![]() ![]() |
2005. Jul 25., 16:41
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 2 Joined: 05. July 25. Member No.: 1210 |
Hello Sracok!
Szükségem lenne SEGITSÉGRE! Swismax flsah-progihoz aki ért az jelentkezzen! Ezt szeretném megcsinalni: egy szövegre kattintva jöjjön elő egy kis ablak amiben szöveg van! Segitséget előre is köszi! Megoldásokat ide várom: djcyberg@freemail.hu vagy ide a fórumba THX This post has been edited by Cyberg: 2005. Jul 25., 17:05 |
|
|
|
2005. Oct 29., 10:02
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 7 Joined: 05. October 28. Member No.: 1509 |
Kicsit konkrétabban is leírhatnád, hogy mire gondolsz, mert ez alapján arra tippelek, hogy egy egyszerű sprite indítást szeretnél.
A SwishMax-nál a legegyszerűbb ha megnézegeted mások forrásait és abból szűröd le, hogy miképp csinálták. Vannak nagyon jó Swish tutorial oldalak, no meg beépített sample-moviek. |
|
|
|
2005. Oct 29., 11:25
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
Szvsz ez már nem aktuális!
-------------------- |
|
|
|
2005. Dec 5., 23:25
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Srácok, nem hiszem el, hoyg swishmaxban nem lehetne a betűknek árnyékot adni.
Sehol sem találom ezt az opciót. Vagy tényleg nem lehet??? Thx a helpet előre is! Zs. -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Dec 5., 23:53
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 20 Joined: 05. July 16. Member No.: 1181 |
Árnyékot tudtommal nem lehet adni szövegnek, körvonalat, textúrát is csak akkor,
ha Shape formátumba rakod a szöveget /Group as Shape/. "Árnyékot" max. úgy, ha beraksz mögé egy másolatot, amit kitöltesz átlátszó>fekete színátmentettel, de normális árnyék opciórol nem tudok. This post has been edited by ZSiGO: 2005. Dec 5., 23:59 |
|
|
|
2005. Dec 6., 00:16
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Nos, ettől tartottam.
Azért köszönöm. kitalálok valami mást. mert ugye azért így animálni a szöveget nehéz lesz. -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Dec 6., 00:23
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 201 Joined: 05. September 19. Member No.: 1382 |
|
|
|
|
2005. Dec 6., 01:11
|
|
Köszönöm, majd nézegetem.
egyenlőre a hátam közepére kívánom a flasht, és az összes hozzá tartozó progot. -------------------- - egy blog a rengetegben -
|
|
|
2005. Dec 6., 09:52
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 20 Joined: 05. July 16. Member No.: 1181 |
Van még a http://www.swish-tutorials.com/ oldal is, itt is elég sok leírás található több témakörben.
|
|
|
|
2006. Mar 18., 10:06
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 06. March 18. Member No.: 2161 |
Üdv mindenkinek!
Most ismerkedem a Swishmax-al, kellene hozzá valami leírás, használati útmutató. Igazán magyar leírás lenne jó, de az angollal is megbírkózom valahogy. Ha esetleg tudnátok egy két linket akkor azt nagyon megköszönném |
|
|
|
2006. Mar 18., 10:21
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
-------------------- |
|
|
|
2006. Mar 18., 11:12
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2006. Jun 6., 20:52
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 06. June 6. Member No.: 2470 |
Hali!
Nekem olyan kérdésem van, hogy Swishmaxban lehet e olyat csinálni, hogy az SWF fáljba egy IFRAME keretbe jelenjen meg egy HTML vagy PHP oldal? Két fájlból állna akkor az oldal, egy SWF amiban megjelenne maga az oldal tartalma és egy HTML amiban a tartalom lenne |
|
|
|
2006. Jun 7., 15:39
|
|
![]() The Special Agent ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 532 Joined: 06. March 10. From: Bp Member No.: 2115 |
QUOTE oldal tartalma és egy HTML amiban a tartalom lenne nah ennek mi értelme van!? -------------------- |
|
|
|
2006. Jul 3., 12:04
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 3 Joined: 06. July 3. Member No.: 2583 |
Sziasztok. Nekem egy veszélyesen láma kérdésem van.
Hogyan tudok URL-t rendelni a bannerhez? Tehát ha a bannerre kattintanak bejöjjön egy másik oldal. ![]() Így nem jön össze. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 11. - 2:07 |