![]() ![]() |
2005. Feb 9., 16:03
|
|
|
új tag ![]() Group: haladó tag Posts: 55 Joined: 04. December 28. From: Magyarország Member No.: 621 |
sziasztok
tudtok linket alapfokü html szerkesztésről? ahol én tanultam ott nem olyan jó lécci olyan oldalt mondjatok amit keresőben nehezen lehet megtanulni pl: ne htmlspec eltés oldalt köszi |
|
|
|
2005. Feb 9., 16:38
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Pedig az az egyik legjobb.
Amúgy nemtom ennek minek kellett új téma, mikor ott a Help ! topik, ott is feltehetted volna. Amúgy itt van még néhány link: http://vizsla.origo.hu/katalogus/informati...ml-szerkesztes/ http://www.google.co.hu/search?q=HTMl+szer...:hu-HU:official This post has been edited by Skullkid: 2005. Feb 9., 16:38 -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Feb 9., 19:38
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Hogyan készítsünk saját honlapot a weben?
http://www.tutorial.hu/content/view/106/28/ -------------------- |
|
|
|
2006. Dec 10., 23:32
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 2 Joined: 06. October 29. From: Öttevény Member No.: 3144 |
Létezik olyan megoldás HTML ben, hogy megadjuk, melyik scriptet töltse be először a böngésző? A galériámhoz kellene...
|
|
|
|
2006. Dec 11., 16:02
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 38 Joined: 05. October 2. Member No.: 1428 |
Sziasztok!
Meg lehet -e azt oldani, hogy egy png vagy gif képnek egy része átlátszó legyen ? Mert Image Readyben kockás volt de böngészőben már neméppen. |
|
|
|
2006. Dec 11., 16:08
|
|
![]() Másztör ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1002 Joined: 05. July 1. From: The Moon Member No.: 1135 |
GIf-nél alapból ha ugy mented el hogy egyes helyeken átlátszó maard akkor igen, PNG-nél ha IE alatt nézed, akkor kell ahoz egy külön kód, mert nah a kis különc böngészó megint enm szeret minket!
Egyébként, ha egy kicsit használnád a keresés funkciót, szerintem többre mennél: http://www.tutorial.hu/forum/forums.html?showtopic=1175 Megkérnék egy admint hogy a fent említett témával vonja össze e két hozzá szólást, köszönöm! This post has been edited by Cony: 2006. Dec 11., 16:09 -------------------- Hardstyle is my style |
|
|
|
2006. Dec 11., 17:37
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 43 Joined: 06. November 28. From: Pécs Member No.: 3312 |
Létezik olyan megoldás HTML ben, hogy megadjuk, melyik scriptet töltse be először a böngésző? A galériámhoz kellene... Persze, JS-el meglehet oldani.... KÓD <html> <head> <script type="text/javascript"> function riaszt() { alert("Ez egy riasztás ami rögtön lapbetöltödéskor megjelenik"); } </script> </head> <body OnLoad="riaszt()"> </body> </html> ilyesmire gondoltál? de, persze ehez is az kell hogy a júzernál ne legyen letiltve a JS... |
|
|
|
2006. Dec 20., 22:27
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 18 Joined: 05. March 8. Member No.: 826 |
egy cmsimple oldallal próbálkozok. egy gondom van, egyxűen nem értem, hogy hogy' lehet új oldalt hozzá adni. eddig mindig a régit írja felül. valaki használta már?
|
|
|
|
2007. Mar 3., 12:22
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 9 Joined: 05. November 26. Member No.: 1604 |
Szeeeervusztok megen:))
Igazából tetszik az új fórum csak kár hogy nem tud magyarul Sajnos nem találtam a "keresővel" problémámra megfelelő topikot...itt prezentálnám ha nem baj... Helyzet szerint megakadtam egy htmlhttprequest project/feladattal...rögtön az elején! Probléma az hogy ie értelmezi is rendesen a kép/szöveg kombinációt, de ff és opera a képeket nem, a szöveget csak ékezetek nélkül hajlandó. hogy értsétek a problémát itt a példa link a problémához , a forrás még nem egészen valid, ez igaz... Tervem szerint a tutorial.hu-n bemutatott szkriptet használva alakítanék ki egy galériát olyan formaképpen hogy a frame-eket teljes mértékben kikerüljem. Ezzel egyidejűleg nem szeretném újratölteni a menüt és a képeket kezelő html fájlt minden kép betöltésekor. Szvsz ha ie képes dolgozni egymásba ágyazott js/html kombókkal akkor egy ff-nek és egy operának is kellene....! Nem zárom ki a lehetőséget hogy beállítási hiba a browserekben, mert otthoni opera ie-hez hasonlóan kezeli a képeket csak az ékezetekkel van baja, de ff otthon sem túl együttműködő. javascript nincs tiltva, ellenőriztem. Hálás lennék ha tudnátok segíteni! Ha a linken található lapokon nem tudtok forrást nézni akkor szóljatok, nem titkos megosztom veletek. |
|
|
|
2007. Mar 3., 12:25
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Az ékezetekre a megoldás az UTF-8, egy megfelelő content-type fejléccel.
BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2007. Mar 4., 17:21
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 2 Joined: 07. March 2. Member No.: 3740 |
Sziasztok. Csináltam egy design-t photoshopban és összekevertem Dreamweaverben . Nahmost azabaj h most lelehet menteni a képeket a honlapról és h h tudnám megoldani h ne lehessen :S Ja és meglehet oldani a fórum részében hogy olyan kis helyen elférjen ?? előre is thx
http:\\www.syler.extra.hu -------------------- 1nf3ct3d Mushr00m 43v3r
|
|
|
|
2007. Mar 4., 17:25
|
|
![]() művészlélek ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 813 Joined: 06. August 3. Member No.: 2755 |
"Nahmost azabaj h most lelehet menteni a képeket a honlapról és h h tudnám megoldani h ne lehessen"
sehogy ha írna is valaki egy olyan kódot ami vagy 3 féle böngésző összes lehetséges beálítását le is tiltja amivel képet lehetne menteni az oldalról egy képlopó progival továbbra is le lehetne lopni This post has been edited by Sepiroth: 2007. Mar 4., 17:28 |
|
|
|
2007. Mar 4., 17:41
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 16 Joined: 07. March 1. From: Szombathely Member No.: 3738 |
ha flashbe csinálod meg és vizjelet raksz rá akkor nem igen viszik el mert körülményes.
-------------------- --- Only the dead have seen the end of War --- /Platon
|
|
|
|
2007. Mar 4., 17:47
|
|
![]() A grafika ura:) ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 589 Joined: 06. February 7. From: Budapest Member No.: 1927 |
Az a baj hogy képlopóval akkor is letudja venni...
-------------------- "Build your dreams!" - Zoyx Designs.
The Zoyx| Tutorial.hu tagja | The Dream Art tagja | deviantART tagja | |
|
|
|
2007. Mar 4., 17:49
|
|
![]() művészlélek ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 813 Joined: 06. August 3. Member No.: 2755 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:13 |