13 HOZZÁSZÓLÁS

 1. valószínűleg nem, ha megnézed a dátumot ez egy közel 3 éves cikk, nem hinném hogy már megvan a psd-je. Viszont a leírás alapján könnyen meg lehet csinálni, úgyhogy hajrá. :)

 2. új, 4pixel-szer 4pixel-es transparent dokumentumot kell létrehoznod /ctrl+n/, utána ceruza eszközt 1px-esre állítod és a képen látható módon rajzolsz négy darab pixelt.

 3. Egyébként a gyengébbek kedvéért Fálj menü/Új fálj. A szélesség és magasság ablakba be kell írni egy-egy 4-est, mellette beállítani hogy pixel legyen, alul pedig a Háttér tartalomnál be kell állítani, hogy áltlátszó legyen, vagyis kitöltés nélküli fájl. Azután szépen megfogod a ceruza eszközt, a méretét beállítod 1 pixelre, és az átlátszó fájlra teszel 4 db fekete pöttyöt.

  Utána ezt definiáljuk mintázatnak, vagyis megjegyeztetjük vele, amit rajzoltunk. Edit/Define Pattern.

  A többit már nem is mondom, mert úgysem tudod megcsinálni, ha egy ilyen művelet nehézséget okoz! Egyszerűen égnek áll az összes hajam szála, amikor ilyet látok! Minden program legalapvetőbb művelete, hogy új fájlt hozunk létre. Amíg ez nem megy, kár is bármivel próbálkozni. Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy hol kell bekapcsolni a monitort. Elképesztő!… Az nem úgy megy, hogy kapok szülinapomra egy pc-t és mától kezdve én grafikus és webdizájner vagyok!

 4. Sziasztok!
  Valaki eltudja mondanni hogy ez milyen betűtípus?
  és hogy a photoshoppan ha van egy kép utánna egy másikat beleszerkeszteni hogy megmaradjon

 5. Szerintem ez valamilyen szögletes betűtípus lehet! A kérdésed pedig a mondat felénél – úgy tűnik – félbeszakadt. Szóval próbáld meg legalább magadnak megfogalmazni, mielőtt az Küldést nyomkodnád!

 6. amikor kell az átfedés az új rétegen nekem a szöveget is befedi de miért? pedig nem kellene :S valaki segítsen plz.

 7. Ugy értettem ha van egy képem.
  pl rajta van egy kocsi,
  és van egy másik képem mondjuk azon meg Xzibit,
  és az Xzibites képet rá illeszteni a kocsi mellé a képre.
  ezt hogy kell megcsinálni nemtudja valaki?:\

 8. Madd Dogg, az oldalon található egy rahedli tutorial az alapvető eszközhasználatokról. Tessék átolvasni őket. Annyit azért segítek, hogy mindkét képet megnyitod, az autós kép ablakába az Xzibites képet belehúzod, majd a fölösleges részekek kimaszkolod rajta. Ilyen egyszerű az egész.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét