![]() ![]() |
2005. Feb 4., 21:15
|
|
|
Admin (security) ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 978 Joined: 03. April 30. From: Szekszard Member No.: 12 |
Igaz, észlelői ma egy Trojánt ?ragyogó, csillogó? névre ?kereszteltek?, de kötve hiszem, hogy annak a felhasználónak a szeme is csillogna az örömtől, akinek a gépét megfertőzi a Troj/Shine-B ami egy Windows rendszereket fertőző trójai faló. A rendszerre történő feljutása után a Troj/Shine-B kicseréli az Internet Explorer, Netscape és az Opera böngésző proxy szerver beállításait, ?no name? proxy beállításokra.
A cikk itt olvasható -------------------- Fiat justitia, pereat mundus! | www.gyik.com
www.avien.org felkért alapító tagja -> Computer Security - and Virusanalyst Public letter concerning the Writing of Viruses & How it Does Not Teach about Virus Prevention |
|
|
|
2005. Feb 6., 18:36
|
|
|
Még mindig én vagyok a forum hülyéje!!! ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 590 Joined: 04. November 15. Member No.: 522 |
mit jelet az hogy egy virus frissiti a virusvedelmet?
|
|
|
|
2005. Feb 6., 20:21
|
|
|
Admin (security) ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 978 Joined: 03. April 30. From: Szekszard Member No.: 12 |
QUOTE(cannaris @ 2005. Feb 6., 18:36) Ezt hol olvastad, mert ilyen viri erdekelne "Frissítsék a vírusvédelmüket, tűzfalukat, és egyéb védelmi alkalmazásuk adatbázisát!" -------------------- Fiat justitia, pereat mundus! | www.gyik.com
www.avien.org felkért alapító tagja -> Computer Security - and Virusanalyst Public letter concerning the Writing of Viruses & How it Does Not Teach about Virus Prevention |
|
|
|
2005. Feb 7., 11:24
|
|
|
Még mindig én vagyok a forum hülyéje!!! ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 590 Joined: 04. November 15. Member No.: 522 |
en tokre ugy ertem/ertettem hogy ez frissiti
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 10:57 |