IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> S.O.S, getURL
dina
post 2005. Jun 22., 07:34
Post #1

új tag
*

Group: tag
Member No.: 1102

Sziasztok.
Itt új vagyok smile.gif a Flash-t viszont "régóta" használom, mégis mivel kimaradt egy hosszabb idő, ezért pár dolgot elfelejtettem, és most segítség kéne. huh.gif
Egyrészt nem találok a neten Magyar Action Script tutorialt...
Másrészt meg fontos kérdésem lenne:
Egy URL-t hozzá tudok adni gombhoz, és be is tölti a weblapot a netről. Viszont nem tudom, hogy oldjam meg ha nekem, saját html file van, amit egy gombhoz hozzárendelve szeretném ha betöltődne, ill. kattintásra a saját oldal jönne be.
Pontosan arról van szó, hogy az index file, amit a netre feltöltök swf, és innen lépnék tovább html file-ra a belépés gombbal.
emilemre is elküldhetitek a megoldást és köszi előre is a segítséget!
Go to the top of the page

+Quote Post
moikboy
post 2005. Jun 22., 08:42
Post #2

pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü

Group: haladó tag
Member No.: 855

QUOTE(dina @ 2005. Jun 22., 07:34)
Sziasztok.
Itt új vagyok  smile.gif a Flash-t viszont "régóta" használom, mégis mivel kimaradt egy hosszabb idő, ezért pár dolgot elfelejtettem, és most segítség kéne.  huh.gif
Egyrészt nem találok a neten Magyar Action Script tutorialt...
Másrészt meg fontos kérdésem lenne:
Egy URL-t hozzá tudok adni gombhoz, és be is tölti a weblapot a netről. Viszont nem tudom, hogy oldjam meg ha nekem, saját html file van, amit egy gombhoz hozzárendelve szeretném ha betöltődne, ill. kattintásra a saját oldal jönne be.
Pontosan arról van szó, hogy az index file, amit a netre feltöltök swf, és innen lépnék tovább html file-ra a belépés gombbal.
emilemre is elküldhetitek a megoldást és köszi előre is a segítséget!
*

magyar oldal: http:// www.swf.hu
más hasznos oldal: http://www.actionscript-toolbox.com

a kérdésed nem teljesen értem, azt szeretnéd ha nem _blank-ban nyitná meg az indexet? mert akkor nem lehetséges. biggrin.gif
a flash mindenképpen új ablakban nyitja meg a linkeket.

--------------------

+Quote Post
Harder
post 2005. Jun 22., 09:22
Post #3

Admin

Group: Admin
From: Hungary
Member No.: 2

???
Nem használok flash-t de nehezen tudom elképzelni, hogy mindig új ablakot nyitna és nem működik a target="_blank", self stb..

--------------------

+Quote Post
LeGaS
post 2005. Jun 22., 10:31
Post #4

Frontend developer

Group: moderator
From: Budapest
Member No.: 413

Nem nyit mindig új ablakot, ha ráraksz egy Go To Webpage behavior-t, ott megadhatod hogy milyen ablakban nyissa meg. (_blank, _self, stb...)

--------------------
LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom

+Quote Post
Balou
post 2007. May 18., 18:52
Post #5

tag
**

Member No.: 3107

Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom lenne, hogy régebben is csináltam már flash menüket,de most vlmi nem stimmel..
Action script-tel megadom a gomb adatit..bedobom a HTML-be..oks..ott a menü..beállítottam azt is,hogy a frame nevű iframe-be nyissa meg a dolgokat (elvileg így néz ki akkor a getURL-es rész: getURL("mappa/fájl.html","frame") ) Ez oké is..viszont nem bírja kezelni a frame-et,új ablakot nyit Mozilla alatt..a furcsaság az,hogy a régi oldalam,ami ugyan így van sinálva,az meg lekezeli..pedig a progi is ugyan az,meg minden..és elég dühítő! Mert a flash-ben meg nem lehet ívet adni tudtommal a szövegnek,hogy 1 kör körül helyezkedjen el..mert akkor már rég megoldottam volna..Plz help!

--------------------

+Quote Post
Balou
post 2007. May 18., 20:01
Post #6

tag
**

Member No.: 3107

Kérdés törölve, közben megoldódott..igaz,azt megsúghatná valaki, hogy a flash miért csinál olyat,amit nem kéne..gépen lefuttatva új ablakban nyitja meg a frame-es dolgokat,de ha felrakom szerverre,akkor furamód műxik..na mindegy..

--------------------

+Quote Post
dávid
post 2007. Jun 19., 19:45
Post #7

új tag
*

From: Magyarország, Budapest
Member No.: 3450

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: a Photoshop CS3 és a Photoshop CS3 Extended között mi a különbség?
Köszi

+Quote Post
Lord Gabor
post 2007. Jun 19., 23:00
Post #8

渡辺 大河 (Watanabe Taiga)

Group: haladó tag
From: Budapest
Member No.: 1123

Hivatalos információk angolul az Adobe honlapján angolul:
Photoshop CS3
Photoshop CS3 Extended
New and enhanced features compared
Infók magyarul a szoftver.hu-n:
Adobe Creative Suite 3 termékek
Adobe Photoshop CS3 Extended
Adobe CS3 központi információs oldal
CODE
Adobe Photoshop Extended változat a már megszokott képszerkesztő képességeken felül 3D, amináció, videó, és más professziónális grafikusoknak, designereknek, mérnőköknek, kutatóknak, és tudósoknak szánt funckcóval lett ellátva. E mellett MATLAB és DICOM támogatást is találunk a programban.

Megjegyzem, szerintem ez a kérdés kicsit rossz topicba került (és ebből következően az én túlbuzgó válaszom is)...

This post has been edited by Lord Gabor: 2007. Jun 19., 23:25

--------------------
Lord Gabor | Tutorial.hu fórum haladó tag | Blog | Ubuntu Linux 7.10 (Gutsy Gibbon) | Firefox 2.0.0.8 | jEdit 4.2Final | Amarok 1.4.7 | Mit halgatok? | DeviantART | Wikipedia
"The three phrases of the holy books: Elda Taluta, Sarks Sark, Ark Arks"

+Quote Post
dávid
post 2007. Jun 20., 11:36
Post #9

új tag
*

From: Magyarország, Budapest
Member No.: 3450

Köszi a válaszod,
igazából csak az érdekelt, hogy az Extendedben pluszok vannak-e a "standardhoz" képest.

Ui.:tényleg nem túl jó topicba írtam...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-Fi Version Time is now: 2012. February 9. - 12:06

Harder - webdesigner blog | keresőoptimalizálás | honlapkészítés