Újdonság: video tutorialok

Elindítok egy új kezdeményezést a lapon, aztán meglátjuk milyen sikere lesz, lesz-e folytatása.. :) A kezdeményezés arról szólna, hogy a honlap jelenlegi "kép és szöveg" alapú leírásait időnként 1-1 video tutorial is kiegészítené. A formátuma flash (swf), így elvileg mindenkinél jól kell megjelenjen. A különböző kódekekkel történő tömörítés során mindig volt 1-2 tesztelő barát, akiknél gubanc volt az anyaggal – így erről perpillanat letettem, marad a flash.. ráadásul megkötés volt, hogy csak freeware programmal akartam dolgozni, és nincs nagy választék e témában. :(

Egyelőre nem találtam jobb helyet a lapon mint a "webszerkesztés / Egyéb hasznos leírások / video tutorialok" kategória, itt tudjátok majd elérni a "filmeket". Ha elég embernek fog tetszeni, kialakítok egy külön részleget a témának.

Az első video a "Mambo Open Source 4.5" tartalomkezelő rendszerrel kapcsolatos, egy igen alapműveletet mutat be: hogy lehet új tartalmat felvenni. A filmen keresztül – aki még nem ismerné a rendszert – látható az admin felület is, így egyfajta kedvcsinálónak is szántam.

Ha a téma felkeltette az érdeklődését, katt ide és jó szórakozást. :)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét