IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> TV Sorozatok, Lost, Invasion és társai
Harder
post 2005. Dec 28., 21:19
Post #1

Admin

Group: Admin
From: Hungary
Member No.: 2

C.o.D.er. kérésére megnyitva

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
C.o.D.er.
post 2005. Dec 29., 16:17
Post #2

tag
**

Group: tag
From: Martfű
Member No.: 1579

QUOTE(Harder @ 2005. Dec 28., 21:19)
C.o.D.er. kérésére megnyitva
*

Ahh... Szeretlek biggrin.gif

LOST - pokoli éden Hungary WebSite

egyből ezzel kezdem. Ez a magyar LOST os oldal.Nem tudja valaki hogy mi a .-:|^|:-. Van abba a FÜLKÉBEN? Ja és Érdekesség a számokkal kapcsolatban ami Danielle papírján volt .

This post has been edited by C.o.D.er.: 2005. Dec 29., 16:23

--------------------
Ha valaki még egyszer azzal jön, hogy használja macroszar(azaz microsoft) legújabb tetvét, felkötöm egy lámpavasra!

+Quote Post
C.o.D.er.
post 2005. Dec 29., 16:46
Post #3

tag
**

Most nézem csak a LOST2 | 2006 1. 22 tól az AXN-en megy!
2+0+0+6=8 ez az egyik bűvös szám. a másik 1+22= 23 ez is bűvös szám.
2+2=4 ez is a bűvös számok közé tartozik biggrin.gif

--------------------
Ha valaki még egyszer azzal jön, hogy használja macroszar(azaz microsoft) legújabb tetvét, felkötöm egy lámpavasra!

+Quote Post
dzsoco
post 2005. Dec 29., 17:09
Post #4

törzstag

Group: törzstag
Member No.: 506

Én rendszeres nézője vagyok minden részt láttam eddig ami lement ez az alírásomból is kiderülhetett. Én már régóta nem gondolkozok azon hogy mi micsoda ebben a sorozatban csak nézem hogy mi fog történni mert ugyse jön rá az ember tele van csavarral a sorozat majd kiderül mi lesz jan. közepétől folytatja az ABC az adást már várom uncsi nagyon így a szünet.

Szerk.: Szinkron hangok szarok szerintem a magyaron , akár jó is lehetne ha nem felirattal néztem volna őket de így nagyon rossz sz.tem egy - két ember hangja teljesen máshogy tükrözi az ő karakterét de ugyan ez igaz a tv2-ős született feleségekre nah hát az valami iszonyat rossz sz.tem egyedül Bree (tudja a fene hogy írják angolul) hangja ami tetszik belőle. Liptai Klaudia hangja nagyon nem passzol az egészhez. De ez lost téma ugyhogy off.

This post has been edited by dzsoco: 2005. Dec 29., 17:14

+Quote Post
C.o.D.er.
post 2005. Dec 29., 17:28
Post #5

tag
**

QUOTE(dzsoco @ 2005. Dec 29., 17:09)
Én rendszeres nézője vagyok minden részt láttam eddig ami lement ez az alírásomból is kiderülhetett. Én már régóta nem gondolkozok azon hogy mi micsoda ebben a sorozatban csak nézem hogy mi fog történni mert ugyse jön rá az ember tele van csavarral a sorozat majd kiderül mi lesz jan. közepétől folytatja az ABC az adást már várom uncsi nagyon így a szünet.

Szerk.: Szinkron hangok szarok szerintem a magyaron , akár jó is lehetne ha nem felirattal néztem volna őket de így nagyon rossz sz.tem egy - két ember hangja teljesen máshogy tükrözi az ő karakterét de ugyan ez igaz a tv2-ős született feleségekre nah hát az valami iszonyat rossz sz.tem egyedül Bree (tudja a fene hogy írják angolul) hangja ami tetszik belőle. Liptai Klaudia hangja nagyon nem passzol az egészhez. De ez lost téma ugyhogy off.
*

Lehet hogy egy kicsit csavar az egész de függ az ember tőle +nézel 1részt és már várod a kövi pénteket hogy mi lesz benne. A másik hogy ezekkel a számokkal meg lehet csavarni az embert. Pl mindenben meglátod. én is írtam a LOST2-ős cuccot hogy ha megnézed a számokat akkor ezek jönnek össze.

--------------------

+Quote Post
LeGaS
post 2005. Dec 29., 17:29
Post #6

Frontend developer

Group: moderator
From: Budapest
Member No.: 413

Én nem szeretem az ilyen sorozatokat, épp ezért nem is nézem. tongue.gif

--------------------
LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom

+Quote Post
C.o.D.er.
post 2005. Dec 29., 17:51
Post #7

tag
**

QUOTE(LeGaS @ 2005. Dec 29., 17:29)
Én nem szeretem az ilyen sorozatokat, épp ezért nem is nézem. tongue.gif
*

Hát először én is így voltam ezzel. De garantálni tudom ha 1 et megnézel utánna már nem menekülsz a sorozatok elől. wink.gif

--------------------

+Quote Post
LeGaS
post 2005. Dec 29., 17:57
Post #8

Frontend developer

From: Budapest
Member No.: 413

Mindig is utáltam és mindig is utálni fogom a sorozatokat. Ezen már nem változtathat semmi! tongue.gif

Szerk.: 4000. hozzászólás cool.gif

This post has been edited by LeGaS: 2005. Dec 29., 19:15

--------------------
LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom

+Quote Post
C.o.D.er.
post 2005. Dec 29., 19:37
Post #9

tag
**

QUOTE(LeGaS @ 2005. Dec 29., 17:57)
Mindig is utáltam és mindig is utálni fogom a sorozatokat. Ezen már nem változtathat semmi! tongue.gif

Szerk.: 4000. hozzászólás cool.gif
*

[off]
GRAT. Boldog 4000 hozzászólást kívánok
[/off]

--------------------

+Quote Post
zsola2
post 2005. Dec 30., 00:43
Post #10

aki zsola, csak 2...

Member No.: 305

dzsocónak igaza van.
eredeti nyelvvel az igazi.
Coder, egyébként meg de, mi dzsocóval biztos tudjuk mi van a dobozban. biggrin.gif

amúgy meg tényleg tele van csavarral, anno mikor az abc-n elkezdték adni elég sok furcsa story kerekedett ki, ahoyg kezdték az emberek kitalálni a dolgokat.
Én úgy néztem eddig a sorozatot, hogy kb olyan 3 részt egymás utánban, egy hét várakozás nálam csak a vészhelyzetre van. smile.gif

--------------------
- egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide
Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg!
"Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket."

+Quote Post
Harder
post 2005. Dec 30., 07:39
Post #11

Admin

Group: Admin
From: Hungary
Member No.: 2

Szerintem ez egy nagyon jó kis sorozat, ameddig lehetett már megnéztem de most asszem elfogytak. smile.gif

--------------------

+Quote Post
Tirion
post 2005. Dec 30., 10:44
Post #12

Most mi legyek?

Group: törzstag
From: Sopron
Member No.: 721

Én se tudom miért várok mindig egy hetet, amikor meg tudnám nézni smile.gif És úgy tudom a második sorozatból már inkább derülnek ki dolgok mint az elsőből.

--------------------
Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada
Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni
"Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje
Legújabb munkám: Mirka

+Quote Post
zsola2
post 2005. Dec 30., 10:56
Post #13

aki zsola, csak 2...

Member No.: 305

jaja.
következő vetítés 2006. jan. 11.

--------------------
- egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide
Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg!
"Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket."

+Quote Post
C.o.D.er.
post 2005. Dec 30., 10:58
Post #14

tag
**

Akkor foglaljuk össze:

A történet egy Qr \ / /-\ nagy csavar. Függőséget lehet kapni tőlle. És JANUÁR 22. ig várjak arra hogy kiderüljön mi a f@SZ van abban a fülkében.
Áhh tiszta zavar az egész Mellesleg mindenkinek LOST-ban gazdag új évet kívánok (tudom loptam az oldalról biggrin.gif )mert ezután már csak 2006-ban leszek fórumon biggrin.gif

dance.gif beer.gif

--------------------

+Quote Post
Tomcat
post 2006. Jan 1., 01:53
Post #15

haladó tag

Group: haladó tag
From: Pécs
Member No.: 75

Hmm lehet meg kéne már nézni az eddig részeket, mindenki aszondja jó smile.gif Minőségi sorozatok - Futurama biggrin.gif Battlestar Galactica, ... - végülis szeressük smile.gif

--------------------
[ Haditechnikai Kerekasztal - haditechnika minden mennyíségben ]

+Quote Post

16 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

Lo-Fi Version Time is now: 2012. May 23. - 11:51

Harder - webdesigner blog | keresőoptimalizálás | honlapkészítés