![]() ![]() |
2004. Dec 3., 21:12
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 21 Joined: 04. July 25. Member No.: 408 |
Sziasztok!!
Hogyan lehet Ulead Video Studio 8 ban megcsinálni azt hogy egy videot visszafelé játszon le és vegye fel. Ilyen van az Adobe Premier Pro ban is olyan néven hogy reverse speed. Azért nem használom az Adobe-t mert számomra túl bonyulúlt és sok olyan dolog van benn ami számomra feleslegesm. Sok avit kell majd így visszafelé lejátszanom. Remélem tudjátok a választ. Ha nincs ilyen a Ulead ba akkor nincs valami plugin hozzá vagy valami kiegészítés. De gondolom van csak én nem találom meg. |
|
|
|
2004. Dec 3., 21:21
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Én személy szerint még egyiket se próbáltam, de az Adobe termékek jók, úgyhogy szerintem inkább tölts vele el egy kis időt, minthogy feladd.
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2004. Dec 3., 21:49
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 21 Joined: 04. July 25. Member No.: 408 |
Tudom hogy jók az Adobe termékek. De ez a termékük nem nagyon tetszik külöböző dolgok miatt. A Másik meg azért szoktam rá a Ulead ra mert ha mondjuk a tvt magnon keresztül rákötöm akkor letudom játszani vagy felvenni a tv adót.És nem kell olyan sz*r prgramok mint a VirtualDub vagy sorolhatnám. És ebbe bállítom wmv re és a tv adót amit felveszek nem lesz olyan iszonyuan nagy Mb amit felvettem mint a többibe meg nem vibrál a képernyő betudom állítani stb.
|
|
|
|
2005. Feb 10., 14:45
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 05. February 9. Member No.: 736 |
Amit George emlitett arra én is kiváncsi lennék mert szükségem lenne a visszafelé lejátszásra de szintén nem akarok Adobét használni mert túl bonyi
Szóval légyszives ha valaki tudja hogyan kell válaszoljon.Elöre is köszi |
|
|
|
2005. Feb 13., 13:28
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 198 Joined: 05. January 20. Member No.: 680 |
Mivel a 8 nincs meg a 7es cd-jét pedig elavartam így nem tudom megnézni, hogy működik-e de a videó sebességét nem lehet %-os módon megadni? Mert ha lehet egyszerüen rakj be egy mínusz jelet elé (így valahogy: -100%). Lehet ez nem megoldás, de ha megtalálom a cd-t akkor megnézem.
-------------------- Mit den Füßen im Zement, Verschönerst du das Fundament...
...Welch ein Klopfen welch ein Hämmern, Draußen fängt es an zu dämmern Alle Nägel stehen stramm, Wenn ich sie in dein Leibholz Ramm |
|
|
|
2006. Dec 4., 10:36
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 5 Joined: 06. November 11. Member No.: 3226 |
Idejét múlt már a kérdés, de szerintem ulead nem bonyolult, pont hogy a menüpontjai által próbál egyszerűségre törekedni. Ezért a célcsoportja a kezdő felhasználói csoport.
Sokat használtam az ulead progikat, de a visszajátszásra nem találtam lehetőséget bennük. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne is lenne, esetleg egy újabb verzióba nmegtalálható... Én eddig nem találtam meg az opciót This post has been edited by Butt3rs: 2006. Dec 4., 10:36 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 23. - 11:54 |