![]() ![]() |
2005. Jan 29., 12:05
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 188 Joined: 04. August 11. From: Budapest Member No.: 430 |
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy van egy színátmenetes kép (árnyék) aminek szeretném a színét megváltoztatni, de annélkül, hogy át kellene szerkesztenem az egész képet, vagy újat kellene csinálnom. Meg lehet ezt csinálni? -------------------- webinas
----------------- Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet!! ...és attól szar, hogy meg is történik... |
|
|
|
2005. Jan 29., 12:20
|
|
![]() ügyelő ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 774 Joined: 04. February 9. From: Békéscsaba Member No.: 253 |
most színátmenet vagy árnyék???
ha egy kicsit bővebben kifejtenéd, akkor könnybben tudnánk segíteni. Mondjuk tedd fel valahová a képet, hogy megnézhessük. ja és nem értem, hogy miért kellett ennek egy külön topicot nyitni, simán belefért volna ide: http://www.tutorial.hu/forum/forums.html?showtopic=764 -------------------- |
|
|
|
2005. Jan 29., 13:11
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Valószínűleg nem lehet megcsinálni, de tényleg látni kellene a képet. Az lenne ideális, ha a kép eredetije meglenne psd-ben, ahol az árnyék még "csak" egy effekt a layer-en.
-------------------- |
|
|
|
2005. Jan 29., 14:31
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 188 Joined: 04. August 11. From: Budapest Member No.: 430 |
Bocs' az új topicért!
Sóval ez egy színátmenetes árnyék. Itt lehet megnézni: Próba honlap Ha esetleg ezt nem lehet átszínezni, akkor tudnátok valami leírást róla? Köszi! -------------------- webinas
----------------- Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet!! ...és attól szar, hogy meg is történik... |
|
|
|
2005. Jan 29., 14:39
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Hali!
átszínezéshez: Image > Adjustments > Hue Saturation. Ott a Colorize-hez egy pipa, és már játszhatsz is a csúszkákkal. csak jegyezd meg azt a beállítást, amit erre alkaplmaztál, mikor átszinezed, és többire is ugyan azt alkalmazd... -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Jan 29., 14:52
|
|
|
Köszönöm! Azt hiszem, erre gondoltam! Üdv. -------------------- webinas
|
|
|
| Gazala |
2005. Mar 26., 18:05
|
|
Vendég |
Üdvözlet!
Szeretnék érdeklődni a Photoshop Elements 3.0-ról, ez csak képek "retusálására", szerkesztgetésére jó, vagy hasonlóakat lehet vele alkotni mint például Photoshopba, azt tudom , hogy butított változat, de mást sajnos nem! Adobe Phosotshop Elements 3.0 |
|
|
|
2005. Apr 2., 15:51
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 7 Joined: 05. April 1. Member No.: 905 |
Sziasztok. Nem találom a gradient toolt sehol, azt a szinátmenetes eszközt:( Tudnátok segíteni?
|
|
|
|
2005. Apr 2., 16:27
|
|
![]() pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 583 Joined: 05. March 18. Member No.: 855 |
Kattints jobb gombbal a Fill toolra (a kis vödör)
-------------------- |
|
|
|
2005. Apr 2., 17:30
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Vagy Ctrl + G-t ha megnyomod, akkor át fog váltani a Fill tool-ról.
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2007. Aug 15., 08:57
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 5 Joined: 07. August 9. Member No.: 4130 |
Ide is beírom, ha már van ennek külön téma... Nem tudom használni normálisan ezt a színátmenetes eszközt. Néha tök simán megy minden, de néha totál semmit nem csinál. Nem tudom, mit csinálok rosszul, vagy mit állíthattam el, mert nem csak ennél, de máshol is van, hogy néha működik, aztán megmakacsolja magát, de 20 perc múlva minden ok. A Photoshop CS 8.0-t használom... Nem tudom, ez alapján tud-e valaki segíteni... Pontosabban színátmenetnél néha semmit se csinál, máskor az egész képet beszínezi, meg ilyesmik... Ha vki tudna adni egy címet, vagy valamit, ahol pontos leírást találok az eszköz használatáról, nekem az is jó lenne, akkor talán rá tudnék jönni, mi nem oké...
|
|
|
|
2007. Aug 15., 09:09
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 189 Joined: 07. February 1. From: Dég Member No.: 3609 |
Szerintem erről nem nagyon találsz lírást, nincs mit róla írni. Ki kell választani az átmenetet, aztán húúúúzni
Nálam is előfordult ez régebben, és nálam az volt a baj, hogy nem RGB-n volt, hanem at hiszem Grayscalen, meg egyéb módokon, tanácsolom, hogy a biztonság kedvéért nézd meg a kép módját, de nem mondom 100% biztosra, hogy ez a baj... -------------------- „Úgy élünk, ahogy álmodunk - egyedül."
----------------- Oldalam - Photoshop és webszerkesztés tutorialok |
|
|
|
2007. Aug 15., 17:10
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 5 Joined: 07. August 9. Member No.: 4130 |
Igen, t'om, hogy kéne csinálni, is úgy is csinálom, de nem mindig az az eredmény, amit szeretnék. Megnézem mindig a színeket, de RGB-n van.. És mégis. Illetve: és mégsem. Kérdeztem mást is, és azt modnta, ha újratelepítem, talán használ...
|
|
|
|
2007. Aug 15., 22:10
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Az a baj, hogy amíg te magad sem érted a problémádat, mi sem fogjuk.
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2007. Aug 15., 22:21
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 189 Joined: 07. February 1. From: Dég Member No.: 3609 |
Lehet, hogy csak én értettem rosszul, bocsi :S
-------------------- „Úgy élünk, ahogy álmodunk - egyedül."
----------------- Oldalam - Photoshop és webszerkesztés tutorialok |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 10. - 12:47 |