg van affinitasuk az ujdonsagokhoz kell hogy eselyt adjanak nekik is.
stb, stb,... (sokat kene gepelnem)
1 a lenyeg a m$ help/about-jaban 1985-2003 van az operaeban 1995.
a m$ 10 ev forban van. (datum szerint)

anekdota:
anyam 586-os gepet biggrin.gif fejlesztettem nemreg.
kapott 1 p2 600 -at
a "p1"-t odaadtam a baratom lanyanak, de elotte kitakaritas, ujrazsirozas smile.gif, installalas meg minden.
win95 + ie3.0
szal a lenyeg a "tunning" nelkuli ie 3.0-val olyan a net, mintha 1 szepen szerkesztett notepadot olvasnek.
mar nem is emlekeztem azokra az idokre amikor 96-ban 14,4-es modemmel "szorfoztem a vilaghalon" biggrin.gif (se java, se flashplayer, se semmi biggrin.gif volt szoveg + allokep)

100 szonak is 1 a vege
halisten van valasztek es vannak (lesznek) jobbak-masok mint a m$
pl opera
a skandinavoknak 40 $ -ert kell adniuk amit a m$ KVAZI ingyen ad, de ha nem zavar a banner vagy a feher folt (del /home/user/opera/ ?.png) akkor inyenes.
hol fognak tartani az ujak (netscape, mozilla, opera, stb...) 10 ev mulva, ilyen fejlodesi utemmel?

keresek cikkeket amiket olvastam smile.gif, m$ vs masok

folyt kov smile.gif
Harder
Én IE 3.0-t még nem is használtam biggrin.gif
amugy érdekes, hogy mennyire másra és másra esküsznek az emberek. Még jó hogy ilyen sokféle böngész? van, tényleg lehet válogatni.
Nekem tudás alapján az Opera jönne be a legjobban, de sajnos el kell fogadni, hogy a lapok többsége nem Opera, nem Netscape stb.. alá készül, hanem IE-re (mármint arra optimalizálták). Amíg ez nem változik, addig az IE a legkényelmesebb böngész?, már ha fontos hogy a lapok rendesen megjelenjenek.

Én most egyel?re ugy döntöttem, hogy kipróbálom a Netcaptor-t, meglássuk hogy teljesit smile.gif Igy kicsit felturbózva az IE olyasmi lesz mint az Opera smile.gif
cyberde
[quote]
[CNET] A norvég Opera Software rendhagyó lépésre szánta el magát. A vállalat meglátása szerint a Microsoft tudatosan építi fel egyes honlapjait úgy, hogy azok hibásan jelenjenek meg az Opera böngész?ben. Erre a vitatható gyakorlatra hívja fel a figyelmet az Opera 7.01 for Windows Bork Edition böngész?.

A különleges verzió mindössze abban különbözik a korábbi Opera-változattól, hogy a Microsoft MSN honlapját a Muppet Show-ból ismert svéd szakács beszédstílusához igazítja. A svéd konyha bábördöge arról volt híres, hogy teljesen összefüggéstelenül beszélt, és gyakorta mondogatta: "Bork! Bork! Bork!"

Amint a vállalat közleményében Mary Lambert, az Opera termékmenedzsere közölte: "Ez egy vicc, melynek ugyanakkor fontos üzenete van. Az MSN weboldal látszólag tudatosan eltorzított oldalakat ad az Opera-felhasználók számára. A Bork edition azt mutatja be, hogy a böngész?k miként torzíthatják el hasonlóképpen a tartalmakat. Arra kívánjuk felhívni a figyelmet, hogy a világháló sikeréhez elkerülhetetlen, hogy a szoftver- és webfejleszt?k felülemelkedjenek az üzleti rivalizáláson."

Az Opera már korábban jelezte, hogy az MSN eltér? stíluslapokat (CSS) küld a különféle böngész?k számára, és az Opera 7-hez igazított stíluslap úgy van kialakítva, hogy az oldal tartalma helytelenül és hiányosan jelenjen meg a böngész?ben. Mint kiderült, ezzel a stíluslappal az Internet Explorer böngész?ben is hibásan jelenik meg a honlap.

Tavaly év elején a Microsoft úgy módosította az MSN weboldalt, hogy az kizárólag az Internet Explorer böngész?vel volt megtekinthet?. A felhasználók tiltakozásának eredményeként kés?bb a redmondi vállalat visszaengedte az alternatív böngész?ket használókat is az oldalra, azonban hangsúlyozta, hogy azok hibásan jeleníthetnek meg egyes tartalmakat, minthogy nem támogatják megfelel?en a webes szabványokat.[/quote]
Harder
ez már régi hír wink.gif

Te mint használsz a gépen? vagy melyik a kedvenced?
cyberde
[quote]ez már régi hír wink.gif

Te mint használsz a gépen? vagy melyik a kedvenced?[/quote]

mikor mit !!! biggrin.gif

this message is powered by Red Hat 9.0 Linux & Opera 7.11 browser

8)
Taky
régi,de igaz smile.gif

amúgy igazat adok Hardernek abban,hogy amíg ennyire IE központúak a weboldalak többsége,addig IE 5.5 vagy 6-ot kell használni
Harder
Aki szereti/használja az IE-t és az Opera-t is, annak érdemes megnézni: http://www.netcaptor.com
wink.gif

igaz ez nem böngész?, csak egy kiegészít?, de egész pofás darab.
cyberde
[quote]régi,de igaz smile.gif

amúgy igazat adok Hardernek abban,hogy amíg ennyire IE központúak a weboldalak többsége,addig IE 5.5 vagy 6-ot kell használni[/quote]

az biztos, hogy a "mezeijuzer" titkarnok es "szamtekguru" fonokok szamara, desktop-pc platformon egyenlore csak a m$ windows az egyetlen alternativa (ezt szepen leirtam biggrin.gif ) es itt nem csak a penzrol van szo, hanem az esz nelkuli ok-accept-enter billentyucsapkodasrol.
(mondjuk en se szivesen magyaraznam el a 60 eves anyamnak, hogy forgassa az uj kernelt, vagy az mplayert a debianba smile.gif, foleg, hogy nekem sem megy sad.gif )
cyberde
[quote]Aki szereti/használja az IE-t és az Opera-t is, annak érdemes megnézni: http://www.netcaptor.com
wink.gif

igaz ez nem böngész?, csak egy kiegészít?, de egész pofás darab.[/quote]

[quote] NetCaptor runs under Windows 98, NT4, ME, 2000 and XP[/quote] :cry:
Harder
[quote]az biztos, hogy a "mezeijuzer" titkarnok es "szamtekguru" fonokok szamara, desktop-pc platformon egyenlore csak a m$ windows az egyetlen alternativa[/quote]

Igen, de szerintem ez is inkább csak azért, mert ma a világon az wines formátumok elfogadottak mindenhol (doc, xls stb.-re gondolok itt), linux-val sokszor meg van l?ve az ember.
Azért mondom ezt, mert nemegyszer tapasztaltam, hogy ha egy számtech ismeretekkel meg nem áldott embert leültetsz a mai windows és a mai linux (desktop) elé, szvsz nem sokkal nehezebben (ha egyeltalán nehezebben) fogja elsajátítani az utóbbi kezelését. Persze itt most gondolok az egyszer? katt ide katt oda elinditom a játékot, a openoffice-t, internetet stb..
Tehát az egyszer? m?veletek (amik pl. egy átlagos titkárn?nek kell) elsajátítása szerintem nem nehezebb ma linuxon, mint win-en.
cyberde
[quote][quote]az biztos, hogy a "mezeijuzer" titkarnok es "szamtekguru" fonokok szamara, desktop-pc platformon egyenlore csak a m$ windows az egyetlen alternativa[/quote]

Igen, de szerintem ez is inkább csak azért, mert ma a világon az wines formátumok elfogadottak mindenhol (doc, xls stb.-re gondolok itt), linux-val sokszor meg van l?ve az ember.
Azért mondom ezt, mert nemegyszer tapasztaltam, hogy ha egy számtech ismeretekkel meg nem áldott embert leültetsz a mai windows és a mai linux (desktop) elé, szvsz nem sokkal nehezebben (ha egyeltalán nehezebben) fogja elsajátítani az utóbbi kezelését. Persze itt most gondolok az egyszer? katt ide katt oda elinditom a játékot, a openoffice-t, internetet stb..
Tehát az egyszer? m?veletek (amik pl. egy átlagos titkárn?nek kell) elsajátítása szerintem nem nehezebb ma linuxon, mint win-en.[/quote]

elterjedtebbek ibm-pc -ken !!!
nyomda, sajto, egyeb kiadvanyszerkesztesben azert meg mindig a mac az ur smile.gif
ezert is kapar a m$, (akar tisztessegtelen eszkozokkel is) felti a hegemoniajat
ami meg olyan fontos dokumentum, azt majd dekodoljak, ill a m$-nak is az univerzalis formatumot kell majd hasznalnia
Harder
persze, ott még mindig a MAC az úr, de itt most átlag titkár/titkárn?kr?l volt szó biggrin.gif
Kíváncsi leszek erre az új Office 2003-ra vagy hogy hívják majd, mennyire lesz kompatibilis a formátuma akár a régebbi office verziókkal, akár a linux-val smile.gif (bár túl sok jóra nem számítok)
gorbeats
Hmmm...sok itt az opera fan...

Miért jobb az Opera,mint a Netscape...? Azt,hogy miért jobb,mint az IE azt már tom...

És mi az,hogy a nem IE-s böngész?k nem használják jól a web szabványokat...? Ezt most úgy kell érteni,ahogy elhangzik,vagy csak vmi rosszindulatú dolog ez is...Ha meg tényleg csak nem alkalmazkodnak a szabványokhoz,akkor miért nem...?

?szintén szólva,nem teljesen értem,hogy miért jó az vkinek,ha a böngész?je nem tud bizonyos oldalakat beolvasni. Alkalmazkodjon az IE-nek megfelel? szabványokhoz is,és tudja a sajátját is...Így lesz mindenki boldog,és akkor elsüllyed az explorer,és én meg még boldogabb leszek...hát nem...?
Harder
Ez egy fél éves cikk már, de kb azóta is hasonló lehet a helyzet, esetleg még tovább n?tt az IE 6.0 használata, és csökkent a többieké.
Mindenesetre elgondolkodtató a dolog:

[quote]Minden száz szörföz?b?l 95 Internet Explorer-t használ

Húsz internetes szörföz?b?l mindössze egyetlen egy használ az Internet Explorert?l eltér? böngész?t - erre a megállapításra jut a OneStat.com egy hétf?n nyilvánosságra hozott jelentése, amely az internetez?k által használt böngész?k megoszlását vizsgálta. A felmérésben 100 ország 50 ezer oldalának több mint 2 millió látogatását magában foglaló forgalmi adatait elemezték a OneStat.com szakemberei, és így jutottak a világszinten is reprezentatívnak tekinthet? adatokhoz.

A felmérés eredményei szerint a második helyen szerepl? Netscape-et az összes netez?k mindössze 3 százalékának gépén található meg, míg a maradék 2 százalékon az egyéb böngész?k osztoznak. A Netscape új Navigatorjainak alapját is képez? Mozilla motor mindössze az összes böngész?k alig több, mint 1 százalékában m?ködik.

Az Internet Explorerek között a jelenleg legújabb 6.0-s változat a legnépszer?bb, amelyet az internetez?k 57.6 százaléka használja. A második és harmadik legnépszer?bb browserek is az Internert Explorer sorából kerülnek ki: az IE 5.5 a piac 18.3, míg az IE 5.0 16.9 százalékát mondhatja magáénak. Az egykor hatalmas lépésnek számító, azonban mára már elavultnak tekinthet? és a Microsoft által már nem is támogatott Internet Explorer 4.0-t mindössze a netez?k 0.9 százaléka használja.

A Netscape Navigator 4.0 és a Mozilla 1 típusú böngész?k egyaránt 1.1 százalékot tesznek ki, míg az Opera 6.0 alig egy tized százalékkal marad le az IE 4.0 mögött, 0.8 százalékos eredményével.

Forrás:http://www.prog.hu/news.php?qnid=991
[/quote]
Harder
A Netscape meg egy félig döglött valami mára, még mozog, rugdos, de már nem sokáig. Annyi hibája van hogy felsorolni is sok lenne, érdemes átolvasvni err?l másik fórumokat ha részletesebben is érdekel a dolog, pl.

http://inertia.d2.hu/hu/forum.phtml?f=show...c&n=1689&num=50
http://inertia.d2.hu/hu/forum.phtml?f=showtopic&n=1937

gondolom kereséssel sokkal többet is lehetne találni, de ezekr?l is több további link nyílik majd smile.gif

Aki nem akar IE-t használni bármiféle ok miatt, akkor szvsz Mozilla-t kéne kipróbálnia. wink.gif
gorbeats
hmmm....

Beleolvastam a fórumokba,amiket linkeltél...az els? az tök nem jáccik,mert az még a 4esnél tart...és nekem a második is inkább arról szólt,hogy jójó,de nem szeressük. Én azt tapasztaltam,hogy mesze gyorsabb,mint az ie...és a nagy memóriafoglalás is csak relative akkor igaz,ha egyetlen lapot nézegetünk. A valóság szerintem az,hogy nekem pl. átlag négy lap van van letöltve eccerre,akkor pedig a tabos megoldás nemcsak gyorsabb és kényelmesebb,de kevesebb memóriát is foglal...Érdemes megnézni a 7.11et,mert bugfixben elég jót futottak geko-ék..

Másrészt viszont én már rég nem néztem a mozillát ( minden normális böngész?k atyja ) ,de el?ször amennyire most rémlik elég agresszív volt...és gyorsan kivégeztem ezért az aranyost...

Nem volt szó viszont arról,hogy a Netscape password management-je és cookie kezelése,a contents management meg ilyesmi apróságok viszont elég egyedien és nem gyengén vannak megoldva. Nem a szépsége miatt a második helyezett böngész?...

Ami jobban fáj,az tényleg a szabványkezelési hiányosságok és az,hogy a plugin rendszere is tök egyedi ( Java applet nem mindig fut,és a 3D pluginek nagyrésze is csak saját formátumokkal foglalkozik )...

Na...belenézek Mozillába...
gorbeats
Belenéztem és most már pontosan meg tudom mondani mi a különbség a Mozilla motorra épül? saját core-t használó gecko féle Navigator és a saját motorra gecko core-t ráépít? Mozilla között...

Aki a fenti sorokból nem tudta kiszámolni azon nem lehet segíteni...

Van böngész? a régi-régi mozaikon kívül,ami nem IE és nem mozillás...?
Harder
A tab-os megoldás tényleg jó és kényelmes, szó se róla .. smile.gif pont az ilyenek miatt szeretem pl. az Opera-t is, mert alapban az IE elég béna, mindenféle kis extra utilt le kell tölteni hozzá ha szeretné az ember igazán kényelmesen használni (pl. a tab, automatikus lapfrissítés, popup, képek stb letiltása mondjuk 1 ikonnal stb..)
Ez a sebesség érdekes dolog, nekem pl. az IE 6.0 a leggyorsabb, bár elvileg, papírforma szerint mondjuk az Opera-nának vernie kéne. Netscape-r?l és Mozilla-ról inkább nem nyilatkozok, azok sebesség szempontjából nekem mindig az utolsó helyen voltak. smile.gif
Félreértés ne essék, nekem egyeltalán nem szándékom itt most az IE-t védeni, mert közel sem a legjobb, legnagyobb tudású. Én csak azt mondtam, hogy szerintem a legkényelmesebb ezt használni, mert a lapok többsége ezzel fut a legjobban smile.gif De ez az én egyéni véleményem, és maximálisan tiszteletben tartom hogy más mást szeret használni (mondjuk nálam sem véletlenül van még 2 másik böngész? fent).

Hogy negatívumot is mondjuk az IE-hez, valamelyik nap olvastam asszem a PHP-Nuke oldalán talán, hogy ha nem szeretnénk hogy feltörjék a lapunkat, ne IE-vel menjünk az admin felületre (valami cookie kezelés vagy mi miatt, majd megkeresem pontosabban is). Ezért azért elég gáz szerintem smile.gif
Harder
Meg is van hol olvastam err?l:

http://www.php-nuke.hu/modules.php?name=Se...rticle&artid=12

a "10.2. Sütik, elévülés és konfiguráció" részt érdemes átfutni
TLoF
Hello,

Ma túrtam a netet, csálingáztam minden felé, és ezt találtam : Pop out Prism
A megoldás finom szólva is érdkes, de használható..
Taky
Ezt egy nuke portál MS_Analyziséb?l vettem (nem az enyémb?l):

sor böngész? látogatás

1. MSIE 6.0 53959
2. MSIE 5.5 6711
3. MSIE 5.01 3355
4. Mozilla 5.0 2414
5. MSIE 5.0 1992
6. Netscape 7.02 385
7. Opera 7.03 339
8. MSIE 5.22 306
9. Opera 7.02 243
10. Netscape 7.0 241

Szerintem ez kb. jellemzi a böngész?k használatának gyakoriságát.
Harder
[quote]Hello,

Ma túrtam a netet, csálingáztam minden felé, és ezt találtam : Pop out Prism
A megoldás finom szólva is érdkes, de használható..[/quote]

igy els?re érdekesnek t?nik .. smile.gif most szedem le a demo mpg-t hozzá, megnézem úgy is smile.gif
Harder
Eddig észre sem vettem, csak most 2 perce: az Opera 6.05-tel és 7.11-gyel (valszeg a köztük lév? verziókkal hasonló eredményt hoznának) a mambo admin felülete használhatatlan, ugyanis 1db menüpont sem jelenik meg. sad.gif
Tomcat
Hát én nagyon sokáig IE-s voltam, de már több mint egy éve alternatív utakat járok. Netscape 6-7.02, Mozilla 1.0-1.3 majd végül a kedvenc: Opera 7.11

Opera 7.11: Nem tud többet mozillánál sokkal (mouse gestures jópofa és tényleg kellemes), de bizonyos tekintetben átgondoltabb talán, kényelmesebb, no meg piszok gyors. bannert meg kibírja az ember. 5/5 smile.gif

Mozilla: 1.4 már frankónak t?nik, s végre nem kell fél óra egy er?m?vön, hogy elstartoljon a progi maga. 4.5/5

IE6: Alapban olyan fícsörless, hogy kényelmetlen a használata. Surfer pofájába zúdul kismillió pop-up, neincs tabbed browsing, pfff... Viszont mindent erre optimalizálnak egyesek sad.gif Ennek ellenére nem használom. Ami nagyon tréül jelenik meg Operán, arra ott van Mozilla, általában nem kell IE... 4/5

Netszkép: lassabb minden tekinteteben a konkurenciánél, ráadsáúl nem siker?lt felékeszteniük -> akárhogyis, de hamarosan game over... persze szomúrú azért... 3/5
Tomcat
pfff ügyes voltam. Harder miért nincs engedélyezve szerkesztés?
Harder
Nincs, de kiszedtem a QUOTE-s ismétlést, semmi gond smile.gif
bigi
Kb. 2 éve szinte csak a Mozilla + Phoenix duót használom teljes megelégedéssel Win és Linux alatt is (Linux alatt is van IE6, viszont csak azért, hogy a toldozgatott, foltozgatott oldalam ez alatt is ellen?rizzem feltöltés el?tt). Opera nem jött be annyira nekem, viszont ott van helyette a Phoenix, sok esetben még gyorsabb is az Operánál és nincs reklámcsík sem, de folyamatosan fejlesztik.
cyberde
na felhozom 1 kicsit wink.gif

opera fan vagyok, de veletlenul talaltam 1 win alapu, teljesen ingyenes, jol konfiguralhato, magyarul is jol!!! tudo, gyors, csinos bongeszot.
sokat meg nem tudok rola, hiszen csak 3 napja hasznalom de eddig nagyon bejon,mert a tematikaja hasonlit az operaera , csak mintha kiforrottabb lenne cool.gif
ugy latszik a skandinavok ramentek a bongeszokre biggrin.gif
aki meg nem ismeri, proba cseresznye, katt a kep

user posted image
Harder
Ez tényleg egész jónak tűnik, hasonló, mint a NetCaptor smile.gif
cyberde
QUOTE (Harder @ Sep 24 2003, 07:11 PM)
Ez tényleg egész jónak tűnik, hasonló, mint a NetCaptor smile.gif

csak ez 30$ -ral olcsobb cool.gif

off/
Harder te sosem alszol? blink.gif
Tomcat
Hümm, kircsónak t?nik, majd ha visszamászok windows alá, akkor gyorsan fel is teszem. Nehogymá a sima IE-t kelljen használnom, ha rákényszerülök néha biggrin.gif

Benne van a 2 legfontosabb mouse gesture biggrin.gif De utálom, mikor éppen Opera helyett éppen mozillázok/IE-zek, oszt reflexszer?en bal-jobb klikk, oszt csak menü jöne el? smile.gif Na ennek most legalább IE alatt vége...
Harder
QUOTE (cyberde @ Sep 24 2003, 07:19 PM)
off/
Harder te sosem alszol? blink.gif

keveset ... nagyon keveset ... biggrin.gif
Taky
Hi all,

feltettem én is ezt az Avant brózert smile.gif
Nagyon megnyerte a tetszésemet így elsőre.....

+
-telepítés után egyből magyarul jelentkezett be
-átvette a kedvenceimet az IE-ből, nem kellett importálni stb. (igaz ABC sorrendbe, ami nem a legjobb megoldás sztem)
-gyorsabbnak tűnik, mint az eddigiek
-megjegyezte (átvette?) minden beállításomat az IE-ből
-szebb, mint az Opera szvsz
-google toolbar is benne van, ami jó, mert nekem is barátom, mint Hardernek wink.gif (IEhez letölthető)
-kicsit olyan IE-Opera keveréknek tűnik,ami nekem nagyon bejött, mert pont ezt a kettőt használtam és kedveltem eddig
-a többi majd kiderül

-
egyelőre nincs smile.gif , max. annyi, hogy a kedvencek ABC sorrendbe vannak :-|

Szóval thx a tippet, még tesztelgetem, aztán ha minden jól megy, akkor asszem marad biggrin.gif
Tomcat
Netcaptornak csak az a szerencséje, hogy egyenl?re nem lehet túl közismert ez a cucc... mert akkor már csak a "márkah?ségre" számíthana smile.gif Szal IE-zést meglehet?sen kellemessé teszi, létjogusultsága van a gépemen smile.gif értékelés egyenl?re: 4.5/5 biggrin.gif

De azért én már csak maradok továbbra is Opera fan... méghogy szebb mint Opera. Cöcö! biggrin.gif

Taky
-szebb, mint az Opera szvsz és ezt tartom smile.gif
Harder
Na ma bent a melóhelyen én is felteszem, itthon nem akartam megverni vele a mostani felületemet smile.gif
Tomcat
QUOTE (Taky @ Sep 25 2003, 01:46 AM)
-szebb, mint az Opera szvsz  és ezt tartom smile.gif

Jóvanna, én is láttam azt az szvsz-t smile.gif
TLoF
Ez az avant cucc nagyon bejött... A cégnél most volt winxp install, és még hiányzott az a rengeteg cucc amit fel szoktam telepíteni, (ha nem vagyok lusta).

Igy egyből megoldódott a dolog..
Szal cool, és tetszik, hogy kevésbé akad ki, mint néhány másik program... Egyetlen negativuma nem tudon integráltatni a jól bevált regettel..

(Cool ez a fórum, az összes régi utilomat lecseréltem arra amit ti mondtatok. smile.gif )
Tomcat
Van akit zavar, hogy angol felületü az Opera 7.x? Csak mert néhány tag most fejezte be a 7.11 -es teljes magyarosítását: MyOpera Fórum

Igaz kint a 7.20 final, de akkor is, van egy rendes 7.x -es alap, biztos megcsinálják majd 7.20 -asét is smile.gif
Taky
QUOTE (TLoF @ Sep 25 2003, 09:23 AM)
(Cool ez a fórum, az összes régi utilomat lecseréltem arra amit ti mondtatok. smile.gif )

Ahogy mondod smile.gif
Nekem is lényegesen más progik vannak fennt, mint pl. egy pár hónappal ezelőtt wink.gif
Harder
Ami másoknak bevált, azt általában én is ki szoktam próbálni biggrin.gif Bár az is igaz, hogy a jól megszokott programjaimon már nehezen változtatok .. smile.gif
Harder
Tényleg jó ez az Avant Browser smile.gif
Gyakorlatilag mindent tud amit a Netcaptor, úgyhogy valszeg itt a melóhelyen meg is tartom, remélem nem fognak anyázni miatta a rendszergizdáink biggrin.gif
Taky
Nah, egy kis adalék, hogy feljöjjön ez a topik is smile.gif

64BIT.US Creates First Solution To Recognize Mozilla Firefox Browsers In Nuke!

Elég hamar belopta magát az emberek szívébe ez a böngi...bár én még mindig inkább IE+Avant-al nyomom.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.