Napi 2 új cikket a tutorial.hu-ra

Csak az olvassa el ezt a bejegyzést, aki nem riad vissza attól hogy 1x kattintani kéne, hogy megnézze a koponyeg.hu honlapot, ezzel segítve nekem és a lapnak, mert ha nyerek, vállalom hogy 1 hónapig napi 2 cikket akkor is kiteszek, ha beledöglök és nem alszom. :)

Tehát a lényeg, hogy beneveztem egy játékba és szeretném lap olvasóinak segítségét kérni abban, hogy egy iPhone 4 boldog tulajdonosa lehessek. A játék lényege, hogy a linkemen keresztül a lapot megnéző látogatók után minden nap 1-vel több pontot kapok. Minél több a pontom, annál nagyobb eséllyel veszek részt a sorsolásban. Párszor már láttam példát arra, hogy 1-1 felhívás jól működött más tutorial-os oldalon és ott összeálltak a lap látogatói (én is), kattintottak és nyertek is. :)

Amit Tőletek kérek, az 1 kattintás naponta erre a linkre: http://koponyeg.hu/jatek/pmjbd0db vagy a lapon pár helyen megjelenő piros bannerre.

Ha megnyerem Nektek köszönhetően, akkor 1 hónapon keresztül kiteszek 2 új, normális (szóval nem ilyen 2-3 sornyi valamit) leírást a lapra, amely remélhetőleg mindenkinek tetszeni fog.

Azoknak, akik úgy gondolják hogy ennyi belefér és kattintanak napi 1x, előre is egy nagy-nagy köszönömöt küldök!

Azoktól pedig elnézést kérek, akik úgy gondolják hogy nem kimondottan a lap témájába illő ez a bejegyzés ily módon, remélem idáig már nem jutottak el a bevezető után.

Kellemes délutánt mindenkinek! :)
Harder

21 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Amióta megjelent a banner, azóta szinte minden nap kattintok :)
  Szóval ha rajtam múlna, akkor kezdhetnéd írni a cikkeket :P

 2. Köszi szépen Neked is Fefy, Icebobnak és a többieknek is akik kattintottak, már gyűlnek az ötletek, hogy miről írnék. :D

 3. az új cikksorozat címe: “Hogyan vegyük rá az olvasóinkat, hogy nyerjenek nekünk egy iPhone-t” :)

  egyébként én is kattintottam, bár mostanában mindenki ezzel “játszik”.

  Icebob: Te nem voltál régen az IMS-ben?

 4. Igen, mondták már hogy most mindenfele ezzel van tele a net, én is látom hogy nagyon sokan mindent telespammelnek vele (offtopic), nekem ehhez nem volt és nem is lesz soha pofám :D
  Én mindössze saját lapra tettem ki, ha összejön így és nyerek akkor jó, ha nem akkor meg nem, nem dől össze a világ. :)

 5. Napi 1 kattot megér és nem a cikkek miatt, hanem jó szándékból ;-)

 6. Ha viszont megnyered az IPhone-t, akkor utána jöhetnek IPhone programozásról is cikkek :D

 7. Én úgy hallottam, hogy nem számít mennyi látogatót küldesz az oldalra. Már egy látogatóval is nyerhetsz :) Node, ezt csak hallottam valakitől:)

 8. Szia Dave!
  Köszönöm a kattintást, sajnos a játéknak most csütörtökön vége lett és nem nyertem. :) De vettem helyette egy Samsung Galaxy S-t, úgyhogy nem bánkódok! :)

  Család jól van köszi, picurka szépen gyarapodik és már több mint 6kg, úgyhogy fejlődik is.

 9. Akkor örülök neki :)

  Én is most tervezek beruházni egy Galaxy S-re… nagyon tetszik :)

 10. Akkor jöhetnek az Android-os fejlesztős tutorok :) Ha már a napi 2-t buktuk :)
  Üdv

 11. na akkor lassan kezdem írni a “hogyan rakjuk fel a debian-t az Androidos telefonunkra” című írásomat :D

 12. Én szimbijános vagyok :)
  Jobban jártál a samuval, mint a szifonnal, kóder lelkűeknek amúgy sem való a kötöttség… :)
  Nem való az a buherátoroknak… lassan én is nekikezdek egy főzött romhoz, igaz összeszedett patchekkel, mert írni nem mernék sajátot :)
  Ja, szifon menüt is lehet rá (nekem nem tetszett), vagy androidot (ez szép), HTC-t (ez sem tetszett)… tudja mindazt, amit a többi. Talán itt-ott körülményesebb, kevésbé testreszabható, de a főzött romokban javítják, amit a nokia évekig nem tudott :)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét