![]() ![]() |
2005. Feb 20., 10:58
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 3 Joined: 05. February 20. Member No.: 766 |
Üdv
Segítséget szeretnék kérni digitalizálás ügyben, Snazzi Movie Mill-t használok, de nem sok sikerrel. A videófelvétel szépen elindul és amikor rögzíteni szeretném a következő hibaüzenetet irja ki: "Failed to start capture. You may need to reinstall application software." Ha valaki tudna tanácsot adni nagyon megköszönném! |
|
|
|
2005. Feb 20., 11:09
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 198 Joined: 05. January 20. Member No.: 680 |
Próbáltad már azzal amit ajánlott? (Mármint az újra telepítéssel)
-------------------- Mit den Füßen im Zement, Verschönerst du das Fundament...
...Welch ein Klopfen welch ein Hämmern, Draußen fängt es an zu dämmern Alle Nägel stehen stramm, Wenn ich sie in dein Leibholz Ramm |
|
|
|
2005. Feb 20., 11:15
|
|
|
Kb 150-szer
|
|
|
|
2005. Feb 20., 11:37
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Hali!
Megmondom őszintén, ezzel a progival nem találkoztam, halvány lila dúnsztom sincs, hoyg mi a fenét csinál, de próbáld meg egy virtualdubbal... az is nagyon szépen vesz fel, kevés memóriát eszik működés közben, szal marad a capture-nek nafta. http://www.virtualdub.org/ Jah, és ha jól tudom, talán még mindig ingyenes! -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Feb 20., 11:54
|
|
|
Köszi, megpróbálom |
|
|
|
2006. Mar 15., 07:46
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 8 Joined: 06. March 15. Member No.: 2139 |
Sziasztok!
Makacának volt egy problémája a Movie Mill progival. Én is azt használom, nekem is voltak gondjaim, de sikerűlt megoldani. Igaz, hogy már egy éve, hogy feltette a kérdést, de én most találtam ide. Ha él még a probléma, szivesen segítek. Sziasztok mindenkinek! |
|
|
|
2006. Mar 15., 18:26
|
|
![]() törzstag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1391 Joined: 04. October 29. Member No.: 506 |
valószínű nem él már a kérdés de esetleg leírhatod amit gondoltál és akkor lehet hogy lesz aki majd hasznát veszi
|
|
|
|
2006. Mar 16., 07:50
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 8 Joined: 06. March 15. Member No.: 2139 |
Sziasztok!
Hátha tudok segíteni valakinek, ezért leírom, hogy nekem miként sikerűlt a Movie Milt-elfogadtattni az XP-vel. Sokat görcsöltem a programmal, ugyanis az XP nem írta alá. Ez még nem lett volna probléma. Akkór jött a baj, amikór digizni akartam.Nem volt hajlando dolgozni, ha jól emlékszem (mert nem most volt) a V-One-vel nem volt kibékűlve.Azt írta ki, hogy szerezzek be újabb verziót.Néztem a neten, de sehól semmi.A probléma azért is volt furcsa, mert már működött a gépemen.Később rájöttem, hogy mi lehet a gond. Ugyanis azért, hogy több helyem legyen, a 120 GB-os vinyót egy patriciónak csináltam meg. Felraktam az XP-t, ettől kezdve nem ment a program. Ketté osztottam a vinyót, és felraktam a 98-at, utánna az XP-t (elötte is így volt), mind a két helyre felinstalláltam a Movie Mill- t, igaz, hogy az XP így sem írta alá, de müködik rendesen. Ha tudtam segíteni valakinek, már nem írtam hiába. Én is sokat tanulok a fórumokból. Minden jót mindenkinek! oregharcos |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 22. - 21:28 |