IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Ulead Video Studio
George
post 2004. Dec 3., 21:12
Post #1

új tag
*

Group: tag
Member No.: 408

Sziasztok!!
Hogyan lehet Ulead Video Studio 8 ban megcsinálni azt hogy egy videot visszafelé játszon le és vegye fel. Ilyen van az Adobe Premier Pro ban is olyan néven hogy reverse speed. Azért nem használom az Adobe-t mert számomra túl bonyulúlt és sok olyan dolog van benn ami számomra feleslegesm. crazy.gif
Sok avit kell majd így visszafelé lejátszanom.
Remélem tudjátok a választ. Ha nincs ilyen a Ulead ba akkor nincs valami plugin hozzá vagy valami kiegészítés. dry.gif
De gondolom van csak én nem találom meg. smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
LeGaS
post 2004. Dec 3., 21:21
Post #2

Frontend developer

Group: moderator
From: Budapest
Member No.: 413

Én személy szerint még egyiket se próbáltam, de az Adobe termékek jók, úgyhogy szerintem inkább tölts vele el egy kis időt, minthogy feladd.

--------------------
LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom

+Quote Post
George
post 2004. Dec 3., 21:49
Post #3

új tag
*

Member No.: 408

Tudom hogy jók az Adobe termékek. De ez a termékük nem nagyon tetszik külöböző dolgok miatt. A Másik meg azért szoktam rá a Ulead ra mert ha mondjuk a tvt magnon keresztül rákötöm akkor letudom játszani vagy felvenni a tv adót.És nem kell olyan sz*r prgramok mint a VirtualDub vagy sorolhatnám. És ebbe bállítom wmv re és a tv adót amit felveszek nem lesz olyan iszonyuan nagy Mb amit felvettem mint a többibe meg nem vibrál a képernyő betudom állítani stb.

+Quote Post
DaniRoadsurferz
post 2005. Feb 10., 14:45
Post #4

új tag
*

Member No.: 736

Amit George emlitett arra én is kiváncsi lennék mert szükségem lenne a visszafelé lejátszásra de szintén nem akarok Adobét használni mert túl bonyi
Szóval légyszives ha valaki tudja hogyan kell válaszoljon.Elöre is köszi wink2.gif

+Quote Post
Overdrive
post 2005. Feb 13., 13:28
Post #5

tag
**

Group: haladó tag
Member No.: 680

Mivel a 8 nincs meg a 7es cd-jét pedig elavartam így nem tudom megnézni, hogy működik-e de a videó sebességét nem lehet %-os módon megadni? Mert ha lehet egyszerüen rakj be egy mínusz jelet elé (így valahogy: -100%). Lehet ez nem megoldás, de ha megtalálom a cd-t akkor megnézem.

--------------------
Mit den Füßen im Zement, Verschönerst du das Fundament...

...Welch ein Klopfen welch ein Hämmern, Draußen fängt es an zu dämmern
Alle Nägel stehen stramm, Wenn ich sie in dein Leibholz Ramm

+Quote Post
Butt3rs
post 2006. Dec 4., 10:36
Post #6

új tag
*

Member No.: 3226

Idejét múlt már a kérdés, de szerintem ulead nem bonyolult, pont hogy a menüpontjai által próbál egyszerűségre törekedni. Ezért a célcsoportja a kezdő felhasználói csoport.
Sokat használtam az ulead progikat, de a visszajátszásra nem találtam lehetőséget bennük. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne is lenne, esetleg egy újabb verzióba nmegtalálható... Én eddig nem találtam meg az opciót wink2.gif

This post has been edited by Butt3rs: 2006. Dec 4., 10:36

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-Fi Version Time is now: 2012. May 23. - 11:54

Harder - webdesigner blog | keresőoptimalizálás | honlapkészítés