![]() ![]() |
2005. Apr 11., 19:51
|
|
![]() új tag ![]() Group: haladó tag Posts: 51 Joined: 04. December 10. From: Hungary/Eger Member No.: 587 |
Nah,hát megnyitnám ezt az IQBlaster topicot
Gondolom vannak,akik szívesen publikálják külsejüket Ha értelmetlen a téma,akkor majd elsüllyed A képet,amit fel szeretnétek tölteni magatokról,E-Mail-ban küldjétek el nekem a csti3[kukac]citromail.hu címre! A feltöltött képeket http://nagymotor.dox.hu/fenykep cimen tekinthetitek meg! Üdv.:Vki (kés?bb magamról is töltök majd fel) p.s.:Ha lehet,mail helyett inkább a topicba linkeljétek a képeket.. This post has been edited by Vki: 2005. Apr 11., 19:56 -------------------- Powered by Windows XP(jobb mint gondoltam)
South Parkot mindenkinek! sp.hck.hu At4 Software--mindenféle idióta DOS-os progik,jelenleg készül: At4BlogSystem naplórendszer |
|
|
|
2005. Apr 11., 20:59
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Sok sikert hozzá!
-------------------- |
|
|
|
2005. Apr 12., 02:22
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 19 Joined: 05. January 21. From: Bp Member No.: 684 |
-------------------- "Tavaszi fáradtság nyári punnyadás
Őszi levertség téli állom Abrakadabra csiribú-csiribá Hókuszpókusz ákombákom" Quimby |
|
|
|
2005. Apr 12., 06:03
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Eddig sokan vagyunk!
Én inkább nem is rakom fel soha, mert már láttam egy olyan képsorozatot, ahol szegény gyerek arcát mindenféle képbe belemontázsolták. This post has been edited by Skullkid: 2005. Apr 12., 06:05 -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Apr 12., 12:17
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Én az avataromon vagyok látható! Épp egy szikláról készülök extrém sportolni.
-------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Apr 12., 13:21
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Az én avatarom a továbbfejlesztett változatom képmását tartalmazza.
-------------------- |
|
|
|
2005. Apr 12., 14:06
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Harder 2.0
-------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Apr 12., 15:23
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Az én avataromon meg a másik énem van
Hát ha az én fejem oda kikerülne, mindenki sírva nyomní az x-re. -------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Apr 12., 15:45
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 19 Joined: 05. January 21. From: Bp Member No.: 684 |
Na pontosan
olyan helyre felrakni képet, ahol egy rakás ps guru van? tiszta öngyilok -------------------- "Tavaszi fáradtság nyári punnyadás
Őszi levertség téli állom Abrakadabra csiribú-csiribá Hókuszpókusz ákombákom" Quimby |
|
|
|
2005. Apr 12., 15:57
|
|
![]() ,.., ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 3130 Joined: 04. August 17. Member No.: 437 |
már régebben felraktam magam, aki ezen tud rontani, annak gratula:
![]() wazz jól meghíztam a télen, ez egy novemberi kép This post has been edited by toxin: 2005. Apr 12., 16:02 -------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
I'd dig, dig, dig, till a big, big hole was dug, dug, dug, dug, And that would be the end of the bug song. I'm gonna dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig ..... The Bug Song - Charles Thomas "Stompin' Tom" Connors |
|
|
|
2005. Apr 12., 16:22
|
|
![]() pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 583 Joined: 05. March 18. Member No.: 855 |
wazz igy néz ki egy programozó?
na huzás vissza a photoshophoz najó csak vicc, legalább te felteszed magadat -------------------- |
|
|
|
2005. Apr 12., 16:26
|
|
![]() ,.., ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 3130 Joined: 04. August 17. Member No.: 437 |
nem is vagyok programozó, valahol a dizájn-programozás közt megrekedtem
ezt meg elfeljtettem szvsz> This post has been edited by toxin: 2005. Apr 12., 16:33 -------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
I'd dig, dig, dig, till a big, big hole was dug, dug, dug, dug, And that would be the end of the bug song. I'm gonna dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig ..... The Bug Song - Charles Thomas "Stompin' Tom" Connors |
|
|
|
2005. Apr 12., 16:55
|
|
![]() pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 583 Joined: 05. March 18. Member No.: 855 |
-------------------- |
|
|
|
2005. Apr 12., 17:02
|
|
-------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
|
|
|
2005. Apr 12., 17:06
|
|
tudom, hülye vagyok, monták már...várj,lehet h tanárok voltak?
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:48 |