"Az alkotó élet titka az, hogy felnõttkorban is megõrizzük a gyermekkor szellemét."
photoshop webszerkesztés
Webdesigner blog Photoshop tutorial forum Letoltesek Galeria
Letöltés

webdesign letöltések betuk.es.programok
  Betkkel (font) kapcsolatos mindenfle program mappja, de ezek mellett itt fogod megtallni a klnbz betcsomagokat is.

webdesign letöltések diagram.es.chart.programok
  Akr honlaptervezs, akr egyb munkk kzben jl jnnek azok a programok, melyek segtsgvel fel lehet vzolni pl. 1-1 folyamatot, vagy melyekkel megrajzolhat egy lap struktrja. A neten nagyon sok ilyen programot lehet tallni, ezrt itt azokat gyjtttem ssze, melyeket mr megnztem, kiprbltam s jnak talltam.

webdesign letöltések fajl.es.konyvtarkezeles
  E knyvtrba gyjtm mindazokat a fjlokat, melyekkel offline vagy online mdon fjlmveleteket lehet vgrehajtani. Ebbe beletartozik egy egyszer msolstl kezdve a fjltnevezsekig, le-/feltltsekig minden, gyhogy a Total Commandertl kezdve a klnbz FTP kliens programokig sok mindent itt fogsz megtallni.

webdesign letöltések film.es.felirat
  A knyvtr neve taln kicsit megtveszt, ha filmek s feliratok letltse kapcsn kerltl ide, ugyanis ilyen anyagokat itt nem fogsz tallni. Helyette viszont tbbfle - a filmekkel s feliratokkal kapcsolatos - kisebb-nagyobb ingyenes programokat tudsz letlteni, melyek a szerkeszts, mretezs, illeszts, darabols, informciszerzs stb.. mveleteiben nyjtanak nagy segtsget.

webdesign letöltések forraskod.szerkesztok
  Ez a mappa taln a leghasznosabb a honlapot ksztk szmra. Tartalmazza az ltalam legjobbnak tartott szvegszerkesztket, klnbz forrskd tiszttkat, optimalizlkat stb...

webdesign letöltések ingyenes.programok
  Bngsz, spamszr, flash video-tutorial kszt, tzfal, sql darabol s mg sok egyb hasznos program tallhat a knyvtrban. Itt a tartalom nagyon vegyes, lnyeg hogy ingyenes legyen s nagyon hasznos. :)

webdesign letöltések konyvek
  Letlthet knyvek pdf, doc, rtf formtumban.

webdesign letöltések link.menedzsment
  A sikeres honlapok egyik titka a gyakori frissts, mely a linkekre is vonatkozik. A sok linket tartalmaz lapokat viszont nem egyszer kzzel ellenrizni, ezrt talltk ki az itt tallhat programokat, illetve link menedzsmenttel kapcsolatos egyb hasznos utilokat.

webdesign letöltések optimalizalas
  Klnbz ingyenesen hasznlhat programok, melyek webszerkeszts sorn a kdot - legyen az pl. HTML, XHTML, CSS vagy egyb - optimalizlni tudjk. Optimalizls alatt rtem azt is, ha a kd kisebb lesz, de ide kerlnek azok is amelyek pl. a formzni tudnak, ami ltal olvashatbb vgeredmnyt kapunk.

webdesign letöltések photoshop.es.grafika
  Itt tallhat minden olyan program, Photoshop-hoz kapcsold action, brush, psd, melyet grafikval kapcsolatban clszeren tartottam letlthetv tenni.

webdesign letöltések scriptek
  A knyvtrba olyan fjlok, PHP s egyb scriptek kerltek, melyeket honlapkszts sorn klnsen hasznosnak talltattak (frumok, CMS-ek stb.). Taln egyszerbb, ha a most aktulis knyvtrlistt beteszem:
autoindex.download.manager / blackprince.scripts / coppermine.gallery / invision.power.board / mambo.open.source / online.editor / phpbb.forum / php-nuke.portal.system / phpswitchget / phpwebgallery.v.1.2 / postnuke.0.723.phoenix.fullmagyar / proxy / simple.php.gallery / simple.php.protect / spgm.gallery / tlof.scripts / toxin / wakka

webdesign letöltések szervercsomagok
  Ha sajt gpen szeretnl szerverkrnyezet ltrehozni, szksged lesz Apache, PHP, MySQL stb... teleptsre. Ezeket felteheted egyenknt is (ezzel vllalva hogy kzzel lltod be ket), vagy letlthetsz egy szervercsomagot. Ez utbbi megoldssal, 1db exe teleptsvel minden szksges programot fel lehet tenni a gpre, mindenfle klnsebb lltgats, konfigurlgats nlkl.

webdesign letöltések szinmenedzsment
  Photoshop, grafika, sznek stb... taln mondanom sem kell, ezek milyen szorosan sszefond fogalmak. E knyvtrba igyekszem azokat a programokat sszegyjteni, melyekkel a sznekkel vgzett feladatokat meg tudja gyorstani s/vagy knnyteni

webdesign letöltések videok
  A knyvtrban olyan videk tallhatak, melyeket Ti, a ltogatk kldtetek be.

webdesign letöltések zene
  Mindenfle a zenvel kapcsolatos fjl helye.