Jobb agyféltekés rajzolás

Eddig nem volt olyan, hogy kuponos oldal 1-1 ajánlatát ajánlottam volna és a jövőben sem tervezem, de ez most annyira a lap témájába vág, hogy nem akarom kihagyni.

A jobb agyféltekés rajzolásnak már én is utánanéztem és elég sokat olvasgattam a neten. Eléggé felkeltette az érdeklődésemet, hogy milyen módon lehet egy alapvetően nem igazán tehetséges (és előképzettséggel nem is rendelkező embert) megtanítani rajzolni, méghozzá ilyen szinten.

A jobb agyfélteke alapvetően a kreativitásunkért felel, a bal agyfélteke pedig a racionalitásunkért. A jobb agyféltekés rajzoktatás alatt – amennyire én tudom – azt fogják a velünk végeztetett gyakorlatokkal, technikákkal elérni, hogy a jobb agyféltekénk fokozottabb működésbe kezdjen.

Az egyutt.hu mostani ajánlata pont egy ilyen kurzusról szól, több napos, elég jónak tűnik és a mostani 15990 Ft-os ár nagyon meggyőző.

Jobb agyféltekés rajzolás és oktatás

A témábavágó Jobb agyféltekés rajzolás könyv is elérhető, most kerestem rá hogy hol és mennyiért kapható. Amit most találtam, azt Betty Edwards írta, 324 oldalas és pl. itt vásárolható meg:

Szóval a lehetőség adott, ha valaha is meg akartad tanulni egy tanfolyam keretei között, most érdemes megragadni az alkalmat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét