![]() ![]() |
2005. Mar 5., 22:59
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 14 Joined: 05. March 5. Member No.: 814 |
Üdv. Mindenkinek!
Mielőtt elkezdem átnyálazni a fórumokat, gondoltam leírom,hogy mit akarok!Életembe nem foglalkoztam webprogramozással,vagy bármi ehhez kapcsolódó dologgal! Az atw-n beregisztráltam magam,és kaptam egy kis tárhelyet! Szeretném azt megcsinálni, hogy pl ha egy fórumban szeretném közzétenni valamelyik saját fájlomat,képemet,akkor csak belököm az oldalam linkjét a hozzászólásba,az illető ráKLIKK, és már le is tölti a kívánt fájlt,esetleg eljut az oldalra és ott klikkel rá! Remélem érthetően leírtam,hogy mit akarok,és segítetek nekem! Azt sem tudom,hogy hol kezdjem! Egy webmester nevű progival játszadoztam az előbb.....sőt, az Express thumbmail creatort is nyomogattam! PLEASE HELP ME!!! -------------------- Kezdő "webszerkesztő" várja tapasztalatabb kollégák segítségét!
|
|
|
|
2005. Mar 5., 23:11
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Hát akkor gyakorlatilag nem is kell neked semmi webszerkesztés.
feltöltöd az atwre a fileodat, és csók. A fórumban meg ahol akarod, belinkeled, ahoyg azt kell az adott fórumban. Bár mondjuk nem árt, ha a tárhelyre feldobsz eg index.html nevű filet, abban meg mondjuk szerepeljen ennyi: CODE <html> <head> <title>Az én oldalam</title> </head> <body> <p>Az oldalam kezdőlapja!</p> </body> </html> És akkor elég kicsi az esélye, hoyg törölnék az oldalt. ------------------------------------------ vazz, hát egy ilyet is el tudok írni elsőre This post has been edited by zsola2: 2005. Mar 5., 23:12 -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Mar 5., 23:12
|
|
![]() ügyelő ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 774 Joined: 04. February 9. From: Békéscsaba Member No.: 253 |
húhh... előszöris, milyen fórumról beszélsz??
ezeket a progikat nem ismerem, de kezdők leginkább a Macromedia Dreamweaver-t szokták használni, próbálkozz azzal!!! -------------------- |
|
|
|
2005. Mar 5., 23:13
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Archie: ahogy én értelmeztem, nem is akar oldalt...
-------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Mar 5., 23:16
|
|
|
Most hogy belegondolok,és ennyi segítőkész ember van itt,lehet jobb lene egy full egyszerű oldal! Ott egy letöltés fül,...és már jön is le a fájl!
-------------------- Kezdő "webszerkesztő" várja tapasztalatabb kollégák segítségét!
|
|
|
|
2005. Mar 5., 23:18
|
|
|
QUOTE(Archie @ 2005. Mar 5., 23:12) húhh... előszöris, milyen fórumról beszélsz?? ezeket a progikat nem ismerem, de kezdők leginkább a Macromedia Dreamweaver-t szokták használni, próbálkozz azzal!!! "A kürtöskalács egy nagy lyuk, tésztával körültekerve..." Ez nagyon nagy!!!! Besza....ok a röhögéstől!!!! -------------------- Kezdő "webszerkesztő" várja tapasztalatabb kollégák segítségét!
|
|
|
|
2005. Mar 5., 23:22
|
|
no, akkor lesz ebből mág sokkal több is, de akkor meg azt ajánlanám, hoyg kezdj el keresgetni a neten, vagy itt a fórumon egy HTML alapjait, hoyg nagyjából mi mit jelent, és mi mit csinál. -------------------- - egy blog a rengetegben -
|
|
|
2005. Mar 5., 23:26
|
|
|
QUOTE(zsola2 @ 2005. Mar 5., 23:22) no, akkor lesz ebből mág sokkal több is, de akkor meg azt ajánlanám, hoyg kezdj el keresgetni a neten, vagy itt a fórumon egy HTML alapjait, hoyg nagyjából mi mit jelent, és mi mit csinál. Éppen azt nyúzom,de már kicsit fáradt vagyok! Röviden,és egyszerűen nem lehet megcsinálni....? NEm azért mert nem érdekel a téma,de nyugisabb lennék ha már ezzel legalább tisztában lennék! -------------------- Kezdő "webszerkesztő" várja tapasztalatabb kollégák segítségét!
|
|
|
|
2005. Mar 5., 23:28
|
|
|
-------------------- Kezdő "webszerkesztő" várja tapasztalatabb kollégák segítségét!
|
|
|
|
2005. Mar 5., 23:30
|
|
Nah, fog ez menni...
-------------------- - egy blog a rengetegben -
|
|
|
2005. Mar 5., 23:34
|
|
|
Kicsit elhamarkodtam...
|
|
|
|
2005. Mar 5., 23:46
|
|
![]() ügyelő ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 774 Joined: 04. February 9. From: Békéscsaba Member No.: 253 |
és ehhez mit szólsz:
http://www.tutorial.hu/content/view/106/28/ valahol itt a fórumon is volt már egy ilyen topic, csak azt hiszem össze lett vonva a Help! nevű topiccal... This post has been edited by Archie: 2005. Mar 5., 23:47 -------------------- |
|
|
|
2005. Mar 6., 07:49
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
És ez hogy tetszik:
http://www.tutorial.hu/content/view/362/28/ -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
| Niké |
2005. Mar 9., 08:28
|
|
Vendég |
|
|
|
|
2005. May 5., 14:31
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 0 Joined: 05. May 5. Member No.: 978 |
Segítsen valaki... egy kis kezdőnek. SPGM-et akarok használni, a következő képernyő jött...
No support for lang. en >> default: english unable to load / flavorsdefault/spgm.thm: insufficient permissions (644 required) Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in .... spgm.php on line 787 Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in .... spgm.php on line 791 Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:38 |