![]() ![]() |
2005. Oct 1., 14:07
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Lehet szavazni és véleményeket mondani a beérkezett művekről.
A 3 mű: Bíró ![]() Tirion ![]() Török Zoltán ![]() +1: Krizbo ![]() This post has been edited by LeGaS: 2005. Oct 4., 17:10 -------------------- |
|
|
|
2005. Oct 1., 14:15
|
|
|
Még mindig én vagyok a forum hülyéje!!! ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 590 Joined: 04. November 15. Member No.: 522 |
grat mindenkinek jok lettek akepek
nagyon utos cumo lett Bíró é +1 bíró |
|
|
|
2005. Oct 1., 14:21
|
|
|
Altartalékos ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1930 Joined: 03. December 8. Member No.: 213 |
Egyetertek.
Tetszik a parositas. Meg ha a nacikat nem is parositanam a binladenekkel. De ebbe ne menjunk bele |
|
|
|
2005. Oct 1., 14:22
|
|
![]() >_< ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 672 Joined: 05. March 13. From: Győr Member No.: 845 |
sztem bíróé a legjobb
Tirioné kicsit rajzosnak tűnik, de az se rossz... Zoltáné is jó, csak nekem nem tetszik Gratulálok mind3toknak! -------------------- |,,|_(^^)_|,,|
I'm god! |
|
|
|
2005. Oct 1., 14:47
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Gyerekek, ez igen!
Asszem nem fogok szavazni. vagy nem most. Nekem tetszik mind a három. Mind a háromban nem csak efekteket látok, meg nem csak elmosásokat, hanem gondolkodást, párhuzamot talán érzést is. Jók lettek srácok, gratulálok! -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Oct 1., 14:48
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Én is gratulálok mindenkinek, bár én már láttam a kész műveket!
Nekem leginkább Tirion műve tetszik, rá adtam le a voksom. A többi 2 versenyzőnek is gratula! -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Oct 1., 15:17
|
|
|
új tag ![]() Group: haladó tag Posts: 23 Joined: 04. October 30. From: Budapest Member No.: 507 |
+1 Tirion
bár ha jobb minőségű alapanyagból készíti jobban tetszett volna;) a másik két műben nekem sok a kép:) de azok is jók;) viszont csak 1 műre lehet szavazni. -------------------- |
|
|
|
2005. Oct 1., 16:16
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Köszi mindenkinek a szavazatokat meg a kritikát.
A képekhez gratula készítőknek. Bíróé és Zolié egyaránt tettszik. Így hát nem szavazok inkább(másrészt meg készítő is vagyok és inkább nem) Bíró képén inkább a kompozíció tettszik, Zoli képén pedig a színek. Nem tudom, hogy csinálta de nagyon bejön az a lila háttér a zöld tankkal. Mégegyszer gratulálnék a készítőknek. És egy kérdés is: a psd-t nem teszitek ki, mint az előzőnél? -------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Oct 1., 16:16
|
|
![]() törzstag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1391 Joined: 04. October 29. Member No.: 506 |
Hi
Bíró: Nagyon szépen meg lett csinálva jó a színválasztás. Bár a tornyok nem tudom mért vannak ott Tirion: Neked csak a rossz alapanyagot lehet felróni Zoli: Nálam befutó lettél volna ha nem ezekkel a szinekkel dolgozól, egyébként jól össze van rakva. Szavazatom: nagyon nehezen döntöttem el , mert bíróé és tirioné nagyon tetszik de a két torony valahogy idegesít |
|
|
|
2005. Oct 1., 16:21
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
A PSD fájlokat majd felpakolom valahova.
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Oct 1., 16:28
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
Pályázati kiírást ki lehetne linkelni valahova? Anno én is olvastam, csak mintha én WWII.-es témára emlékeztem volna!
-------------------- |
|
|
|
2005. Oct 1., 16:36
|
|
A pályázati kiírás megtalálható itt: http://www.tutorial.hu/content/view/436/2/
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Oct 1., 16:40
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Nah még mielőtt valaki elmondja, hogy rossz az alapanyag.
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Oct 1., 17:09
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
Kösz, időközben láttam, hogy Harder kirakta a főlapra! Csak mostanában rászoktam, hogy nem böngészek lapokat, csak feedeket nézegetek!
-------------------- |
|
|
|
2005. Oct 1., 18:45
|
|
![]() 渡辺 大河 (Watanabe Taiga) ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 510 Joined: 05. June 28. From: Budapest Member No.: 1123 |
Gratula mindhárom embernek, nagyon jók lettek a rajzok. Igaz, hezitálok még szavazás ügyben, ugyanis nem tudom, hogy Bíróét, vagy Tirionét válasszam. Bíróén a grafikai megvalósítás tettszik jobban, Tirionén a mondanivaló.
Egyébként meddig lehet szavazni? Csakhogy ne fussak ki az időből szavazás ügyében. This post has been edited by Lord Gabor: 2005. Oct 1., 19:08 -------------------- Lord Gabor | Tutorial.hu fórum haladó tag | Blog | Ubuntu Linux 7.10 (Gutsy Gibbon) | Firefox 2.0.0.8 | jEdit 4.2Final | Amarok 1.4.7 | Mit halgatok? | DeviantART | Wikipedia
"The three phrases of the holy books: Elda Taluta, Sarks Sark, Ark Arks" |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 11. - 2:17 |