![]() ![]() |
2005. May 17., 15:42
|
|
![]() nyik-nyikk ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 741 Joined: 04. August 13. From: Magyarország / Kistarcsa Member No.: 432 |
Üdv!
A téma arról szólna, hogy megmutatnánk egymásnak munkáink, vagy épp amin dolgozunk, vagy csak egy kódunk. (ésmégsorohlatném,de ugye értitek.. Esetleg ha véleményed van XY kódjához, akkro azt is lehet írni. Remélem feljön a téma, akkor kezdem, is a sort: -Mai nap folyamán írogattam egy Adatbázis kezelőt, és ezt szeretném veletek megosztani, még tesztelésre nem esett sor, de szerintem működőképesnek tűnik. :: http://liveware2.dox.hu/dbcontroller.rar :: RoolY -------------------- |
|
|
|
2005. May 17., 15:56
|
|
![]() >_< ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 672 Joined: 05. March 13. From: Győr Member No.: 845 |
Hát ez kemény 0 bit
-------------------- |,,|_(^^)_|,,|
I'm god! |
|
|
|
2005. May 24., 13:30
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
QUOTE(RoolY @ 2005. May 17., 16:42) Üdv! A téma arról szólna, hogy megmutatnánk egymásnak munkáink, vagy épp amin dolgozunk, vagy csak egy kódunk. (ésmégsorohlatném,de ugye értitek.. Esetleg ha véleményed van XY kódjához, akkro azt is lehet írni. Remélem feljön a téma, akkor kezdem, is a sort: -Mai nap folyamán írogattam egy Adatbázis kezelőt, és ezt szeretném veletek megosztani, még tesztelésre nem esett sor, de szerintem működőképesnek tűnik. :: http://liveware2.dox.hu/dbcontroller.rar :: RoolY Engem speciel érdekelne az alkotásod, de letölteni azt nem tudom... Én a héten kezdtem bele egy letöltéskezelő megírásába, jelenleg ott tartok, hogy maga a kód készen van, csak még faragni kéne hozzá egy template-engine-t is, mert ahhoz én nem értek... Tudom, hogy ez itt off, de valaki tudna jó kis példát (esetleg tutorial-t), template-engine kategóriában? Nem valami gagyira gondolok, hanem olyan szintűre mint amit a phpBB vagy a PWG használ! Thx előre is! -------------------- |
|
|
|
2005. May 24., 13:45
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
A phpBB már előre megírt template enginet használ.
Sajna most nem ugrik be hogy melyiket, de talán a patTemplate-t. -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. May 24., 14:29
|
|
![]() pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 583 Joined: 05. March 18. Member No.: 855 |
én jelenleg egy flashes űrhajós játékon dolgozok., csak ötlet kéne hogy mi legyen a játék lényege. most csak annyi van h ki kell kerülni az aszteroidákat, a nagyobbak lassabban mozognak a kissebbek gyorsabban (persze mind randomban van előállítva).
van vkinek vmi ötlete? -------------------- |
|
|
|
2005. May 24., 14:40
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
Ezt a patTemplate-et kipróbálom, köszike!
-------------------- |
|
|
|
2005. May 24., 14:44
|
|
![]() nyik-nyikk ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 741 Joined: 04. August 13. From: Magyarország / Kistarcsa Member No.: 432 |
Lassan kész az elso, ugymondd php -s "rendszrem", amit tud:
modulkezelés, blockok kezelése, mintarendszer, generálási idő, idő mutatás, sok funkciós config.php fájl, mappavédelem, define -s védelem minde filera, a design elvál a php kódtol 100% ba, meg valami user kezelés féle... ja és persze admin is van. valami 5let ? RoolY This post has been edited by RoolY: 2005. May 24., 14:45 -------------------- |
|
|
|
2005. May 24., 15:00
|
|
QUOTE(moikboy @ 2005. May 24., 13:29) én jelenleg egy flashes űrhajós játékon dolgozok., csak ötlet kéne hogy mi legyen a játék lényege. most csak annyi van h ki kell kerülni az aszteroidákat, a nagyobbak lassabban mozognak a kissebbek gyorsabban (persze mind randomban van előállítva). van vkinek vmi ötlete? Szerintem kezdünk valamennyi pénzel, és venni kell egy ürhalyót, és pénzt gyűjteni, és tuningolni. RoolY -------------------- |
|
|
|
2005. May 24., 15:46
|
|
![]() Penguinista ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1181 Joined: 04. August 24. From: Inota Member No.: 444 |
QUOTE(BonD @ 2005. May 24., 13:30) Engem speciel érdekelne az alkotásod, de letölteni azt nem tudom... Én a héten kezdtem bele egy letöltéskezelő megírásába, jelenleg ott tartok, hogy maga a kód készen van, csak még faragni kéne hozzá egy template-engine-t is, mert ahhoz én nem értek... Tudom, hogy ez itt off, de valaki tudna jó kis példát (esetleg tutorial-t), template-engine kategóriában? Nem valami gagyira gondolok, hanem olyan szintűre mint amit a phpBB vagy a PWG használ! Thx előre is! Már nagyon sokszor volt szó itt afórumon template rendszerekről, meg a tutorial.hu-n is van tutorial, úgyhogy lécci keresgess rá egy kicsit. |
|
|
|
2005. May 24., 15:52
|
|
![]() >_< ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 672 Joined: 05. March 13. From: Győr Member No.: 845 |
RoolY: a hamarosant kicsit eltolnám mondjuk "soká" ra
-------------------- |,,|_(^^)_|,,|
I'm god! |
|
|
|
2005. May 24., 16:13
|
|
![]() pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 583 Joined: 05. March 18. Member No.: 855 |
QUOTE(RoolY @ 2005. May 24., 15:00) Szerintem kezdünk valamennyi pénzel, és venni kell egy ürhalyót, és pénzt gyűjteni, és tuningolni. RoolY nem, ez még csak egy egyszerű arcade game lenne, semmi szerepjáték, annyira még nem vagyok penge flashből. -------------------- |
|
|
|
2005. May 24., 16:30
|
|
![]() Penguinista ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1181 Joined: 04. August 24. From: Inota Member No.: 444 |
Szerinrtem ettől még nagyon nem szerepjáték.
|
|
|
|
2005. May 24., 16:45
|
|
jó akkor csak egy sima shooter.
-------------------- |
|
|
|
2005. May 24., 17:04
|
|
Hát szerintem kezdetnek betehetnél ellenséges hajókat, aztán később ilyen csomagokat amik repkednek ott az aszteroidák között és fel lehetőket venni, és kapsz másfajta fegyvert, energiát meg mittudoménmégmit. Remélem érted mire gondolok
Szerintem ez így kezdésnek jó lenne. |
|
|
|
2005. May 24., 18:04
|
|
Aha de most már uj projektet kezdtem, erre is ráfér egy kis fejlesztés pl uj fegyverek de ma médlután kezdtem csak.
www.moikboy.fw.hu/area51shooter -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:07 |