mactippek.com – Mac OS X tippek és trükkök


Azt hiszem erről még nem írtam itt a lapon (na jó, tudom hogy nem írtam mert most gyorsan rákerestem :P), de nemrég elindítottam egy másik lapot is, ami talán érdekelhet Titetek.

A lap címe: http://www.mactippek.com
A lap témája: Mac OS X tippek és trükkök gyűjteménye

Gondolkoztam rajta, hogy itt nyissak-e egy új témát vagy külön domain-re rakjam, végül ez utóbbi mellett döntöttem, hisz a domain olcsó és a tárhely is adva volt (ha érdekel valakit jó, megbízható tárhely, szóljon). Ráadásul jópár dolgot ki is szerettem volna próbálni élesben (mármint nem localhost-on) és így remek alkalmam nyílt a játékra a lap kapcsán.

mactippek.com

A lap apropója az volt, hogy mivel ez a Mac-es téma számomra elég új de meglehetősen érdekel, elég sokat olvasgattam/olvasgatok a neten (jelenleg 403 RSS-t húzok, aztán szelektálom, szűröm stb.. hogy megtaláljam azokat a cikkeket, melyek érdekelnek). Ha pedig olvasgatok, akkor szeretem az információkat összegyűjteni, valami módon rendszerezni őket és talán mások is hasznosnak fogják találni, ha leírom a tapasztalataimat a géppel és az oprendszerrel kapcsolatban.

Egyébként a tutorial.hu is anno valahogy így indult el. :P

Most nagyjából ennyi lenne a hír, ami nem is újdonság már annyira és pláne nem egetrengető, de biztos sokan nem ismertétek még, remélem találtok rajta érdekes anyagokat.

Jó olvasgatást!

Kapcsolódó bejegyzések:

A cikket beküldte: Harder (http://blog.harder.hu)

Szólj hozzá
a mactippek.com – Mac OS X tippek és trükkök c. bejegyzéshez

- Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li>
- Forráskód beküldéséhez tedd a kódot ezek közé: <pre lang="php" line="1">Kódrészlet helye itt</pre>