![]() ![]() |
2005. Feb 6., 21:07
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Na szóval tudom elég új vagyok még itt, de csak lehet egy újoncnak is felvetése. Arra gondoltam milenne ha lenne itt egy valamilyen pályázat csak úgy a magunk szórakoztatására? még nyeremény se kéne csak monmdjuk hogy els? lettem egy pályázaton az eleve nagy díj. mit szóltok az ötethez? -------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Feb 6., 21:25
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Jelenleg is folyik egy ilyen verseny (programozási verseny). Van nyeremény is, szal tök jó. És lesz több is, remélem grafika témakörben is.
This post has been edited by Skullkid: 2005. Feb 6., 21:25 -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Feb 6., 21:29
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Ja én ahhoz hülye vagyok. Olvastam is de mondtam magamban hogy:"Na ezt hagyjuk". Mondjuk gondolhattam volna erre.
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Feb 6., 21:56
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 201 Joined: 04. November 27. From: MO/Bp. Member No.: 545 |
ez engem is érdekelne, mint a soliddesign csapat tagja.
-------------------- :: Soliddesign.hu ::
|
|
|
|
2005. Feb 6., 22:32
|
|
![]() ügyelő ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 774 Joined: 04. February 9. From: Békéscsaba Member No.: 253 |
az ötlet nem rossz, csak jól ki kell dolgozni ahhoz, hogy működjön is...
-------------------- |
|
|
|
2005. Feb 7., 09:08
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 21 Joined: 05. January 7. From: Budapest Member No.: 648 |
Köll egy jó téma
Ami fölött mindenki izzadna egy hosszú sort... Persze 5letem az nincs PJr. -------------------- Everybody loves sunshine...
|
|
|
|
2005. Feb 7., 15:46
|
|
Látom támogatás azért lenne.
Mondjuk a szabadság? Nem az amire 6 hónap munka után elmegy az ember hanem mint mondjuk a hippik szabadsága. Az is lehetne mondjuk hogy kirakjuk a képeket egy helyre, és mindenki elküldhetné e-mailban a pontokat a képre vagy lehetne ott helyben is IP cím ellen?rzéssel szavazni.(<--legújabb programozási feladat) amir?l úgy gondolja hogy az érdemli meg a gy?ztes címet. -------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
|
|
|
2005. Feb 7., 20:50
|
|
![]() ügyelő ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 774 Joined: 04. February 9. From: Békéscsaba Member No.: 253 |
lehetne úgy is, hogy kiteszünk egy képet, és a feladat pedig az lenne, hogy valahogyan minél hasonlóbbat próbálj meg elérni PS-sel...
-------------------- |
|
|
|
2005. Feb 7., 21:07
|
|
Nem is rossz ötlet. Mondjuk tisztán ps-al.
|
|
|
2005. Feb 8., 15:59
|
|
|
Még mindig én vagyok a forum hülyéje!!! ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 590 Joined: 04. November 15. Member No.: 522 |
nekem lenne, de nem vagyok egy nagy kep szerekszto
|
|
|
|
2005. Feb 8., 16:11
|
|
Hallgatlak. Vagyis olvaslak.
|
|
|
2005. Feb 10., 17:10
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 157 Joined: 04. October 29. Member No.: 505 |
Én is szivessen jelentkeznék a versenyre!
|
|
|
|
2005. Feb 10., 17:57
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Photoshop versenyt akar a nép!
Harder, találj ki valamit! -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Feb 10., 18:48
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Had én! Had én! Lécci-lécci-lécci
BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2005. Feb 10., 19:11
|
|
énakaróóóóm!!!
Szerintem... nem kell mindenért szegény Hardert ugrasztani, szerintem annyit még mi is meg tudunk csinálni, hogy felteszünk egy 'mintaképet'... hajrá!!! -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 10. - 12:38 |