![]() ![]() |
2004. Nov 24., 03:19
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 5 Joined: 04. November 24. Member No.: 535 |
Helló Mindenki!
Mercurius "Spirál szöveg" -ét szeretném megcsinálni, de az istennek sem megy. A 4. lépésig eljutok, a spirál meg is van, bár előtte van egy üzenet, hogy "This shape layer must be rusterized before proceeding. It wil no longer have a vector mask.Rasterize the shape?". Leokézom, és kész is a spirálom. Megcsinálom a "work path"-t is majd megpróbálok szöveget begépelni, de az csak nem akarja követni a görbét. Segítségeteket előre is köszönöm! |
|
|
|
2004. Nov 24., 06:48
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Lehet hogy régebbi photoshop-od van, ami még nem tudja?
-------------------- |
|
|
|
2004. Nov 24., 10:18
|
|
|
Photoshop 7.0 CE
|
|
|
|
2004. Nov 25., 09:30
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
(Lacibandi hozzászólása, konvertálás közben íródott / Harder)
QUOTE Helló Mindenki! A következőket teszem, mi az isten lehet a hiba? 1. Készítek egy új képet a következő beállításokkal (File - New): Preset Sizes : Custom width : 500 pixels Height : 500 pixels Resolution : 72 pixels/inch Mode : RGB Color Contents : Transparent 2. Rajzolok a "Rectangle Tool" -val egy 100x500 px négyzetet kb. a kép közepére. 3. Filter/Distort/Twirl menüpont, majd üzenet: This shape layer must be rusterized before proceeding. It will no longer have a vector mask. Rasterize the shape? Leokézom, majd beállítom, a leírásban szereplő értékeket, újra OK, és kész a leírásban látható spirál. 4. Window/Layers, CTRL+Bal klikk a spirál layer-ére. Paths - kis háromszög - Make Work Path és OK gomb. Ezzel a Path fülön megjelenik a "Work Path" 5. Kiválasztom a Horizontal Type Tool -t, a görbe egy pontján bal klikk, írom a szövegemet, de az csak nem akarja követni a görbét. Próbáltam már CTLR-Bal klikkel kijelölni a Work Path-t és úgy gépelni, de úgy se megy. A 4. lépés után az én görbém teljesen kitöltött fekete, míg a leírásban, ha jól látom csak a körvonala látszik. Mi az istent rontok el? Az általam használt verzió: Photoshop 7.0 CE. Lehet, hogy tényleg nem tudja? -------------------- |
|
|
|
2004. Dec 3., 00:42
|
|
|
A megoldás itt van A Photoshop CS 10 legjobb újdonsága , csak el kellett volna olvasnom. Bocs, hogy feleslegesen terheltem a fórumot.
|
|
|
|
2006. Mar 20., 12:27
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 06. March 18. Member No.: 2166 |
Helló!
Nekem CS2 van. Mégsem követi a görbét az a büdös szöveg. Attól sem lettem okosabb, hogy mi az ujdonság a CS2-ben. Mit csesztem el. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:22 |