Ingyenes Online TV nézés – Nézd a kedvenc műsoraidat, ahonnan csak akarod!


Hol van már az az idő, amikor sietned kellett haza munka után, hogy le ne maradj a kedvenc műsorodról! A modern technikai megoldásoknak köszönhetően ma már ott nézed meg a sorozatot, sportközvetítést vagy az esti filmet, ahol csak akarod. Sőt, még csak tévé sem kell hozzá; elég egy számítógép vagy más internetképes készülék és egy megfelelő sebességű internetkapcsolat.

Bárhol tévézhetsz

Az online tv-zés sokkal kényelmesebb „kőkorszaki” társánál, hiszen így nem kell sietned sehova, egyszerűen bekapcsolod a gépet, és máris megy a kedvenc műsorod. Nézheted a munkahelyeden ebédidő alatt, a vonaton, egy kocsmában vagy egy barátodnál. Összegyűlhet az egész társaság, hogy megnézzétek online a Forma–1-et, az esti focimeccset vagy akciófilmet. Csak egy megfelelő paraméterekkel rendelkező PC, notebook, tablet vagy okostelefon és gyors internet kell hozzá, és máris nézheted az M1-et, az RTL Klubot vagy épp a Sport1-et.

Augusztus végéig ingyen nézheted a műsorokat

Mára több hasonló onlinetévé-szolgáltatás közül is választhatsz. De miért ne egy olyan mellett döntenél, amelyért még csak fizetned sem kell? Az europestream.tv egy új, online tévéadásokat kínáló weboldal, amelyet most még körülbelül 1 hónapig teljesen ingyen kipróbálhatsz.

A tesztidőszakunk alatt néhány kattintással bárki ingyenesen regisztrálhat, és havidíj nélkül nézheti a műsorokat: sportközvetítéseket, talk show-kat, vetélkedőket, filmeket, sorozatokat… A tesztidőszak előreláthatóan 2013 augusztusában vagy szeptemberében ér véget, így még bőven van időd csatlakozni. Persze, érdemes minél hamarabb megtenned, hogy igazán ki tudd használni a lehetőséget. Ha regisztrálsz, az egy hónap alatt bármelyik elérhető csatornát nézheted, korlátlan ideig. Ha bármilyen problémával szembesülsz, vagy tanácsod lenne a szolgáltatás fejlesztését illetően, szívesen vesszük a javaslataidat.

Mi kell az ingyenes tévézéshez?

A szolgáltatás igénybe vételéhez nem kell más, mint egy ingyenes regisztráció, egy asztali gép, notebook, táblagép vagy okostelefon, illetve megfelelő sebességű internetkapcsolat. Az online tv a Windows, Linux, OS X, Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis. A műsorok zavartalan lejátszásához legalább 1Mbps letöltésre képes internetkapcsolat, illetve 3G-s mobilinternet-kapcsolat szükséges.

Technikai feltételek

PC

 • Pentium 4 processzor
 • 1GB RAM
 • 1280×1024-es felbontás
 • Flash Player 11.1
 • Google Chrome böngésző (ajánlott)

Mobilkészülékek

 • Android OS 2.2+ és Flash Player 11.1
 • iPhone 3GS+ / iPad 2+ / iPad Mini / iPod (3rd generation+)

Mennyi sávot eszik meg az online TV nézés?

Az online tv-csatornák 600 kbit/sec sávszélességet igényelnek, tehát óránként körülbelül 263 MB forgalom keletkezik. Igény szerint a későbbiekben az adásoknak mobilnetre optimalizált változata is lesz.

Egy számítógépről 1 db, egy IP-címről 2 db regisztráció lehetséges; és egyelőre1 db IP-címről egyszerre egy készüléken lehet nézni az online tévécsatornákat. Azonban nem zárjuk ki a lehetőséget, hogy a későbbiekben családi csomagot is kínálunk majd, így egy regisztrációval a család minden tagja azt néz majd, amit szeretne.

RTL Klub online, TV2 online, M1 online …

Jelenleg nyolc tévécsatornát nézhetsz online, az M1-et, a TV2-t, az RTL Klubot, az ATV-t, a Viasat3-at, a Sport1-et, a Sport2-t és a Pro4-et. Csatornakínálatunk az igényeknek megfelelően folyamatosan bővül. Ha javaslatod van arra nézve, melyik csatornát illesszük be a kínálatba, bátran megírhatod nekünk. A tesztidőszak lejárta után 99%-os rendelkezésre állást garantálunk.

Hogyan tovább a tesztidőszak után?

A tesztidőszak véget értével választhatsz, mit szeretnél. Ha tetszett a lehetőség, továbbra is nézheted az online csatornákat. Ehhez legkésőbb a második napon választanod kell egy csomagot, és kifizetned a havidíjat. Előre láthatóan (bár ez még alakulhat a visszajelzések nyomán) szolgáltatás havidíja $20, a féléves előfizetés díja $120, az éves előfizetés díja pedig $240 lesz; a csomagokért PayPalen keresztül vagy bankkártyával is fizethetsz majd.

Ingyenes, online TV műsorok (RTL Klub, TV2, M1 stb...)
Ingyenes, online TV műsorok (RTL Klub, TV2, M1 stb...)

Ha nem szeretnél előfizetni, akkor is maradhatsz regisztrált tag: ehhez nem kell tenned semmit. Így bár a csatornákat nem tudod nézni, írhatsz a fórumba, és értesülhetsz a legújabb híreinkről is. Ha nem fizetsz elő, és a regisztrációdat is töröltetnéd, azt is megteheted. Ehhez csak írnod kell nekünk, és mi máris töröljük a fiókodat. A szolgáltatás kipróbálása egy filléredbe sem kerül, akkor sem, ha a későbbiekben nem rendeled meg az online tévét. Így semmit sem veszítesz azzal, ha regisztrálsz.

Miért éri meg regisztrálni az europestream.tv-n?

 • Bárhonnan tévézhetsz
 • Ingyen nézheted a kedvenc műsoraidat
 • Több héten keresztül korlátlanul használhatod
 • Nem kell hozzá semmi, csak egy megfelelő paraméterekkel rendelkező PC vagy mobilkészülék és internetkapcsolat
 • A tesztidőszak végén Te döntesz arról, hogy szeretnél-e előfizetni, senki sem kötelez semmire.

Nézd a kedvenc műsoraidat, ahonnan csak akarod, egy hónapig teljesen ingyen! Regisztrálj most a korlátlan filmélményekért! Ha bármilyen kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, tedd fel nekünk az info@europestream.tv e-mail címen!

Link a szolgáltatáshoz: http://europestream.tv/hu/

3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Üdvözletem!

  Azt komolyan gondoljátok, hogy 20 dollár lesz egy hónapban éééééés, ha
  fél évet vagy egy évet előre előfizetek, akkor semmilyen kedvezményt nem kapok?

  Egy kis marketinggel nagyon megugrana a bevételi oldalatok.
  Nemcsak arra gondolok, hogy fél év esetén egy, egy év esetében pedig kettő hónapot ingyen adnátok az előfizetőknek, haenm pl arra is, hogy
  lehetne eseti előfizetést is kérni.
  Pl hiába fizetek elő, ha kizárólag hétvégén tudok egyáltalán tv elő kerülni és akkor sem minden hétvégén.
  így, ha külföldön vagyok és a hotelban nincs sportot közvetítő csatorna, akkor a wifi segítségével elérlek az online tv-t és egy átutalással már nézhetném is egy hétig, 10 napig a tv műsorokat…..
  így csak akkor fizetnék elő, ha lesz egyáltalán időm arra, hogy kikapcsolódjak.

  Köszönöm, ha válaszoltok.

  Üdv:

  Bolla Gábor

 2. Fog, csak az engedélyeztetés nem a legegyszerűbb, idő kell hozzá. Ilyet még senki nem csinált Magyarországon, egyszerűen nincs kialakult menete.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét