![]() ![]() |
2004. Dec 6., 21:29
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Ma találtam rá erre a nagyon jó kis programra.
Először is, innen lehet letölteni. Tök jó progi, nagyon tetszik. Többféle minőségbe lehet vele felvenni a zenét, szöveget, meg ki lehet választani hogy miről vegye (line in, microphone, stb..), mp3-ba és wav-ba is el lehet menteni. A beépített editorral lehet fade in/out-olni, kivágni részeket, szal tök jó. A legjobban a minősége tetszik, CD minőséget választottam, és hát esküszöm, mintha ott lennék. Ennek viszont kitűnő. Mindenkinek ajánlom a kipróbálását, aki zenét, szöveget akar felvenni. UI.: felvétel - Space felvétel vége - Enter (megnyitja rögtön az editort) -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Mar 15., 14:07
|
|
![]() nyik-nyikk ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 741 Joined: 04. August 13. From: Magyarország / Kistarcsa Member No.: 432 |
Ismered a Sound Forget ? Nagyon jó zene felvevő.
Igaz fizetős, de ott a war... RoolY -------------------- |
|
|
|
2005. Mar 15., 15:51
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Az egy zeneszerkesztő is, de mind1.
Amúgy ismerem. -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Mar 15., 17:56
|
|
![]() ügyelő ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 774 Joined: 04. February 9. From: Békéscsaba Member No.: 253 |
ilyen felvétel dologra én már 2-3 éve a GoldWave-t használom, és eddig még nem találtam olyat, ami vetekedne vele!!!
a GoldWave sztem a legjobb ilyen téren, sőt még számos hasznos funkciója van, pl. le tudod szedni az énekhangot a zenéről (nem tökéletesen, a vokál rajtamarad), tehát tudsz karaoke zenét kreálni vele... mindenkinek ajánlom!!! -------------------- |
|
|
|
2005. Mar 15., 19:16
|
|
|
Még mindig én vagyok a forum hülyéje!!! ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 590 Joined: 04. November 15. Member No.: 522 |
goldwave t probltam de vhogy hibat ir ki es fogalmam sincs mer
|
|
|
|
2005. Mar 19., 20:45
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Kipróbáltam most vagy 6 ilyen programot, azt kell mondjam tényleg magasan veri felvételek terén (főleg kezelhetőség, egyszerűség, minőség) a többit.
-------------------- |
|
|
|
2005. Mar 20., 17:30
|
|
![]() ügyelő ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 774 Joined: 04. February 9. From: Békéscsaba Member No.: 253 |
most melyikre gondolsz??
-------------------- |
|
|
|
2005. Mar 20., 17:50
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
A téma címében szereplőre.
-------------------- |
|
|
|
2005. Mar 20., 17:54
|
|
ja értem...
-------------------- |
|
|
|
2005. Mar 21., 06:53
|
|
![]() nyik-nyikk ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 741 Joined: 04. August 13. From: Magyarország / Kistarcsa Member No.: 432 |
Ismerem a GoldWavet, sztem.. hát, nemtetszik. Maradok SonY Sound Forge 8
RoolY -------------------- |
|
|
|
2005. Mar 23., 08:56
|
|
|
Még mindig én vagyok a forum hülyéje!!! ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 590 Joined: 04. November 15. Member No.: 522 |
hogy lehet a glodvwae ben beallitani hogy ne irja ki hogy nincs kodolo amit tudna hazsnalni?
|
|
|
|
2005. Mar 23., 21:55
|
|
hát ezt most görbüljek meg, ha értem...
-------------------- |
|
|
|
2005. Mar 23., 22:36
|
|
|
mer irja ki nalam hogy (vmi ilyesmi): no codec ..... es nem nyitja meg ????
|
|
|
|
2005. Mar 24., 09:27
|
|
mp3-ra gondolsz??
kell hozzá egy plusz plugin, akkor tud csak mp3-mal dolgozni... ide feltettem: http://akarom.atw.hu/plugin_for_mp3.exe -------------------- |
|
|
|
2005. Apr 25., 19:39
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 05. April 25. Member No.: 969 |
Hello
Én ugyan nem sokat értek az előzőekben leírtakból, de azt gondolom talán tudtok segíteni a jó néhány éve meglevő gondomban. Nos én jó pár éve olyan LP-ket másolok át CD-re, amiket még soha sem adtak ki CD-n.Gondoltam átírom a lemezeket CD-re majd ezeket "kitisztázva", zajmentesítve kapok egy élvezhető,jó minőségű Cd-t. Először A PC-vel kezdtem átírni őket, a dolog hamar megbukott mert egy CD-átírása CD-re is nagyon jelentős minőségvesztést okozott, és a vájt fülemnek nem nagyon tetszett a dolog. Vettem egy asztali CD írót, mely által készített felvétel fülre gyakorlatilag nem különbözik az eredetitől.Azonban ennél tovább nem jutottam.Több száz lemezt írtam föl CD-re, azonban itt ki is fujt az egész.Beszereztem ugyan egy Sound forge 6-t,de ezzel baromi munkaigényes volt a kattanásokat kiszedni a sercegéseket pedig nem is lehetett normálisan.Ha meg rátettem a szürőt akkor az még sok mást is kiszedett, élvezhetetlen lett az egész. Azóta is várom a technika fejlődését, hátha előbb-utóbb megjelenik egy erre a célra tökéletesen megfelelő szoftwer. Amint látom, most már a sound forge is a 8. verziónál tart de fogalmam sincs, hogy ez mennyire felel meg nekem.Ha megfelel hol tudom megvenni magyar nyelvű kézikönyvel, vagy létezik valami más megoldás is? Ha tudtok kérlek segítsetek, de valami közérthető nyelvezeten, mert számítástechnikai tudásomat meglehetősen nehéz alulmúlni. Köszönettel prog |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 10:50 |