Katalógusok Katalógusa

Keresőoptimalizáláshoz hasznos katalógusok katalógusa

frissítés 2009.05.06-án:
Az eredeti címen – hxxp://seokatalogus.vizsgazz.hu – már semmiféle katalógus nem található, a domaint átirányították egy céges lapra

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Imádom amikor egy weboldalt elkezdenek terjeszteni mint valami profitmentes a felhasználóknak tényleg hasznos oldal és utána párhónappal később mikor a gerillamarketing alkalmazásával nyernek feléjük mutató linket szép számban (mert, hogy ami ingyenes és jó afelé linkelnek az emberek) utána szépen jön az átirányítás módszere egy tök más vagy ugyan releváns témával való domain -re, de ahol már fizetett szolgáltatást lehet igénybe venni . . .

  2. Vhol egyet is értek veled, de csak úgy halkan megjegyezném hogy ez sem rosszabb mint ilyen nicknévvel, ezzel a mailcímmel és domain URL-lel írni bejegyzést. ;)
    Azért köszönöm hogy szóltál, mindjárt kiegészítem ezt a cikket. :)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét