![]() ![]() |
2005. Feb 4., 22:04
|
|
|
Admin (security) ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 978 Joined: 03. April 30. From: Szekszard Member No.: 12 |
A Sophos Plc. antivírus szakértői figyelmeztetik a felhasználókat, hogy ma egy olyan féreg kezdett el e-mailekben eléggé gyorsan terjedni, mely által küldött levelek szövege azt tartalmazza, hogy Szaddam Husszein szökést kísérelt meg, és e közben lelőtték, meghalt. Erre bizonyítékként felkínálja a mellékletben szereplő kép megnézését.
A cikk itt olvasható -------------------- Fiat justitia, pereat mundus! | www.gyik.com
www.avien.org felkért alapító tagja -> Computer Security - and Virusanalyst Public letter concerning the Writing of Viruses & How it Does Not Teach about Virus Prevention |
|
|
|
2005. Feb 6., 02:36
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 215 Joined: 03. September 28. Member No.: 131 |
QUOTE(Geysap @ 2005. Feb 4., 22:04) A Sophos Plc. antivírus szakértői figyelmeztetik a felhasználókat, hogy ma egy olyan féreg kezdett el e-mailekben eléggé gyorsan terjedni, mely által küldött levelek szövege azt tartalmazza, hogy Szaddam Husszein szökést kísérelt meg, és e közben lelőtték, meghalt. Erre bizonyítékként felkínálja a mellékletben szereplő kép megnézését. A cikk itt olvasható Ilyet kaptam freemail-re, kitöröltem...Még a nem tudom melyik újrapakolás előtt... |
|
|
|
2005. Feb 6., 15:09
|
|
|
Admin (security) ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 978 Joined: 03. April 30. From: Szekszard Member No.: 12 |
QUOTE(goboka @ 2005. Feb 6., 02:36) Hogy Te miket nem kapol -------------------- Fiat justitia, pereat mundus! | www.gyik.com
www.avien.org felkért alapító tagja -> Computer Security - and Virusanalyst Public letter concerning the Writing of Viruses & How it Does Not Teach about Virus Prevention |
|
|
|
2005. Feb 6., 18:34
|
|
|
Még mindig én vagyok a forum hülyéje!!! ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 590 Joined: 04. November 15. Member No.: 522 |
nah varom mar ez egyik varianst amiben a Britney rol lesznek erotic kepek
|
|
|
|
2005. Feb 6., 23:34
|
|
|
QUOTE(cannaris @ 2005. Feb 6., 18:34) Ha jol tudom volt -------------------- Fiat justitia, pereat mundus! | www.gyik.com
|
|
|
2005. Feb 7., 11:26
|
|
|
Még mindig én vagyok a forum hülyéje!!! ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 590 Joined: 04. November 15. Member No.: 522 |
perszeeeee, csak en nem latom a jo kepeket
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:28 |