![]() ![]() |
2005. Aug 25., 22:42
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Lord Gabor kérdezte:
mpg2mp3 (magyarán hogyan lehet az mpg (esetleg avi) fájlok hangjait mp3 formátumba menteni). Feltúrtam már a fél netet egy ilyen programért, de eddig max fizetősőket találtam. És jó lenne, ha linuxos programot találnék, de végülis egy wines változatnak is örülnék -------------------- |
|
|
|
2005. Aug 25., 23:08
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
Elindítod a Winamp-ot > jobb klikk > Options > Preferences > A Plugins rész alatt kiválasztod az Output kategóriát és ott a Nullsoft Disk Writer plugint. Sajnos ez wines, de én ezt használom . Ez wav-ba menti a cuccot, de átkódolni mp3-ba (pl.: cdEX-el) már gyerekjáték!
-------------------- |
|
|
|
2005. Aug 25., 23:20
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 335 Joined: 04. December 28. From: Esztergom Member No.: 622 |
Másik megoldás sajnos ez is win alá, és ez is elöször wavba ment:
Virtualdubbal megnyitod az mpg fájlt, majd File --> Save wav, utána meg átkódolod mp3-ba |
|
|
|
2005. Aug 25., 23:24
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Ezért szeretem én az iTunes-t.
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Aug 26., 08:18
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Nyah, akkor tessék már leszedni a virtualdubot.
leszedi a hangot is és úgy tömöríti, ahogy nem szégyelli. http://virtualdub.org/ -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Aug 26., 09:15
|
|
![]() 渡辺 大河 (Watanabe Taiga) ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 510 Joined: 05. June 28. From: Budapest Member No.: 1123 |
Köszönöm a gyors válaszokat!
Na, sikerült megoldanom a problémát, mindenkinek köszönöm a segítséget. -------------------- Lord Gabor | Tutorial.hu fórum haladó tag | Blog | Ubuntu Linux 7.10 (Gutsy Gibbon) | Firefox 2.0.0.8 | jEdit 4.2Final | Amarok 1.4.7 | Mit halgatok? | DeviantART | Wikipedia
"The three phrases of the holy books: Elda Taluta, Sarks Sark, Ark Arks" |
|
|
|
2005. Oct 26., 22:30
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Hozzászólások törölve, másik topicban meg lett válaszolva a kérdés.
Ne tedd fel mégegyszer ugyan azt a kérdést egy másik témában! -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2006. Dec 30., 23:08
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 184 Joined: 05. October 26. Member No.: 1501 |
Sziasztok, egy furi problémám van, lehetséges, hogy nektek nem is annyira különös nekem viszont nagyon. Nos, arról lenne szó, hogy át szerettem volna az egyik filmemet konvertálni, .vob állományból, Mpeg-é, 5 részből áll a film, 4 résszel nem is volt semmi probléma, viszont az egyikkel akárhányszor konvertáltam is, folyton adatveszteség ért, egy 24 perces részt, miután átkonvertált, csak 5 perc lett!
Próbálkoztam vele többször, azt hittem én rontottam el valamit, de tuti, hogy nem! Mi a véleményetek, tudtok vaslami ötletet tanácsot adni??? Köszönöm, Monique |
|
|
|
2006. Dec 30., 23:26
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 184 Joined: 05. October 26. Member No.: 1501 |
Most, nézem mindegyik adatvesztes, tehát akkor az Mpeg-be konvertálás pontosan:(Mpeg-1-ben) mindig adatvesztes, jól gondolom, de akkor hogyan, milyen formátumba lehet kiírni a DVD lemezre a flmet, vob.-ban van, de egyszerűennem fogadja el a Nero Vision, amikor DVD szerkesztést akarok?!
Mi lehet a baj??? S.o.S!!! |
|
|
|
2007. Mar 11., 19:01
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 19 Joined: 06. February 28. Member No.: 2054 |
Hali!
Tudtok nekem egy olyan progit mondani, ami avi-ból mpeg-2 PAl formátumba konvertál? Előre is köszönöm! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 22. - 21:29 |