![]() ![]() |
2003. May 10., 07:46
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 46 Joined: 03. May 4. From: Budapest Member No.: 14 |
Épp most telepítgetek egy ilyen fórumot....
...és aztatot szeretném kérdezni,hog vmilyen módon elcsaklizhatom-e a hozzátartozó magyar fordítást,mert nem nagyon szeretnék magam nekiülni...? |
|
|
|
2003. May 10., 08:05
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 46 Joined: 03. May 4. From: Budapest Member No.: 14 |
Hoppá...nem voltam vmi alapos a keresgélésnél....de most már megtaláltam a fordítást...
|
|
|
|
2003. May 10., 11:18
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Ok
azért bedobom ide a linket, hátha más is keresi még majd Forrás: http://www.phpbb.com/downloads.php Magyarul Hungarian Updated: 04 Nov 2002 http://prdownloads.sourceforge.net/phpbb/l...g_hungarian.zip vagy http://prdownloads.sourceforge.net/phpbb/l...ungarian.tar.gz -------------------- |
|
|
|
2003. May 10., 11:21
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
és itt a hozzá tartozó magyar nyelv? subSilver theme is (forrás ugyanaz mint az el?bb):
http://prdownloads.sourceforge.net/phpbb/s...r_hungarian.zip vagy http://prdownloads.sourceforge.net/phpbb/s...ungarian.tar.gz -------------------- |
|
|
|
2003. May 10., 12:39
|
|
|
Szokásomhoz híven nem mélyedtem bele a licencbe...úgyhogy inkább megkérdezem:
A küls?t -subSilver- etikus-é átvariálni,mert nem vagyok különösebben rákattanva.... |
|
|
|
2003. May 10., 12:59
|
|
|
A licence-t én sem olvastam végig, de szerintem ha módosítod, és lent ott marad hogy eredetileg melyik theme-b?l csináltad, akkor az elég tisztességes megoldás.
-------------------- |
|
|
|
2003. May 12., 10:36
|
|
|
bitwizard ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1265 Joined: 03. April 28. Member No.: 11 |
A themeket lehet módosítani, a themek eredeti nevét nem vagy köteles feltüntetni, de a lapon valahol utalnod kell a fórum motor nevére, és ha fordítást használsz akkor a fordító nevét és email cimet, vagy weblapját kint kell hagynod. Ez a hivatalos álláspont. De persze, ez sem gond, ha nem rakod ki a cuccot.. Nem kötelez?... Csak etikátlan.
TLoF |
|
|
|
2003. May 14., 19:13
|
|
|
csaó...
...lehetne esetleg szó arról,hogy ebbe a fórumba a profilokhoz az avatarokat mi magunk töltsük fel,vagy legaláb belinkelhessük...? ...úgy néztem,hogy ezt nem gond beállítani. A galéria viszont bár tetemes mennyiség? képet tartalmaz,nem az én izlésvilágom...vagy ennek a korlátozásnak van vmilyen biztonsági oka...? ...ha igen,akkor érdekelne mi az...ha meg nicsen,akkor ezt mint reklamációt tessék felfogni... |
|
|
|
2003. May 15., 00:03
|
|
|
Igazából azért nem engedtem ezt a lehet?séget, mert:
- nagyon kevesen akarnak élni vele, és bár nem vagyok expert a témában, de úgy láttam különböz? ilyesmivel foglalkozó helyeken, hogy a file upload nem épp a legbiztonságosabb dolog - mert a webtárhelyet kénytelen vagyok kontrollálni, és nem akartam hogy esetleg valaki ezzel tudjon megszivatni - küls? linket azért nem engedtem, mert nem tudom kontrollálni a belinkelt képet tartalmazó szervert (milyen gyors, nem fogja-e meg a kép lassú betöltése ezt a fórumot stb.) - mert ha valaki szeretné a saját avatar-át látni itt, csak el kell küldenie mailben és felteszem neki én a szerverre ... szóval 4. pont.. -------------------- |
|
|
|
2003. Jul 2., 21:29
|
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Member No.: |
Hellóka!
Nagyon amat?r vagyok a témában, és szeretnék egy kis segítséget kérni a phpBB 2.0.4 fórum telepítésében PHP-NUKE 6.7 alá. Tehát, hova kell bemásolni, hogy kell bekonfigolni, stb. El?re is köszi: Deerhunter |
|
|
|
2003. Jul 2., 21:30
|
|
|
Jaj, egy kis javítás az el?z?höz:
El?re is köszöni: bAtterY [a Deerhunter az igazi nevem csak foglalt....] |
|
|
|
2003. Jul 2., 23:08
|
|
|
régi motoros ;) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1421 Joined: 03. May 12. Member No.: 16 |
[quote]Hellóka!
Nagyon amat?r vagyok a témában, és szeretnék egy kis segítséget kérni a phpBB 2.0.4 fórum telepítésében PHP-NUKE 6.7 alá. Tehát, hova kell bemásolni, hogy kell bekonfigolni, stb. El?re is köszi: Deerhunter[/quote] ezt most nem igazán értem,mert a 6.7-es php-nuke tartalmazza a phpBB fórumot.... -------------------- |
|
|
|
2003. Jul 3., 16:58
|
|
|
[quote][quote]Hellóka!
Nagyon amat?r vagyok a témában, és szeretnék egy kis segítséget kérni a phpBB 2.0.4 fórum telepítésében PHP-NUKE 6.7 alá. Tehát, hova kell bemásolni, hogy kell bekonfigolni, stb. El?re is köszi: Deerhunter[/quote] ezt most nem igazán értem,mert a 6.7-es php-nuke tartalmazza a phpBB fórumot....[/quote] Na igen, de nem akar m?ködni... Rányomok a menüben, hogy FORUMS, megjelenik a fórum, és írja, hogy "This board has no forums." Na most innent?l mit kell csinálni? [ezért gondoltam, hogy vmit újra kell rakni...] El?re is köszöni: bAtterY |
|
|
|
2003. Jul 3., 17:07
|
|
|
Ja jó, elnézést kérek, láma voltam...
Nem néztem alaposan végig az admin felületet!!! Megvan |
|
|
|
2003. Jul 8., 00:01
|
|
|
Üdv!
Felraktam az fórumom (phpBB), de ha új témát, vagy hozzászólást akarok készíteni a fórumba ezt írja ki: "Invalid_session". Pedig az oldalt saját gépemen készítgetem ( MySql 1.4, Apache 2.0.46, PHP 4.3.2) és tökéletesen müködöt a fórum is! Feltöltés után pedig ezt csinálja! Ha valaki tud segítsen! El?re is kössz! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 10. - 11:42 |