![]() ![]() |
2005. May 27., 09:31
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 05. May 27. Member No.: 1036 |
Sziasztok!
Új vagyok itt, és úgy látom itt nagyon sok tapasztalt designer van, ezért is szeretném a segítségeteket kérni. Én elsősorban eddig csak programozással foglalkoztam, és sajnos a design egyelőre nem az erősségem. Arra lennék kíváncsi, mik azok az összetevők ill. kis nüanszok amelyek széppé tesznek egy oldalt? Most pl. egy a http://193.6.2.247/baz/index.php címen látható oldalon dolgozgatunk, de valahogy nekünk magunknak sem tetszik igazán az amit csináltunk. Nem tudjuk mi a baj, csak látjuk hogy az egész úgy ahogy van nem stimmel.... Tudnátok pár tippet adni? (vagy esetleg ha valaki elég erőt érez magában, akár kooperálhatunk is... |
|
|
|
2005. May 27., 10:32
|
|
![]() ,.., ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 3130 Joined: 04. August 17. Member No.: 437 |
-------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
I'd dig, dig, dig, till a big, big hole was dug, dug, dug, dug, And that would be the end of the bug song. I'm gonna dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig ..... The Bug Song - Charles Thomas "Stompin' Tom" Connors |
|
|
|
2005. May 27., 10:52
|
|
![]() ,.., ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 3130 Joined: 04. August 17. Member No.: 437 |
még beigazítottam a bal oldalt, kép ugyanott :
http://toxin.hu/simple/Downloads/tutorial-ra/WebPage2.jpg This post has been edited by toxin: 2005. May 27., 10:53 -------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
I'd dig, dig, dig, till a big, big hole was dug, dug, dug, dug, And that would be the end of the bug song. I'm gonna dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig ..... The Bug Song - Charles Thomas "Stompin' Tom" Connors |
|
|
|
2005. May 27., 12:15
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 221 Joined: 05. April 3. From: Pápa Member No.: 912 |
sokat nem módosítottál rajtal
-------------------- ...radiX's portfolio... ; ...radiX's blog... ; ...pályázat...
...Here on my star I am just a castaway [Add Yourself to my friendlist] |
|
|
|
2005. May 27., 12:35
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Az lehet, viszont így jobban néz ki.
by LeGaS -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. May 27., 16:18
|
|
![]() pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 583 Joined: 05. March 18. Member No.: 855 |
szntem egységesen kéne használni a stilusokat, pl. mindenhova az emboss-t.
-------------------- |
|
|
|
2005. Jun 2., 13:26
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
Az emboss kb. 2-3 éve volt divat, mostmár csak kisebb mértékben használják térhatás eléréséhez, de csak egy elemként. Én a helyedben kevesebb színátmenetet használnék, és azokat is úgy, hogy két közelebbi színt úsztatsz egymásba... Aztán, ha esetleg áldoznátok is rá, akkor meg lehet keresni emailben: linkinparkhu@gmail.com
-------------------- |
|
|
|
2005. Jun 3., 12:16
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 10 Joined: 05. May 23. Member No.: 1028 |
|
|
|
|
2005. Jun 3., 21:29
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 5 Joined: 05. June 3. From: HU, Budapest Member No.: 1059 |
QUOTE(symon @ 2005. Jun 3., 13:16) Szerintem színileg a legnagyobb gond a menüvel van, ezenkívül esetleg kipróbálhatnál más betűtípust a Times New Roman helyett (ugye ez az? -------------------- Iriador
|
|
|
|
2005. Jun 6., 13:22
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
QUOTE(symon @ 2005. Jun 3., 13:16) Látom szereted a CS-t, ami egy jó dolog. Meg a Shrek-ből a Csizmása Kandúrt, ami megint jó pont. De a többit még szerintem csizsolgasd, például azt a jobb sarokba felcsúszó "küldj mailt" kellene valahová a menü alá berángatni, meg a látogatottság-számlálón is kéne valamit igazítani... Sok sikert! -------------------- |
|
|
|
2005. Aug 19., 20:41
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 4 Joined: 05. August 19. From: Kecskemét Member No.: 1295 |
Sziasztok !!!
Én abban kérném, a segítségeteket, hogy nekem van egy pár weboldalam, és készítgetek is egyszerübeket, de az a gondom, hogy design kérdésben elég kezdő vagyok.Idáig a Webstyle 4-el tökéletesen megelégedtem, de rájöttem, hogy váltanom kell más irányba, hogy szépek legyenek a lapjaim.Szóval, PS CS már a gépemen van, de szerintetek elég, ha megveszem a hozzá tartozó könyvet, és abból tanulgatok, és majd csak kifejlődik bennem, vmi desing érzék, vagy nem ? Segítetek ! Kösz!! Üdv;Anett http://anettweb.fw.hu |
|
|
|
2005. Aug 19., 20:48
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Szia Anett, üdv a fórumon!
A könyvből sok dolgot meg lehet tanulni, bár a webdizájn részre nem feltétlenül tér ki, inkább leírja mit hogy használj, talán 1-2 példa is van benne, stb... A könyv elolvasása után nem biztos hogy kialakul benned az a bizonyos design érzék, az vagy jön vagy nem. Sok gyakorlás kell (angol / magyar tutorialok olvasása egyaránt) és elszántság. Sok szerencsét! Üdv, LeGaS -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Aug 19., 20:51
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Üdv itt!
Szerintem menj végig minden tutoron itt a Tutorial.hu-n aztán a pixel2life.com-on, aztán utána gyakorolj addig amig nem érzed úgy, hogy már megy. -------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Aug 19., 20:54
|
|
![]() Főpilóta ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 450 Joined: 05. April 19. From: Magyarhon Member No.: 950 |
Szia!
Nos azért van ez a lap és a fórum, hogy ilyen irányban segítséget adjon. Ajánlanám figyelmedbe az alábbi linkeket: Dizájn készítés (topic) Webdizájn alapelvek vagy valami ilyesmi Dizájn készítés (Tutorial by.: Harder) -------------------- A Tutorial.hu fórum igazolt Főpilótája és Kvízmestere :)
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesülyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!!! Az életben a nyuszika az igazi jellem: Ott ül a fűbe, de mégse szívja!! |
|
|
|
2005. Aug 19., 23:29
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Ezenkívül érdemes lenne venned egy design könyvet, ami nem a gyakorlati megvalósítással foglalkozik, inkább az elméleti dolgokkal...
(Ha elfogadsz egy tippet megkérdezed toxin-t, ő a helyi "könyvtáros" BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:13 |