![]() ![]() |
2005. Mar 19., 17:50
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
szeretnék egy olyat csinálni, hogy már meglévő swf fájlból a hangot vhogy kinyerni, módosítani rajta, majd újra importálnám a fájlba, lecserélve az eredetit.
Erre valakinek ötlete..? -------------------- |
|
|
|
2005. Mar 19., 17:59
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Ami még fontos infó lehet: felvennék videókat úgy, hogy kommentálom is a dolgot (gyorsabb mint feliratokkal és talán több infót is át lehet adni), viszont a Macromedia Captivate nem ad erre lehetőséget. Olyan opció van benne, hogy importáljak hangot 1-1 slide-hoz társítva, de már eleve a hang kimentésével is gond van (erre nincs lehetőség).
Próbáltam azt, hogy felveszem külső programmal a hangot, felveszem közben a videót is hang nélkül majd a végén importálom a hangot a videóba, de mindenképp 1-1 slide-hoz (képszelet, képrészlethez) teszi csak be, így a videó első képkockája után néma csönd van. Arra gondoltam, hogy mi van ha a videót felveszem képpel, hanggal, majd a kész swf fájlból szedem ki külső programmal a hangot, alakítok rajta, és visszatöltöm. Szóval ez lenne a feladat. -------------------- |
|
|
|
2005. Mar 19., 18:07
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Fel lehet venni a felvétel közben a hangot.
Amikor csinálsz egy új projectet, meg lehet ani hogy record narration. -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Mar 19., 18:21
|
|
|
Ezt tudom, nem a felvétel a gond
-------------------- |
|
|
|
2005. Mar 19., 19:01
|
|
|
Megvan a megoldás.
A captivate-ban 2 módon lehet importálni a hangot. Az egyik amit írtam, 1-1 slide-hoz társítva. Viszont van egy preferences menüpont alatti import background sound opció, amivel a külön felvett hangot lehet importálni a mozi alá. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:27 |