![]() ![]() |
2005. Oct 4., 19:16
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Ügyességi játékunk indul:
Találjuk meg a neten, a hősök terén lévő szobrok, alakok neveit! Az első postolónak egy nagy lekváros fánk a jutalma! szerk: a félreértések elkerülése végett, az első helyes választ tartalmazó post tulajdonosát illeti a nyeremény! This post has been edited by zsola2: 2005. Oct 4., 19:21 -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Oct 4., 19:31
|
|
![]() 渡辺 大河 (Watanabe Taiga) ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 510 Joined: 05. June 28. From: Budapest Member No.: 1123 |
CODE A jelenleg meglévő szobrok és domborművek a következők: I. (Szent) István. I. (Szent) László, Könyves Kálmán, II. András (Endre), IV. Béla, Károly Róbert, I. Nagy Lajos, Hunyadi János, I. (Corvin) Mátyás, Bocskai István, Bethlen Gábor, Thököly Imre, II. Rákóczi Ferenc , Kossuth Lajos .A lebontott szobrok és domborművek: I. Ferdinánd (Margó Ede, 1905.), III. Károly (Telcs Ede, 1912. Jelenleg Sülysápon), Mária Terézia (Zala György, 1911), II. Lipót (Füredi Richárd), Ferenc József (Füredi Richárd, 1908 - Zala György, 1929. Jelenleg Sülysápon). Hősök Tere Szobrai -------------------- Lord Gabor | Tutorial.hu fórum haladó tag | Blog | Ubuntu Linux 7.10 (Gutsy Gibbon) | Firefox 2.0.0.8 | jEdit 4.2Final | Amarok 1.4.7 | Mit halgatok? | DeviantART | Wikipedia
"The three phrases of the holy books: Elda Taluta, Sarks Sark, Ark Arks" |
|
|
|
2005. Oct 4., 19:36
|
|
![]() deréktag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1685 Joined: 04. November 27. Member No.: 548 |
ezt igaziból chaten kéne, ott látszana igazán ki a leggyorsabb, hiszen iit nem tudni ki van tt, ki mikor látja a feladványt...
|
|
|
|
2005. Oct 4., 20:07
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Ez igaz, dehát, evvan nekünk.
Minden esetre ha lesz még valami elmebeteg ötletem, belököm ide, hadd kurtúlálódjunk, és tanuljuk meg használni akeresőket! (vagy hülye 5let?) Lord Gabor, grat, van egy lekváros fánkod! -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Oct 4., 20:13
|
|
![]() deréktag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1685 Joined: 04. November 27. Member No.: 548 |
küldő: zsola2
címzett: Lord Gabor tárgy: fank melléklet: lekvár méret: 5 MB digitalizálás ... kész tömörítés ... kész küldés ... folyamatban... (bocs, agymenésem van |
|
|
|
2005. Oct 4., 20:14
|
|
![]() 渡辺 大河 (Watanabe Taiga) ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 510 Joined: 05. June 28. From: Budapest Member No.: 1123 |
Szerintem nem rossz ötlet, sokat lehetne így tanulni a netenvaló keresésről.
A lekváros fánkot meg köszönöm, képzeletben már meg is ettem (+ találtam itthon egy nagy tábla csokit, most legalább van indokom arra, hogy megegyem OFF Van valami konkrétum már a fórum találkozóval kapcsolatban (időpont, hely, stb...)? /OFF EDIT: Digitalizált fánk, micsoda ötlet. A következő 2 nyertes fánkját én vállalom! This post has been edited by Lord Gabor: 2005. Oct 4., 20:17 -------------------- Lord Gabor | Tutorial.hu fórum haladó tag | Blog | Ubuntu Linux 7.10 (Gutsy Gibbon) | Firefox 2.0.0.8 | jEdit 4.2Final | Amarok 1.4.7 | Mit halgatok? | DeviantART | Wikipedia
"The three phrases of the holy books: Elda Taluta, Sarks Sark, Ark Arks" |
|
|
|
2005. Oct 4., 20:25
|
|
fánkok: O O O |
|
|
|
2005. Oct 4., 20:32
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Nah kérdés!!!
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Oct 4., 20:38
|
|
jó vicc.
|
|
|
|
2005. Oct 4., 20:40
|
|
Nem, amit esetleg konkrét adat, esemény, vagy egyéb, amit googleval meg lehetne találni, és esetleg ritkaság.
Ennek asszem különben is van topicja a fórumon. -------------------- - egy blog a rengetegben -
|
|
|
2005. Oct 4., 21:10
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Jólvan jólva értem én. Csak ezt már elég sokat kerestem és nem találom
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Nov 30., 18:51
|
|
Nah feladvány. Tudjátok-e miről kapta a nevét a római Colosseum?
|
|
|
2005. Nov 30., 19:59
|
|
tantó bácsi, én tudom!
valszeg egy közeli, Nérót ábrázoló szoborról, a kolosszusról! (eredetileg Amphiteatrum Flaviumnak hívták) This post has been edited by Mozaik: 2005. Nov 30., 19:59 |
|
|
|
2005. Nov 30., 20:12
|
|
Gratulálok! Ezennel neked is jár a fánk. Mi lenne egyébként, ha mindig az kérdezne aki megfejtette?
|
|
|
2005. Nov 30., 21:03
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 111 Joined: 05. January 3. Member No.: 643 |
Betegek
-------------------- Firefoxban több a [b]BEISMERT[b] bug! Szóval használjanak IE-t a gyávák! Firefox az igazi bátrak böngészője! Fedezd fel újra a netet!
[20:00:08] <saxus> szerintem [20:00:14] <saxus> kesz vagyok a bugfixallassal [20:00:46] <Jackassbomb> most már csak fix helyeken jelennek meg bugok, nem össze-vissza? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:53 |