![]() ![]() |
2005. Apr 20., 13:14
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 166 Joined: 03. July 31. From: Püspökladány Member No.: 94 |
Sziasztok !
Lenne egy számomra hatalmas probléma . Sajnos nem találok egy igazán jó tűzfalat amit egy egyszerű user is be tud könnyedén állítani , és ugyanakkor nem akadozza semilyen formában a futó alkalmazásokat (vagyis csak minimálisan) Eddig használtam a ZoneAlamot : tökéletes tűzfal (szerintem) de sajnos a Call of Duty nevezetű játékban nekem hibát okozott vagyis olykor a pingemet felvitte az égbe (nem tartott sokáig de épp elég volt ha valaki ismeri a játékot). Tegnap váltottam a kábelnetre , hogy nem e az a baja a játéknak ... de nem itt is jelentkezett ez a hiba ezzel a tűzfallal . Ezért tegnap le is cseréltem a tűzfalat KEIRO-ra . nahh ez egy kicsit bonyolúlt progi , de nem csinálta a hatalmas pingeket , de a bellítása az nagyon kemény . Most egy olyan tűzfalra vadászom ami a gép bekapcsolásától kezdve védi a gépet , és ugyanakkor könnyű beállítással rendelkezik , nahh meg fut rajta szakadásmentesen a CoD Köszi a segítséget ! -------------------- [ by :Shade ]
|
|
|
|
2005. Apr 20., 13:50
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Apr 20., 14:10
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 166 Joined: 03. July 31. From: Püspökladány Member No.: 94 |
QUOTE(Skullkid @ 2005. Apr 20., 14:50) Most épp ezen vagyok hogy teszteljem ezt -------------------- [ by :Shade ]
|
|
|
|
2005. Apr 20., 15:01
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Szerintem a Kerio 2-es sorozata egyszerűbben konfigurálható mint a Outpost. Mindkettőt jónak tartom egyébként, az utóbbi már jóval többet tud.
-------------------- |
|
|
|
2005. Apr 20., 17:41
|
|
|
QUOTE(Harder @ 2005. Apr 20., 16:01) Szerintem a Kerio 2-es sorozata egyszerűbben konfigurálható mint a Outpost. Mindkettőt jónak tartom egyébként, az utóbbi már jóval többet tud. sajnos akadnak vele problémáim... A CoD belépésnél nagyon sokat vár Nem tudom mindent engedélyeztem neki és még így is tököl vele , ha valaki tud valami megoldást az írjon !!! -------------------- [ by :Shade ]
|
|
|
|
| Gazala |
2005. Apr 20., 18:24
|
|
Vendég |
Zone Alarm szerintem korrekt!
|
|
|
|
2005. Apr 20., 18:45
|
|
|
QUOTE(Gazala @ 2005. Apr 20., 19:24) csak az a baj hogy nekem a játékban hibát okozott , de ezt fentebb írtam amúgy nagyon jó tűzfal lenne szerintem ... -------------------- [ by :Shade ]
|
|
|
|
2005. Apr 23., 23:50
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 158 Joined: 05. January 16. From: Sopron Member No.: 670 |
letoltes.com -on a magyar leírás végett nézz végig a tűzfal részlegnél, biztos találsz valami egyszerűbbet, bár én arra esküszöm, hogy olyan tűzfal nincs, amit egyszerű beállítani, és még jól is véd.
-------------------- System: Windows Xp or Ubunti Linux 8.10
Webpage'S: Lewis Hamilton Fan klub I memorial F.D.N.Y Firefighter's 2001-09-11 |
|
|
|
2005. Jul 23., 22:21
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 05. July 23. Member No.: 1205 |
Szasztok!
Sh4d3! Próbáld ki a Defendert szerintem jó! A vírusírtója is király. Igaz hogy fertőzött lett a gépem a Hidrag a-tól (lehet a párom berakott valami szar lemezt) de már 101-et leírtottam. Hajár Defender hajrá gép és hajrá én mert már jojózik a szemem. |
|
|
|
2005. Jul 24., 13:31
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 55 Joined: 05. June 4. Member No.: 1061 |
Sygate-et próbáld meg, bár én linuxozok beétített tűzfallal, de a tesóm szokott CoD-ozni, és Sygate-et használ, még nem panaszkodott ilyesmiről. http://sygate.com
-------------------- "Windows say you must reboot, and linux say you must be root" http://fedoraforum.org
|
|
|
|
2005. Jul 28., 21:37
|
|
|
Még mindig én vagyok a forum hülyéje!!! ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 590 Joined: 04. November 15. Member No.: 522 |
sygate
eccer hazsnaltam 2 hetig de egy eletre elegem lett belole, probaltam 5millio configgal de egyfolytaban jottek a felugro ablakok szal nem ajanlom igazan, hazsnaltam meg a kerio 4.x et, jo volt az is csak nem igazan tudtam normalisan belallitani szal nem mondok velemenyt,tobbirol csak halotttam Zone Alarm ot hazsnalok az megbizhato This post has been edited by cannaris: 2005. Jul 28., 21:37 |
|
|
|
2006. Sep 16., 13:23
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 06. March 15. Member No.: 2140 |
A ZAP -ot használom, és a benne lévő Anti-spyware -t.
Nekem eddig bejött. A gép indulásástól, az inditóputban van, igaz lassit, de bízom benne hogy ez megéri. De nem a FREE változata !!!!javascript:emoticon(':up:') smilie |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:50 |