![]() ![]() |
2005. Apr 9., 08:01
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 05. April 9. Member No.: 929 |
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes-e megvenni a photoshop cs bibliát? Vagy elegendő a Photoshop CS - tanfolyam a könyvben című könyvet megvenni. Ezt csak azért kérdezem, mert hát a biblia ugye több mint dupla annyiba kerül, mint a másik. És dupla annyi információt is tartalmaz...? Kiváncsi lennék a véleményetekre. Előre is köszönöm. |
|
|
|
2005. Apr 9., 08:11
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 166 Joined: 03. July 31. From: Püspökladány Member No.: 94 |
QUOTE(Köve @ 2005. Apr 9., 09:01) Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes-e megvenni a photoshop cs bibliát? Vagy elegendő a Photoshop CS - tanfolyam a könyvben című könyvet megvenni. Ezt csak azért kérdezem, mert hát a biblia ugye több mint dupla annyiba kerül, mint a másik. És dupla annyi információt is tartalmaz...? Kiváncsi lennék a véleményetekre. Előre is köszönöm. őőőő izé , sajna nem olvastam bele egyetlen bibliába , ha nem akarsz kidobni pénzt és kitartó vagy inkább ajánlom neked a neten található több mint 1.000.000 tutrot amiből nagyon sokat lehete tanúlni . Zöme angol nyelven van írva de gondolom nem okoz olyan nagy hátrány , viszont az alapok azkat szinte sehol nem találod meg . Itt mi szoktunk alapokról tutorialt csinálni , de nem az a számot mondó . -------------------- [ by :Shade ]
|
|
|
|
2005. Apr 9., 08:21
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Ha az új(?) CS biblia is van olyan jó mint az előző (5-ös, narancssárga-fekete borítós), akkor megéri megvenni. Gyakorlatilag minden benne volt amit lehet tudni a programról.
-------------------- |
|
|
|
2005. Apr 9., 09:37
|
|
![]() pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 583 Joined: 05. March 18. Member No.: 855 |
én is azt mondom mint Manwe, a neten sokkal többet lehet tanulni ilyen témában.
-------------------- |
|
|
|
2005. Apr 9., 14:38
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Ööööö... Mikor mondtam ilyent? Na mindegy ha már így megmondtad tényleg így gondolom. Nekem sincs könyvem és lám. Már csak tudnom kéne rajzolni
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Apr 9., 16:26
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 166 Joined: 03. July 31. From: Püspökladány Member No.: 94 |
QUOTE(Manwe @ 2005. Apr 9., 15:38) Ööööö... Mikor mondtam ilyent? Na mindegy ha már így megmondtad tényleg így gondolom. Nekem sincs könyvem és lám. Már csak tudnom kéne rajzolni szerintem kever velem (szerintem) -------------------- [ by :Shade ]
|
|
|
|
2005. Apr 9., 16:30
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
szerintem is
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Apr 9., 17:11
|
|
![]() pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 583 Joined: 05. March 18. Member No.: 855 |
szerintem is
(wazz mér nem tom utólag szerkeszteni???) -------------------- |
|
|
|
2005. Dec 10., 09:38
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 05. December 10. Member No.: 1668 |
QUOTE(Köve @ 2005. Apr 9., 08:01) Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes-e megvenni a photoshop cs bibliát? Vagy elegendő a Photoshop CS - tanfolyam a könyvben című könyvet megvenni. Ezt csak azért kérdezem, mert hát a biblia ugye több mint dupla annyiba kerül, mint a másik. És dupla annyi információt is tartalmaz...? Kiváncsi lennék a véleményetekre. Előre is köszönöm. Szerintem nézd meg a www.akonyv.hu oldalt, ott 19-féle PS könyv kapható (6-CS2, Elements 3-4 is) , ráadásul a papíros könyvek árának töredékéért. |
|
|
|
2006. Mar 4., 21:19
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 4 Joined: 06. March 1. Member No.: 2065 |
Szerintem előbb nézz szét a neten,
|
|
|
|
2006. Mar 4., 21:21
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Sky, máskor nézd meg az utolsó hozzászólás dátumát, mielőtt válaszolnál.
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2006. Mar 4., 21:22
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 4 Joined: 06. March 1. Member No.: 2065 |
QUOTE(Harder @ 2005. Apr 9., 08:21) Ha az új(?) CS biblia is van olyan jó mint az előző (5-ös, narancssárga-fekete borítós), akkor megéri megvenni. Gyakorlatilag minden benne volt amit lehet tudni a programról. Volt hozzá szerencsém, tényleg minden benne van! uhhhhhh bazdmeg |
|
|
|
2006. Mar 5., 08:57
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
És ne káromkodj, vagy ha igen, csillagozz ki belőle pár karaktert. Legrosszabb esetben helyesen írd le.
BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 10:42 |