Bemutatkozás

Mivel kezdjem … az érdeklődési köröm és hobbim főleg a számítástechnika körül forog, bár szeretek olvasni is. Van egy fantasztikus feleségem és 2 gyönyörű kisfiam (Peti 2003-ban született, Tomi 2010-ben). A sportot legtöbbször hanyagolom, de ha mégis rávetemedek, akkor kerékpározok. Ezeken kívül haverokkal társaságba járni szeretek, a biliárdozást szintén nem vetem meg, a sört is megiszom ha épp hozzámvágják, elmúltam 30, mit mondjak még magamról..? :)

Amit megemlítenék, hogy ezen a blogon kívül van még 2 másik oldalam is. Az egyik a már régebben indított tutorial.hu, ahol photoshop és honlapkészítés témakörben igyekszem segíteni azoknak, akik még csak most ismerkednek ezekkel a területekkel. A másik oldalam a 2007-ben indított személyes blogom – blog.harder.hu, ahol mindenféle olyan témában írok, amit az előző oldal már nem bírna el.

Elérhetőség

Ha szeretnél nekem mailt írni, megteheted mail-ben a harder_kukac_tutorial.hu címen. Ezen kívül elérhető vagyok a tutorial.hu fórumán, illetve elég sokat látogatom a SEO fórumot is. Ez utóbbi kettőn írhatsz Privát Üzenetet.