![]() ![]() |
2008. Feb 3., 20:51
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Ha már szinte mindenhez van topicunk, miért ne legyen ahhoz a rendszerhez, ami az oldal alatt is fut.
(És Dodder kérdezte, hogy WP kapcsolatos kérdését hova írja BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2008. Feb 3., 20:59
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 36 Joined: 06. July 5. From: Svédország Member No.: 2595 |
Ha már szinte mindenhez van topicunk, miért ne legyen ahhoz a rendszerhez, ami az oldal alatt is fut. (És Dodder kérdezte, hogy WP kapcsolatos kérdését hova írja BlackY Thx Szóval a kérdés: WordPress-t használok (legújabb verzió) és feltettem az xLanguage nevezetű kis plugint. Addig oké, hogy aktíválom és beállítom a nyelveket. Az is rendben van hogy megjelenik a felvitt nyelv az admin szerkesztőfelületén. DE a fronton egyszerűen nem tudom behívni azt hogy lehessen változtatni a nyelvek között. Tudna valaki ebben nekem segíteni? Előre is kösz a segítséget. -------------------- Dody
www.dody.hu |
|
|
|
2008. Feb 3., 21:49
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 36 Joined: 06. July 5. From: Svédország Member No.: 2595 |
Hello,
Hát, meglett a megoldás... bocs. Na ezért nem szeretem a forumokat, mert mire beírom és mire választ kapok addigra megvan a megoldás. Amúgy a megolás egyszerű volt. Csak ezt: CODE <?php if (function_exists('xlanguage_post_other_langs')) xlanguage_post_other_langs(); ?> kellett beszúrni az adott helyekre. Bocs a felesleges bejegyzésekért. -------------------- Dody
www.dody.hu |
|
|
|
2008. Feb 3., 23:00
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Még csak nem is hallottam erről a pluginről, de most már legalább eszembe lesz, ha kell ilyesmi. thx
-------------------- |
|
|
|
2008. Feb 4., 08:45
|
|
Sziasztok,
Egy újabb kérdésem merült fel. Szóval a Tutorial.hu -n a "Kulcsszavak" részt mivel oldottátok meg? Próbáltam írni rá egy kis php-t de hát úgy tűnik a Flash jobban megy. Előre is köszi a választ. -------------------- Dody
www.dody.hu |
|
|
|
2008. Feb 4., 09:22
|
|
![]() WebPillangó ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1047 Joined: 06. June 29. From: Sepsiszentgyörgy Member No.: 2566 |
WP 2.3tól alap a "Tags", vagy ha régebbi a WPd, akkor vannak pluginek, pl. http://www.neato.co.nz/ultimate-tag-warrior/ vagy http://simpletagging.herewithme.fr/
-------------------- |
|
|
|
2008. Feb 4., 20:50
|
|
WP 2.3tól alap a "Tags", vagy ha régebbi a WPd, akkor vannak pluginek, pl. http://www.neato.co.nz/ultimate-tag-warrior/ vagy http://simpletagging.herewithme.fr/ Ahm... a legújabb van, de az oké hogy a tag-ek automatikusak (ezek meg is vannak, de hogy template-ben ezt hogy jelenítem meg az nekem nem tiszta. -------------------- Dody
www.dody.hu |
|
|
|
2008. Feb 4., 21:47
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
ezzel tudod kiiratni a tagcloud-t:
CODE <?php newtagcloud(); ?>
-------------------- |
|
|
|
2008. Feb 6., 17:40
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Megjelent a WordPress 2.3.3.
XML-RPC implementációs hibát javít, letölthető külön is a javított xmlrpc.php fájl, de ha a teljes csomagot töltöd le, akkor még pár hibajavítást is kapsz. http://wordpress.org/development/2008/02/wordpress-233/ -- Szerk.: bocsi, látom már kint van a főoldalon. Mindegy, hátha valaki nem olvassa és esetleg itt megtalálja. This post has been edited by LeGaS: 2008. Feb 6., 17:41 -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2008. Feb 8., 18:33
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 49 Joined: 06. January 21. From: Gödöllő/HUNGARY Member No.: 1847 |
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy milyen plugint ajánlotok a commentekhez? Olyanokat szereték megvalósítani, mint például avatar (akár valamilyen rendszerrel, de a saját szerveren tárolós rendszer is érdekel), és még szép is, jó is, sokat is tud. Tudom hogy van sok, de érdekelne hogy a sokaktudók szerint melyik a jó.
Másik kiegészítő ami érdekelne, az a képek beillesztéséhez, és megjelenítéséhez kéne. Megjelenítésnél valamilyen lightbox/vagy hasonló szépség érdekelne. Dani ui.: Ha esetleg van valami egyéb ajánlott bővítmény is, egy személyes/vegyes témájú bloghoz, ami most indul, annak is nagyon örülnék. This post has been edited by Kiss K D: 2008. Feb 8., 18:34 -------------------- |
|
|
|
2008. Feb 11., 01:30
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 08. February 9. From: Pécs Member No.: 4991 |
Másik kiegészítő ami érdekelne, az a képek beillesztéséhez, és megjelenítéséhez kéne. Megjelenítésnél valamilyen lightbox/vagy hasonló szépség érdekelne. Dani Jó szívvel tudom ajánlani a NextGen Gallery plug in-t. http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/ -------------------- FYGureout
Könyvelőiroda Pécsett Könyvelőiroda és Partnerei Közösségi oldal Mosolyogj a Világra, és az visszamosolyog Rád ! |
|
|
|
2008. Feb 17., 21:09
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 59 Joined: 06. June 27. From: Pécs Member No.: 2556 |
Most kaptam kedvet a WP-hez.
Nagyon kezdő vagyok benne. A fejléc menübe szerettem volna betenni a fórumom url-jét. Lemásoltam a home button kódját. Meg is jelenik csak a button szíve együtt aktiválodik a Home buttonnal. Ha törlöm a fórum kódból a home a get_option ('home') résznél a home részt nem csinál természetesen semmit. Hol kellene a forumra utaló rést beírnom, melyik php-ben? CODE <ul> <li><a class="<? echo (is_home())?'on':''; ?>" href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><span>Home</span></a></li> <li><a class="<? echo (is_home())?'on':''; ?>" href="http://www.xxxxx.fiberweb.co.cc/"><span>Forum</span></a></li> <?php $pages = wp_list_pages('sort_column=menu_order&title_li=&echo=0'); $pages = preg_replace('%<a ([^>]+)>%U','<a $1><span>', $pages); $pages = str_replace('</a>','</span></a>', $pages); echo $pages; ?> </ul> Még két buttont szeretnék feltenni a Bejelentkezés és a Regisztráció . Szeretném ha valaki segítene. Köszönöm. tamasir~ This post has been edited by tamasir: 2008. Feb 17., 21:11 -------------------- Bizalom kell a barátsághoz, szerelemhez, üzlethez… HONLAPOM
|
|
|
|
2008. Feb 18., 07:56
|
|
![]() WebPillangó ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1047 Joined: 06. June 29. From: Sepsiszentgyörgy Member No.: 2566 |
Ezt a reszt, ha kiveszed: class="<? echo (is_home())?'on':''; ?>" -akkor majd nem aktivalodik egyszerre a forum es a folap linkje. Az is_home() azt donti el, ha epp a fooldalon vagy. Amikor a fooldalon vagy es mindeket linkben benne van az "aktivalo" logikus, hogy mindket link az "on" CSS osztaly szerint formazodik.
A ki/be jelentkezes kodja: <?php wp_loginout(); ?> A regisztralas/admin felulet kodja: <?php wp_register(); ?> -------------------- |
|
|
|
2008. Feb 18., 10:48
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 59 Joined: 06. June 27. From: Pécs Member No.: 2556 |
tupacko!
Tudtam, hogy rátok mindig lehet számítani. Mivel most tanulom a blog építést, biztossan lesz még sok kérdésem. Sajnos kevés oldalt találtam ahol ezzel foglalkoznak magyar nyelven. (webpillango,Harder blogja, és itt) tamasir~ -------------------- Bizalom kell a barátsághoz, szerelemhez, üzlethez… HONLAPOM
|
|
|
|
2008. Feb 18., 18:04
|
|
Beraktam a Logint és a Registert, de nem jól jelennek meg a buttonok. Nem jó a kód sor ahogy csináltam. A két button nem jól jelenik meg.
Javítaná valaki..? CODE <ul> <li><a class="<? echo (is_home())?'on':''; ?>" href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><span>Home</span></a></li> <li><a class="" href="http://www.xxxxxx.fiberweb.co.cc/"><span>Forum</span></a></li> <?php $pages = wp_list_pages('sort_column=menu_order&title_li=&echo=0'); $pages = preg_replace('%<a ([^>]+)>%U','<a $1><span>', $pages); $pages = str_replace('</a>','</span></a>', $pages); echo $pages; ?> <li><a class="" href="<?php wp_loginout(); ?>/"></a></li> <li><a class="" href="<?php wp_register(); ?>/"></a></li> </ul> A fórum button most olyan mint a Home, az jó. Köszönöm a segítséget. tamasir~ This post has been edited by tamasir: 2008. Feb 18., 18:06 -------------------- Bizalom kell a barátsághoz, szerelemhez, üzlethez… HONLAPOM
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 10. - 12:58 |