A lapról

A www.tutorial.hu 2 nagyobb területen igyekszik hasznos leírásokat közölni látogatói számára:

1.) grafika
photoshop, programok, linkek

2.) webszerkesztés
HTML, PHP, MySQL, javascript, általános webszerkesztési tanácsok, letöltések, linkek

Mindkét területhez tartoznak egyrészt hosszabb, az adott témát/feladatot jobban körüljáró tutorialok (hosszabb leírások), illetve olyan rövidebb hírek/újdonságok, melyekről jó ha tud az ember. :)

Ennél több téma felvételének eddig nem láttam értelmét, mert a lap mögött nincs nagy szerkesztői gárda, nincs pénzes szponzor aki finanszírozná a költségeket. A lap szerkesztése és frissítése szabadidőben történik, hobbi szinten.
Ugyanakkor mindez azt is jelenti, hogy a témák száma a jövőben bővülhet, de csak abban az esetben, ha a valaki úgy érzi, szeretne és tudna rendszeresen frissíteni 1-1 kategóriát.

A lap szerkesztésében nagy köszönet illeti TLoF-t (http://www.fey-progress.hu), aki a tárhelyet adja, illetve webszerkesztés témakörben publikál a honlapon és ellenőrzi a beérkezett programozással kapcsolatos leírásokat.
Nagy köszönet illeti BlackY-t is, aki rendszeresen segít nekem mind a tartalmak ellenőrzésében, cikket ír, illetve a fórum adminisztrátorait – zsola2 és LeGaS – akik segítenek rendet tartani.

Tartalom küldése, regisztráció

  • tutorial küldése: ehhez regisztráció szükséges, melyet én hagyok jóvá (tehát nem automatikus). Aktiválás után elérhetővé válik a Cikk küldése menüpont és egy egyszerű felületen tudod felvinni a szöveget.
  • blogbejegyzés/hír küldése: ehhez regiszráció szükségeltetik, de még utána sem automatikus, a lap szerkesztőinek van módja ilyet beküldeni. Amennyiben Te is szeretnél ilyet lehetőséget, először is be kell “bizonyítanod” hogy aktívan részt tudsz venni a lap életében, jó írásokat közölsz és számíthatunk Rád.

Magamról

Mivel kezdjem … az érdeklődési köröm és hobbim részben már kiderült a lap témájából, persze azért más is le tud foglalni a számítástechnikán kívül. :) Van egy fantasztikus feleségem és egy gyönyörű kisfiam, ő most (2003. augusztusában született) már elmúlt 4 éves. A sportért általában nem rajongok (pontosítok… TV-ben nem szívesen nézem), de élőben minden nap mozgok valamennyit (gyalog megyek haza a buszmegállótól … hehe..). Kedvencek a kerékpározás és az úszás. Olvasni szeretek, haverokkal társaságba járni szeretek, biliárdozni szeretek, a sört is megiszom ha épp hozzámvágják, elmúltam 30, mit mondjak még magamról..? Elég is lesz, biztos unod már. :)

Elérhetőség

Ha szeretnél nekem írni, megteheted mail-ben a harder_kukac_tutorial.hu címen.