![]() ![]() |
2005. Dec 28., 21:19
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
C.o.D.er. kérésére megnyitva
-------------------- |
|
|
|
2005. Dec 29., 16:17
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 221 Joined: 05. November 20. From: Martfű Member No.: 1579 |
QUOTE(Harder @ 2005. Dec 28., 21:19) Ahh... Szeretlek LOST - pokoli éden Hungary WebSite egyből ezzel kezdem. Ez a magyar LOST os oldal.Nem tudja valaki hogy mi a .-:|^|:-. Van abba a FÜLKÉBEN? Ja és Érdekesség a számokkal kapcsolatban ami Danielle papírján volt . This post has been edited by C.o.D.er.: 2005. Dec 29., 16:23 -------------------- Ha valaki még egyszer azzal jön, hogy használja macroszar(azaz microsoft) legújabb tetvét, felkötöm egy lámpavasra!
|
|
|
|
2005. Dec 29., 16:46
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 221 Joined: 05. November 20. From: Martfű Member No.: 1579 |
Most nézem csak a LOST2 | 2006 1. 22 tól az AXN-en megy!
2+0+0+6=8 ez az egyik bűvös szám. a másik 1+22= 23 ez is bűvös szám. 2+2=4 ez is a bűvös számok közé tartozik -------------------- Ha valaki még egyszer azzal jön, hogy használja macroszar(azaz microsoft) legújabb tetvét, felkötöm egy lámpavasra!
|
|
|
|
2005. Dec 29., 17:09
|
|
![]() törzstag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1391 Joined: 04. October 29. Member No.: 506 |
Én rendszeres nézője vagyok minden részt láttam eddig ami lement ez az alírásomból is kiderülhetett. Én már régóta nem gondolkozok azon hogy mi micsoda ebben a sorozatban csak nézem hogy mi fog történni mert ugyse jön rá az ember tele van csavarral a sorozat majd kiderül mi lesz jan. közepétől folytatja az ABC az adást már várom uncsi nagyon így a szünet.
Szerk.: Szinkron hangok szarok szerintem a magyaron , akár jó is lehetne ha nem felirattal néztem volna őket de így nagyon rossz sz.tem egy - két ember hangja teljesen máshogy tükrözi az ő karakterét de ugyan ez igaz a tv2-ős született feleségekre nah hát az valami iszonyat rossz sz.tem egyedül Bree (tudja a fene hogy írják angolul) hangja ami tetszik belőle. Liptai Klaudia hangja nagyon nem passzol az egészhez. De ez lost téma ugyhogy off. This post has been edited by dzsoco: 2005. Dec 29., 17:14 |
|
|
|
2005. Dec 29., 17:28
|
|
QUOTE(dzsoco @ 2005. Dec 29., 17:09) Én rendszeres nézője vagyok minden részt láttam eddig ami lement ez az alírásomból is kiderülhetett. Én már régóta nem gondolkozok azon hogy mi micsoda ebben a sorozatban csak nézem hogy mi fog történni mert ugyse jön rá az ember tele van csavarral a sorozat majd kiderül mi lesz jan. közepétől folytatja az ABC az adást már várom uncsi nagyon így a szünet. Szerk.: Szinkron hangok szarok szerintem a magyaron , akár jó is lehetne ha nem felirattal néztem volna őket de így nagyon rossz sz.tem egy - két ember hangja teljesen máshogy tükrözi az ő karakterét de ugyan ez igaz a tv2-ős született feleségekre nah hát az valami iszonyat rossz sz.tem egyedül Bree (tudja a fene hogy írják angolul) hangja ami tetszik belőle. Liptai Klaudia hangja nagyon nem passzol az egészhez. De ez lost téma ugyhogy off. Lehet hogy egy kicsit csavar az egész de függ az ember tőle +nézel 1részt és már várod a kövi pénteket hogy mi lesz benne. A másik hogy ezekkel a számokkal meg lehet csavarni az embert. Pl mindenben meglátod. én is írtam a LOST2-ős cuccot hogy ha megnézed a számokat akkor ezek jönnek össze. -------------------- Ha valaki még egyszer azzal jön, hogy használja macroszar(azaz microsoft) legújabb tetvét, felkötöm egy lámpavasra!
|
|
|
|
2005. Dec 29., 17:29
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Én nem szeretem az ilyen sorozatokat, épp ezért nem is nézem.
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Dec 29., 17:51
|
|
QUOTE(LeGaS @ 2005. Dec 29., 17:29) Hát először én is így voltam ezzel. De garantálni tudom ha 1 et megnézel utánna már nem menekülsz a sorozatok elől. -------------------- Ha valaki még egyszer azzal jön, hogy használja macroszar(azaz microsoft) legújabb tetvét, felkötöm egy lámpavasra!
|
|
|
|
2005. Dec 29., 17:57
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Mindig is utáltam és mindig is utálni fogom a sorozatokat. Ezen már nem változtathat semmi!
Szerk.: 4000. hozzászólás This post has been edited by LeGaS: 2005. Dec 29., 19:15 -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Dec 29., 19:37
|
|
QUOTE(LeGaS @ 2005. Dec 29., 17:57) Mindig is utáltam és mindig is utálni fogom a sorozatokat. Ezen már nem változtathat semmi! Szerk.: 4000. hozzászólás [off] GRAT. Boldog 4000 hozzászólást kívánok [/off] -------------------- Ha valaki még egyszer azzal jön, hogy használja macroszar(azaz microsoft) legújabb tetvét, felkötöm egy lámpavasra!
|
|
|
|
2005. Dec 30., 00:43
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
dzsocónak igaza van.
eredeti nyelvvel az igazi. Coder, egyébként meg de, mi dzsocóval biztos tudjuk mi van a dobozban. amúgy meg tényleg tele van csavarral, anno mikor az abc-n elkezdték adni elég sok furcsa story kerekedett ki, ahoyg kezdték az emberek kitalálni a dolgokat. Én úgy néztem eddig a sorozatot, hogy kb olyan 3 részt egymás utánban, egy hét várakozás nálam csak a vészhelyzetre van. -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Dec 30., 07:39
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Szerintem ez egy nagyon jó kis sorozat, ameddig lehetett már megnéztem de most asszem elfogytak.
-------------------- |
|
|
|
2005. Dec 30., 10:44
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Én se tudom miért várok mindig egy hetet, amikor meg tudnám nézni
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Dec 30., 10:56
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
jaja.
következő vetítés 2006. jan. 11. -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Dec 30., 10:58
|
|
Akkor foglaljuk össze:
A történet egy Qr \ / /-\ nagy csavar. Függőséget lehet kapni tőlle. És JANUÁR 22. ig várjak arra hogy kiderüljön mi a f@SZ van abban a fülkében. Áhh tiszta zavar az egész Mellesleg mindenkinek LOST-ban gazdag új évet kívánok (tudom loptam az oldalról -------------------- Ha valaki még egyszer azzal jön, hogy használja macroszar(azaz microsoft) legújabb tetvét, felkötöm egy lámpavasra!
|
|
|
|
2006. Jan 1., 01:53
|
|
![]() haladó tag ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 835 Joined: 03. July 17. From: Pécs Member No.: 75 |
Hmm lehet meg kéne már nézni az eddig részeket, mindenki aszondja jó
-------------------- [ Haditechnikai Kerekasztal - haditechnika minden mennyíségben ]
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:51 |