![]() ![]() |
2003. Sep 7., 17:35
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Köszi, este átnézem ?ket és beteszem a linkgy?jteménybe ami jó
-------------------- |
|
|
|
2003. Sep 8., 11:53
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 166 Joined: 03. July 31. From: Püspökladány Member No.: 94 |
Xia !
Én is megnézegettem , hamarosan kint látod azokat a tutorokat itt Xia ! -------------------- [ by :Shade ]
|
|
|
|
2003. Sep 8., 12:30
|
|
|
haladó tag ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 759 Joined: 03. May 1. Member No.: 13 |
[quote]Xia !
Én is megnézegettem , hamarosan kint látod azokat a tutorokat itt Xia ![/quote] Amindenit! Valami hasonló hozzáállást vártam és meg is kaptam, csak így tovább, én pedig h?ségesen olvasom és ajánlom mindenkinek! :wink: -------------------- |
|
|
|
2004. Jun 24., 19:19
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 5 Joined: 04. June 24. From: Magyar Member No.: 357 |
Hello van pár tutoriallom de csak ez van most a fejembe.
Van 1 Villám tutoriallom: csináljunk 1 500x500-as új képet. Vegyünk két szint (pl fehér és fekete) 1.Filter>Render>Clouds 2.Filter>Render>Diference Clouds 3.Images>Adjust>Invert (ctrl+I) 4.Images>Adjust>Levels (ctrl+L) és ott a 2. kockát állítsd át 0,10-re 5.Images>Adjust>Hue/Saturation (ctrl+U) és kész is a villám
This post has been edited by SkullGuy: 2004. Jun 24., 19:44 -------------------- |
|
|
|
2004. Jun 24., 19:50
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Köszi a tippet, ez már fent van a lapon.
-------------------- |
|
|
|
2004. Jun 25., 10:21
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 5 Joined: 04. June 24. From: Magyar Member No.: 357 |
Itt a kő psp tutorial:
1. Kérjünk egy új fájlt, (mondjuk 500×400) és kérjünk egy új layert. a background layert hagyjuk fehéren. Az új layert töltsük ki olyan színnel, amilyenre a követ szeretnénk. (Mondjuk szürke). 2. A channels menüben menjünk a kis jobbra mutató nyílra, és kérjünk egy New Channelt. 3. Filter / Render / Clouds. 4. A Layereknél a színes layeren mondjuk: Filter / Render / Lightning Effects. A texture channelt állítsuk áll "none"-ról "Alpha 1"-re. Majd állítgassuk a csúszkákat addig, amíg el nem érjük a kívánt hatást. (Pl. light type: spot light, intensity:21, narrow:39, gloss:100, material: -58, exposure: -65, ambience 46.) Figyeljünk, hogy a "White is high" ne legyen kipipálva! 5. Készen vagyunk! Egy példa:
This post has been edited by SkullGuy: 2004. Jun 25., 10:22 -------------------- |
|
|
|
2004. Jun 25., 14:37
|
|||
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Ez faja, teccik! -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
||
|
|
|||
2004. Oct 31., 16:26
|
|
![]() törzstag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1391 Joined: 04. October 29. Member No.: 506 |
http://www.idigitalemotion.com/tutorials/g...bwtutorial.html Kicsit durva tutor. Ezt nem lehetne berakni a wakkawikki-be? Hátha lefordítaná valaki mert nagyon jó csak az angol az nagyon nem az erősségem. |
|
|
|
2004. Oct 31., 16:43
|
|
|
Megnéztem, tényleg durva, de ehhez azért már rajzolni is kell tudni.
-------------------- |
|
|
|
2004. Oct 31., 18:50
|
|
|
bitwizard ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1265 Joined: 03. April 28. Member No.: 11 |
A szövegek nem lennének nehezek, csak nagyon nem értem mit akar. Meg már igy is van egy fordítani valóm a viki-ben.
-------------------- TLoF
Kepregeny.NET |
|
|
|
2004. Nov 3., 09:46
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Ha pl. van egy scannelt, fekete-fehér képem, akkor azt így ki tudom evvel a módszerrel színezni ?
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2004. Nov 3., 16:23
|
|
![]() törzstag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1391 Joined: 04. October 29. Member No.: 506 |
Aham valahogy úgy csak túl sok a körítés és nem igazán tudom kihámozni a lényeget pedig ez általában megy ha magát a tutorialt nem is értem de a lépéseket meg szoktam tudni csinálni de ez kicsit sok(k).
|
|
|
|
2004. Nov 7., 20:51
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 16 Joined: 04. November 7. From: Magyarország/Budapest Member No.: 518 |
Hello!
Van egy nagyon kafa toturialom, de lehet, hogy már sokan ismerik. Bár angol, de aki egy kicsit is konyít hozzá az megérti a lényegét, sőt még a jó képek is sokat segítenek. Az alapokba is belemegy. Remélem örülni fogtok neki Én sok hasznát vettem neki. Nemtom' -------------------- "Dosszié az Isten...":)
|
|
|
|
2004. Nov 16., 20:09
|
|
Hi
Belefutottam ebbe a nagyon jó planet tutoriálba, és nem is túl nehéz csak nem igazán tudok angolul és hát igencsak nehézkesen ment egy két dolog. Örülnék neki ha valaki nem szóról szóra leírná de úgy tényleg minden lépést rendesen. Én csináltam egyet és nem is mondanám rosznak mert aki nem látja az eredetit még azt is mondhatná hogy jó. De nem igazán vagyok vele elégedett tuti hogy kihagytam valami. A vége teljes káosz már nálam hogy mikor melyiket kell duplicalni vagy új layerre tenni. Igazából ami ment az a Blendek beállítása az embosos rész mondjuk itt van valami level állítással kapcsolatban fekete meg fehér ott nem volt teljesen tiszta de valamit megpróbáltam csinálni aztszem ez a rész az amikor a felszín domború lesz majd. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 10:55 |