SuperTutorial.hu

A SuperTutorial.hu oldal bemutatása készítője – Barát Csaba – által.

Az oldalon 99%-ban általam készített tutorial videók vannak. A tutorial videóim alatt, most már visszamenőleg is meg van adva kép formájában a végeredmény. És a legfontosabb beállítások, szöveggel is le vannak írva. Ami főképp azért hasznos, mert így, egy videóban látott mozzanat vagy szám érték miatt, nem kell majd újra megnézned a videót.

Az oldal 4 fajta kinézetben is élvezhető. Váltó gombok, a jobb oldali oszlop alsó részén (“Kinézet” pont alatt) találhatóak. A színes, effektekkel, formákkal teli design jelenleg a default, a többi pedig folyamatosan egyre inkább minimal stílust vesz fel.

Aki regisztrál, az automatikusan Author jogot kap. Bármikor írhat az oldalra posztot, módosíthatja és törölheti a sajátját. Aki ír valamit, az írása végén nyugodtan reklámozhatja magát és weboldalait.
Az oldal tartalmi befogadóképessége igen csak nyitott, nem csak tutorialokat lehet beküldeni, teljesen eltérő cikket is írhat valaki, persze csak módjával. Ezek elbírálása tőlem függ, illetve tőletek, mivel figyelembe veszem a többi ember véleményét, amennyiben annak hangot ad.

Weboldallal rendelkező, regisztrált usereket kiemelten is támogatom, a jobb oldali oszlopban is elérhető, mindig látható posztal: Regisztráltak támogatása
Sőt, a weboldaladról részletes ismertetőt is írhatsz használhatod a linkcsere akciót is.

A posztok alatt nyugodtan lehet lazán kommentelni, nem baj, ha nem a témához kapcsolódik, az egyetlen szabály az, hogy ne káromkodj és ne rontsd el a hangulatot. Akár reklámozni is lehet. De egyébként direkt van offtopic is, ahol értelem szerűen bármit lehet, és voltaképpen ugyanez, a jobb oldalt látható üzenő fal is. Persze kérheted, hogy a cikked alatt, sokkal szigorúbb legyen a moderálás.

Az egyik főmenüben – ismertető – megtalálhatóak a legfontosabb információk, érdemes néha ránézni.
További ötletekre, megoldásokra is nyitott vagyok. Szólj bátran!

Köszönet Hardernek, hogy megjelentette ezen leírásomat a blogjában.

Végére pedig annyit, hogy gyertek és regisztráljatok be a weboldalra. Ahol segítsük egymást, és erezzük jól magunkat!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét