![]() ![]() |
2005. Jun 22., 07:34
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 05. June 22. Member No.: 1102 |
Sziasztok.
Itt új vagyok Egyrészt nem találok a neten Magyar Action Script tutorialt... Másrészt meg fontos kérdésem lenne: Egy URL-t hozzá tudok adni gombhoz, és be is tölti a weblapot a netről. Viszont nem tudom, hogy oldjam meg ha nekem, saját html file van, amit egy gombhoz hozzárendelve szeretném ha betöltődne, ill. kattintásra a saját oldal jönne be. Pontosan arról van szó, hogy az index file, amit a netre feltöltök swf, és innen lépnék tovább html file-ra a belépés gombbal. emilemre is elküldhetitek a megoldást és köszi előre is a segítséget! |
|
|
|
2005. Jun 22., 08:42
|
|
![]() pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 583 Joined: 05. March 18. Member No.: 855 |
QUOTE(dina @ 2005. Jun 22., 07:34) Sziasztok. Itt új vagyok Egyrészt nem találok a neten Magyar Action Script tutorialt... Másrészt meg fontos kérdésem lenne: Egy URL-t hozzá tudok adni gombhoz, és be is tölti a weblapot a netről. Viszont nem tudom, hogy oldjam meg ha nekem, saját html file van, amit egy gombhoz hozzárendelve szeretném ha betöltődne, ill. kattintásra a saját oldal jönne be. Pontosan arról van szó, hogy az index file, amit a netre feltöltök swf, és innen lépnék tovább html file-ra a belépés gombbal. emilemre is elküldhetitek a megoldást és köszi előre is a segítséget! magyar oldal: http:// www.swf.hu más hasznos oldal: http://www.actionscript-toolbox.com a kérdésed nem teljesen értem, azt szeretnéd ha nem _blank-ban nyitná meg az indexet? mert akkor nem lehetséges. a flash mindenképpen új ablakban nyitja meg a linkeket. -------------------- |
|
|
|
2005. Jun 22., 09:22
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
???
Nem használok flash-t de nehezen tudom elképzelni, hogy mindig új ablakot nyitna és nem működik a target="_blank", self stb.. -------------------- |
|
|
|
2005. Jun 22., 10:31
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Nem nyit mindig új ablakot, ha ráraksz egy Go To Webpage behavior-t, ott megadhatod hogy milyen ablakban nyissa meg. (_blank, _self, stb...)
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2007. May 18., 18:52
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 125 Joined: 06. October 23. Member No.: 3107 |
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy régebben is csináltam már flash menüket,de most vlmi nem stimmel.. Action script-tel megadom a gomb adatit..bedobom a HTML-be..oks..ott a menü..beállítottam azt is,hogy a frame nevű iframe-be nyissa meg a dolgokat (elvileg így néz ki akkor a getURL-es rész: getURL("mappa/fájl.html","frame") ) Ez oké is..viszont nem bírja kezelni a frame-et,új ablakot nyit Mozilla alatt..a furcsaság az,hogy a régi oldalam,ami ugyan így van sinálva,az meg lekezeli..pedig a progi is ugyan az,meg minden..és elég dühítő! Mert a flash-ben meg nem lehet ívet adni tudtommal a szövegnek,hogy 1 kör körül helyezkedjen el..mert akkor már rég megoldottam volna..Plz help! -------------------- |
|
|
|
2007. May 18., 20:01
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 125 Joined: 06. October 23. Member No.: 3107 |
Kérdés törölve, közben megoldódott..igaz,azt megsúghatná valaki, hogy a flash miért csinál olyat,amit nem kéne..gépen lefuttatva új ablakban nyitja meg a frame-es dolgokat,de ha felrakom szerverre,akkor furamód műxik..na mindegy..
-------------------- |
|
|
|
2007. Jun 19., 19:45
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 3 Joined: 07. January 3. From: Magyarország, Budapest Member No.: 3450 |
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: a Photoshop CS3 és a Photoshop CS3 Extended között mi a különbség? Köszi |
|
|
|
2007. Jun 19., 23:00
|
|
![]() 渡辺 大河 (Watanabe Taiga) ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 510 Joined: 05. June 28. From: Budapest Member No.: 1123 |
Hivatalos információk angolul az Adobe honlapján angolul:
Photoshop CS3 Photoshop CS3 Extended New and enhanced features compared Infók magyarul a szoftver.hu-n: Adobe Creative Suite 3 termékek Adobe Photoshop CS3 Extended Adobe CS3 központi információs oldal CODE Adobe Photoshop Extended változat a már megszokott képszerkesztő képességeken felül 3D, amináció, videó, és más professziónális grafikusoknak, designereknek, mérnőköknek, kutatóknak, és tudósoknak szánt funckcóval lett ellátva. E mellett MATLAB és DICOM támogatást is találunk a programban. Megjegyzem, szerintem ez a kérdés kicsit rossz topicba került (és ebből következően az én túlbuzgó válaszom is)... This post has been edited by Lord Gabor: 2007. Jun 19., 23:25 -------------------- Lord Gabor | Tutorial.hu fórum haladó tag | Blog | Ubuntu Linux 7.10 (Gutsy Gibbon) | Firefox 2.0.0.8 | jEdit 4.2Final | Amarok 1.4.7 | Mit halgatok? | DeviantART | Wikipedia
"The three phrases of the holy books: Elda Taluta, Sarks Sark, Ark Arks" |
|
|
|
2007. Jun 20., 11:36
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 3 Joined: 07. January 3. From: Magyarország, Budapest Member No.: 3450 |
Köszi a válaszod,
igazából csak az érdekelt, hogy az Extendedben pluszok vannak-e a "standardhoz" képest. Ui.:tényleg nem túl jó topicba írtam... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 9. - 12:06 |