Twitter – tutorial.hu csatorna indult

Elindult a honlap külön twitter oldala az alábbi címen: http://twitter.com/tutorialhu

Ezt azért szedtem külön a privát twitter oldalamtól (Harder (harderhun) – Twitter), mert itt kimondottan azokat a híreket, érdekességeket szeretném megosztani, melyeket tényleg jónak találtam és bátran merem ajánlani másoknak is.

A http://twitter.com/tutorialhu-t behúztam a lap jobb oldalára is, úgyhogy akár itt is lehet követni (igaz csak az utolsó 10-t), de persze a legkényelmesebb, ha feliratkoztok rá. :)

Minden nap tervezem frissíteni, hisz RSS-t olvasok, de átlag 100 hírből talán egy párat találok csak annyira hasznosnak, hogy meg is osszam. Remélem, ti is hasznosnak fogjátok találni őket.

Nagyjából ennyi lenne most ez a hír, iratkozz fel ha érdekelnek a webfejlesztéses hírek: Feliratkozás a tutorial.hu twitter híreire itt.

13 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ilyeneket anno én is tapasztaltam, meg olyat, hogy kiírta, hogy nincs aktuális tweet, pedig előtte 2 perccel lett postolva valami…nyomtam egy f5öt és láss csodát, volt kb 6 új tweet…

 2. Megnézek akkor még pár twitter plugint ha ez a jövőben is szarakodni fog, hátha találok olyat ami – amikor nem elérhető a twitter – kiteszi az eddigi tweeteket és nem hibát generál a lapra.

  Eredetileg plugin nélkül akartam én is megoldani – köszi a linket -, amit később azért vetettem el, mert szerettem volna ha az új bejegyzések automatikusan kikerülnek twitterre is, márpedig ezt a tweetable megoldja. Tudom nem az ideális ez az automatikusan generált twitter üzenet, de mindenre egyszerűen nincs időm, így gondoltam ezt automatizálom.

  Ha valaki csak twitterezik de nem RSS-ezik, így is tudja követni a lap frissítéseit.

 3. használd a twitterfeed.com-ot :) facebookra és twitterre is nyomja ki az rssből érkező dolgokat, ha minden igaz.

 4. idézet:
  Ne lepődjön meg, ha nem működik a Twitter
  A stabilitás szempontjából tavaly október óta ez volt a Twitter legrosszabb hónapja – ismerte be blogbejegyzésben a mikroblog portál szóvivője. Sean Garrett szerint a cég a hosszú távú kapacitásnövelésen dolgozik, ugyanakkor mindent elkövetnek azért, hogy a futball Vb meccsei alatt is kevesebb legyen a fennakadás – jelenti az AFP.

  Forrás: hxxp://www.vg.hu

 5. Facebook-on page-t (a facebook acc-om alatt) vagy külön accot érdemes csinálni a lapnak?
  Nem igazán keverném össze a kettőt, nem tudom page-t létrehozva lehet-e szeparálni a lapra szánt üzeneteket, hogy azt ne kapják meg az ismerőseim.

 6. Készítettem egy page-t a tutorial.hu-nak a Facebook-on, most próbálgatom összekötni a lappal. :) Egyelőre elég homályos a működése, de majd csak kibogozom a dolgokat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét