![]() ![]() |
2004. Jan 2., 13:15
|
|
|
régi motoros ;) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1421 Joined: 03. May 12. Member No.: 16 |
Sziasztok,
1., van 1-2 .swf kiterjesztésű fájlom. Szeretném őket kicsit átszerkeszteni, de nem mindegyiket tudom importálni a swish nevű progimba Mitől függ, hogy melyiket lehet és melyiket nem? Nincs esetleg vmi olyan program, amivel minden flash-t tudnék szerkeszteni??? 2., az kezetek kezelését hol tudom definiálni? sajna egyik-másik nem kezeli Remélem van itt olyan, aki ért ezekhez.... -------------------- |
|
|
|
2004. Jan 2., 14:20
|
|
|
Altartalékos ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1930 Joined: 03. December 8. Member No.: 213 |
1.,
Én Flash 5 öt használom. Abban úgy lehet ezt a szerkesztést megoldani hogy "import" tal behozod a swf -et és szerkeszted, Csak így a generált animációt fogod szerkeszteni, ami úgy néz ki hogy keyframeket látsz. A flash csak a .fla -k ban tartja rendesen az animációt (layerek, symbolok stb.) Ez így eléggé megnehezíti a dolgot. A másik dolog hogy én már találkoztam olyan swf el ami levolt védve. Lehet hogy a Te esetedben is ez van. A program az a föntebb leírt most a legújabb a MX2004 de az nagyon gépigényes aztán nekem nemnagyon szereti a gépem az ilyeneket 2., Erre nem tudom a választ mert nemis nagyon értem. Olyat akarsz vele hogy mondjuk megálljon a layer mondjuk a 15. kockában? Ha valamit rosszul mondtam javítsatok ki (még én se nagyon értek ehhez) |
|
|
|
2004. Jan 2., 14:51
|
|
|
régi motoros ;) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1421 Joined: 03. May 12. Member No.: 16 |
thx a gyors infót!
a 2., sajna elírtam... szóval az Ékezetek kezelés érdekel....nem mindegynél látszik rendesen az óőűú stb, hanem helyette krix-kraxok vannak csak erre mi a megoldás? -------------------- |
|
|
|
2004. Jan 2., 16:21
|
|
|
Altartalékos ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1930 Joined: 03. December 8. Member No.: 213 |
Valószínűleg a betűtípus nemtámogatja a magyar ékezeteket. Milyen betűtípust használtál? A flash alapból a Times New Roman t ajánlja föl amiben nincsennek ékezetes karakterek csak a bető fölött lesz egy ^ ilyen. De ha átállítod Times New Roman CE re akkor jó lesz. Ha mást használtál akkor sztem nézd meg Word ben vagy vmi más progiban, vagy keresd meg a fájlt aztán katt rá kétszer. Ha ott se jó akkor nem a flash a hibás
|
|
|
|
2004. Jan 2., 16:24
|
|
|
okés,thx.
Az ékezethibás flash-t nem én készítettem...de megnézem,hogy mit tudok vele csinálni thx -------------------- |
|
|
|
2004. Jan 2., 16:48
|
|
|
nm.
|
|
|
|
2004. Jan 2., 18:25
|
|||
|
haladó tag ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 759 Joined: 03. May 1. Member No.: 13 |
Korábban láttam valahol swf dekompresszort, nem érdemes kipróbálni? -------------------- |
||
|
|
|||
2004. Jan 2., 18:56
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
szerintem is amivel gondod volt, az valszeg le volt védve (importnál ha jól emlékszem eleve felkínál vmi ilyesmit)
a decompressor vagy decompiler sem adja vissza sajnos azt az anyagot, amit egy .fla jelentene, csak szétszedi az swf-t képekre, hangokra, betűkre, scriptekre stb.... (legalábbis amiket én eddig láttam) de én pl nem is sok mindent tudtam vele kezdeni -------------------- |
|
|
|
2005. Jun 11., 11:06
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 188 Joined: 04. August 11. From: Budapest Member No.: 430 |
Sziasztok!
Flashben (6) szeretnék egy egyszerű linket csinálni, aminek a színe változik ha az egeret fölé viszem, és persze kattra megfelelő oldalra visz. Pont mint egy hagyományos link! Tudna valaki segíteni? Vagy egy kis tutort küldeni? Köszi! -------------------- webinas
----------------- Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet!! ...és attól szar, hogy meg is történik... |
|
|
|
2005. Jun 11., 20:01
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Jul 16., 13:47
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 188 Joined: 04. August 11. From: Budapest Member No.: 430 |
Sziasztok!
Csináltam egy menüt csak elakadtam kissé. Azt szeretném megoldani, hogy amikor rákattintok egy gombra, akkor alatta előjöjjön az almenü. És nem tudom, hogy a kattra hogyan lehet egy másik layerre átugrani. Ha egyáltalán így kell megcsinálni. Tudnátok segíteni nekem?? Vagy esetleg egy jó tutorialt valahol?? Köszi előre is! Üdv. -------------------- webinas
----------------- Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet!! ...és attól szar, hogy meg is történik... |
|
|
|
2005. Jul 16., 14:33
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
QUOTE(webinas @ 2005. Jul 16., 14:47) Sziasztok! Csináltam egy menüt csak elakadtam kissé. Azt szeretném megoldani, hogy amikor rákattintok egy gombra, akkor alatta előjöjjön az almenü. És nem tudom, hogy a kattra hogyan lehet egy másik layerre átugrani. Ha egyáltalán így kell megcsinálni. Tudnátok segíteni nekem?? Vagy esetleg egy jó tutorialt valahol?? Köszi előre is! Üdv. Igazából nem tudsz layerre ugrani, Flashben alapból minden layer látszik, a rétegek csak a különböző tartalmak elkülönítését segítik. Helyette azt tudod csinálni, hogy a különböző menüknek csinálsz szimbólumokat és azokat tudod a szimbolumneve._visibility = true paranccsal megjeleníteni, valamint a szimbolumneve._visibility = false paranccsal elrejteni. De van erre egy kiváló magyar oldal, regisztrálni kell, de megéri: http://www.devnet.hu/flash/tutorials_cat.php?frm_cat=31 This post has been edited by BonD: 2005. Jul 16., 14:34 -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 11. - 1:09 |