PAYPAL használata és online kártyás fizetési lehetőség felállítása lépésről lépésre

A Paypal használata és a Paypal kártyás fizetés beüzemelése nagyon egyszerű és azonnal javít a befizetési konverziódon 20-30-50%-ot, vagy többet!

Míg az offline világban ritkán történik meg az, hogy valaki bemegy egy üzletedbe és üres kosárral távozik, addig az interneten sokkal gyakrabban.

Emberek leadják a rendelésüket a weboldaladon, aztán egy részük be is fizeti – de sajnos csak egy részük!

Lehetséges ügyfeled elolvassa a sales szövegedet, ami annyira lázba hozza, hogy azonnal rendel. Rendelés után át kellene utalnia a pénzt, vagy el kéne másznia egy bankfiókba ahhoz, hogy fizetni tudjon…

Ez túl sok időt és fáradtságot igényel valaki számára, a késés és a bonyodalmak pedig az interneten sokszor az eladás teljes halálát okozzák!

Ezért célszerű egy egyszerű, gyors és biztonságos kártyás fizetési lehetőséget is biztosítanod ügyfeleid számára.

Paypal rendszert már egyre többen használják Magyarországon is, ezért az emberek már bíznak benne. A használatával minimum 20-50 százalékkal több rendelésed lesz be is fizetve!

Nekem a Paypal használata előtt 50% körül volt a megrendelések utáni befizetési konverzióm – ami teljesen átlagosnak számít, de a Paypal kártyás fizetési rendszer beüzemelése után azonnal 80%-ra ugrott!

A könyvelőm nem örül neki, de nem érdekel, mert másfélszeresére nőtt a befizetési konverzióm és ezáltal a bevételem minimális idő befektetéssel.

Hogy megérte-e? El sem hiszem, hogy a magyar online vállalkozók nagyrésze ezt nem használja ki…

Most lépésről lépésre megtanítom Neked a Paypal használatát!

Paypal működése, szolgáltatási díja

Paypal használata nagyon egyszerű, olyan mint egy online bankszámla, 5 perc alatt létre tudod hozni a fiókod, nem kerül pénzbe, nincs számlavezetési díj, nincs semmi!

Kizárólag az kerül pénzbe, ha Neked fizetnek – ekkor és csakis ekkor egy bizonyos százalékot von a rendszer a tranzakcióból a táblázat szerint:

Havi Paypal befizetési forgalmad Tranzakciók díja
0 HUF – 700,000 HUF 3.4% + 90 HUF
700,001 HUF – 2,500,000 HUF 2.9% + 90 HUF
2,500,001 HUF – 12,500,000 HUF 2.7% + 90 HUF
12,500,001 HUF – 25,000,000 HUF 2.4% + 90 HUF
> 25,000,000 HUF 1.9% + 90 HUF

Legrosszabb esetben, ha havi 700.000 Ft alatti befizetés érkezik a Paypal számládra, egy bruttó 15.000 Ft-os tranzakcióból 14.400 Ft-ot fog jóváírni a rendszer a Paypal számládra – ami viselhető költség, ha azt vesszük, hogy enélkül lehet meg sem érkezne néhány befizetés az említett okok miatt…

Paypal fiók létrehozása

Ha még nincs Paypal fiókod, hozz létre egyet – 5 perc az egész, következő a dolgod:

1. KATTINTS IDE az ingyenes PAYPAL regisztrációhoz!

2. Majd az oldalon kattints a „SIGN UP TODAY!” linkre!

3. Válaszd a Premier fiókot – vagy a Business fiókot, ha szeretnéd a céged nevét is feltüntetni a tranzakciókon, valamint több felhasználója is lehet egy Business fióknak – más különbség nincs és később is bármikor tudsz váltani, tehát mindegy melyiket választod! A tranzakciós díjak egységesek minden fiókra!

4. Regisztrációnál add meg az adataidat, amiket kér a rendszer. Hamarosan fogsz kapni egy visszaigazoló Email-t!

5. Ez után választanod kell, hogyan szeretnél fizetni – amikor vásárolsz! – Most nem fizetsz semmit!

A két választási lehetőséged a következő: (bármikor tudsz módosítani később!)

5/a. „Paypal Account” azt jelenti, hogy Te utalsz át a bankodból a Paypal számládra, amikor fizetni szeretnél online. Sok értelme nincs, mert valahányszor vásárolni illetve fizetni szeretnél, előtte fel kell töltened a Paypal számládat és 2-3 munkanap, mire átér a pénz, így ugyanott vagy mintha közvetlenül az illetőnek utalnád a pénzt. Ha ez Neked így jó, akkor válaszd ezt az opciót!

5/b. „Credit Card” – Ha van rendes bankkártyád, inkább válaszd ezt az opciót, mert így valahányszor vásárolsz az interneten, a pénzed azonnal átér! Itt add meg a bankkártyád számát és készen is vagy!

Adataidat később bármikor szabadon módosíthatod a „My Account / Profile” menüpont alatt.

Paypal online kártyás fizetési lehetőség létrehozása

Miután kész a fiókod, annyi weboldalba illeszthető Fizető gombot és Email linket tudsz létrehozni, amennyit csak akarsz.

Egy weboldalba illeszthető Fizető Gomb és Fizető Email link elkészítése nagyon egyszerű, mindössze 2 percet vesz igénybe, a következő a dolgod:

1. Lépj be a Paypal fiókodba (www.Paypal.com)

2. Felül a menüben jobb oldalt kattints a „Merchant Services” gombra!

3. Majd a bal felső sarokban kattints a „Website Payments Standard” linkre!

4/a. Ha Personal fiókod van (meg tudod nézni és bármikor tudsz váltani a „My Account” menüpontban), akkor a bal felső sarokban kattints a „Create payment buttons” linkre!

4/b. Ha Premier/Business fiókod van (ajánlott! – válts át a „My Account” menüpontban), akkor középen kattints a „Sell single items” gomb alatti „Create one now” linkre!

5. A folytatást a képen láthatod! Kattints a képre a nagyobb mérethez!

Paypal használata és a kártyás fizetés kiállítása

6. Meg is kaptad a fizetési Gomb és a hozzá tartozó Email link kódját:

Paypal kártyás fizetés gombja és email linkje

Minden egyes gomb, illetve Email link tartalmaz valamennyi információt az adott tranzakcióval kapcsolatban ezért ezeket már csak be kell illesztened a weboldalad forráskódjába, illetve az auto válasz Email-be és kész.

A gombjaidat, amiket létrehoztál a „My Account / Profile / My Saved Buttons” úton érheted el és szerkesztheted. Ha itt kitörölsz egy gombot és valaki azzal gombbal később fizetni szeretne Neked, akkor nem fogja a Paypal rendszer elfogadni a tranzakciót!

A PAYPAL fizető gomb kódját csak be kell illesztened egyik weboldalad forráskódjába és kész is vagy! A megrendelési űrlap „köszönő” oldalába érdemes a gombot elhelyezni, azaz az illető kitölti a megrendelési űrlapot, amit az Email Marketing szoftverrel létrehoztál, a kitöltés után beállítottál egy köszönő oldalt, amire a rendszer dobni fogja, ha kitöltötte az adott kérdőívet. Ezen az oldalon megköszönöd a rendelését és leírod Neki a számlaszámodat, valamint alá elhelyezed ezt a gombot, plusz opcióként, ha kártyával szeretne fizetni! Ennyire egyszerű!

A PAYPAL fizető Email linket másold be a megrendelés válasz Emailbe, amit szintén az Email Marketing szoftverrel tudsz megcsinálni, azaz valaki kitölti az adott megrendelés űrlapot, ami dobja a köszönőoldalra, de megkap egy automatikus válasz emailt is, ami szintén tartalmazza azokat az infókat, amiket a köszönő oldal, benne a Paypal fizetési linket is. Az Email linket NE linkeld weboldalon, mert nem tartalmazza a 128 bites biztonsági kódolást. Weboldalon csak a gombot használd!

Minden egyes termékednek, vagy szolgáltatásodnak egyedi gombot és email linket kell létrehoznod.

Amint valaki befizet a számládra, a pénz azonnal átér és Email-t fogsz kapni a Paypal rendszertől a megadott email címedre, benne a befizető adataival! Ezért célszerű olyan email címet használni, amit legalább naponta megnézel, vagy állíts be egy továbbítást a Paypal-tól kapott emailekre a rendes email postafiókodra, esetleg az ügyfélszolgálatod email címére!

Utalás Paypal számládról a bankszámládra

A befizetések mindig automatikusan a Paypal számládra kerülnek először, amivel azonnal tudsz fizetni a Paypal rendszeren belül. Ha van egyenleg a Paypal számládon és vásárolsz, akkor először mindig a Paypal egyenlegedet vonja a rendszer.

Ha a Paypal számládról a bankszámládra szeretnél pénzt átutalni, következő a dolgod:

1. Lépj be a fiókodba (www.Paypal.com)

2. Kattints felül a menü alatt a „Withdraw” linkre!

3. Majd kattints a „Withdraw founds to your bank account” linkre!

4. Állítsd be az utalandó összeget, valamint a bankod nevét: Pl.: „Erste Bank”, majd add meg a bankszámla számodat (nem a bankkártya számodat) és kattints a „Continue” gombra!

5. Ellenőrizd az adatokat majd kattints a „Withdraw” gomra és készen is vagy!

Az összeg 2-3 nap alatt az általad megadott bankszámládra fog kerülni. (Nálam már másnapra oda szokott érni…)

*Az utalásnak sincs díja, viszont van alapból egy havi tranzakciós limit, amit bármikor meg tudsz emelni a „Lift this limit” linkre kattintva, vagy a „My Account” menüpont alatt: „Status: Get verified” linkre kattintva.

Linkelned kell és meg kell erősítened a credit kártyád „Link and confirm your debit or credit card” pontban. Az ellenőrzéshez le fog vonni a rendszer 400 Ft-ot a kártyádról és a tranzakció 4 jegyű kódját meg kell adnod. Amint megadtad a kódot a 400 Ft-ot automatikusan visszautalja Neked a rendszer és a havi tranzakciós limited innentől kezdve korlátlan lesz.

Ennyi volt a PAYPAL használata, nagyon egyszerű!

Ma már nem csak ciki egy online üzlet számára, ha nem lehet kártyával fizetni,
hanem ahogy kiderült sajnos veszteséges is…

Használd a Paypal rendszert és növeld a befizetési konverziódat!

Több befizetést kívánok!
Üdv, Greg

200 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Hát ez igazán hasznos volt. Eddig csak fizetésre használtam a Paypal accountomat, nem gondoltam, hogy ezt ilyen egyszerűen lehet a másik irányban is hasznosítani. Kösz a tutorialt!

 2. Nekem sehogy sem jött össze, hogy megerősítsem a kártyám. Azt írja hibaüzenetként, hogy That card number is already registered with PayPal. Please enter a different number.
  Nem emlékszem, hogy regisztráltam volna ezt a kártyát, mivel 2010 szeptemberében kaptam, és októberben regisztráltam PayPal-ra.

 3. *Az utalásnak sincs díja, viszont van alapból egy havi tranzakciós limit, amit bármikor meg tudsz emelni a “Lift this limit” linkre kattintva, vagy a “My Account” menüpont alatt: “Status: Get verified” linkre kattintva.

  Ezt a részt nem értem igazán

 4. üdv

  Azt szeretném kérdezni, hogy ha én utalok a paypal-en keresztül 300 USD-t akkor nekem milyen költségem van és annak milyen költsége van akinek küldtem. Azt értem hogy ha én kapok pénzt akkor 3.4% + 90 HUF, de ugyanennyi mondjuk ez a költség az USA-ban is ( gondolok itt a %-ra ) ???
  Sürgős lenne a válasz!!! Köszönöm!

 5. Üdv mindnekinek!

  Sosem csináltam ilyet és felmerült bennem egy kérdés, ezzel a paypal-val meg lehet azt is csinálni h ne ilyen gombos rendszer legyen, hanem a honlapomon a kosárban klikkel vki arra h fizetni paypal-val szeretne, akkor átvinné automatikusan (a fizetendő összeggel) a paypal ba és ha ki is fizette akkor kapjak róla vixaigazolást? És ha igen hogyan?
  Előre is köszi

 6. @labi: Meg lehet oldani a dolgot, én már találtam rá számos kész megoldási rendszert. A legegyszerűbb az, ha valamilyen kész rendszert használsz (már ha nem szeretnél olyan sokat invesztálni a fejlesztésekbe). Itt írtam egy nagyon töredéknyi összefoglalót pár rendszerről:
  http://www.weboldalkeszites.org/2010/03/12/ingyenes-webshop-rendszer

  Ezek mindegyikében van beépített PayPal fizetési lehetőség!

  A visszaigazolást azt pedig úgy lehet megoldani, hogy a PayPal fiókodban beállítod, hogy ha pénzt kapsz, akkor küldjön egy e-mailt.
  Egyedi rendszer készítéséhez pedig elsődlegesen a PHP-be kell magad beásni, másodsorban pedig itt van a paypal fejlesztők számára létrehozott oldala: https://developer.paypal.com/

 7. Hali! Köszönöm én is a leírást. Az lenne a kérdésem, hogy PayPal használatával kivitelezhető-e, hogy sikeres befizetés esetén annak adatait megkapja egy PHP program, hogy ennek függvényében automatizálhatók legyenek bizonyos folyamatok?

 8. Kedves Greg

  Nagy gondom van átutaltam pénzt a paypal számlámra és nem jelenik meg az összeg van-e valami ötleted, hogy lehet megnézni, hogy a pénzem hol van.

  Köszi Lajos

 9. Sziasztok!
  Ha megadtam egy kártyát, ami már meg is van erősítve, és most szeretnék utalni a számlámra, akkor az ehhez a kártyához tartozó számlaszámot kéne megadnom? Vagy megadhatok másik számlaszámot, amit viszont nem tudok kártyára jóváhagyatni mert nem dombornyomott.
  Előre is köszi a választ!

 10. Vicces a péjpali… leveleztem velük, mert én nyitottam egy paypal számlát, arra szeretnék pénzt rakni. Mivel a nevemen nincs bankkártya, az asszonyéról akartam utalni. Erre mondták, h nem lehet, mert ua. tulajdonos kell mindkettőn… lol. Tehát ha vki nekem utalna pénzt, azt sem kapom meg? Akkor hogyan működik a vásárlás (már e-bay-en kívül, mert azzal nagy komák) pfff….
  Mondták péjpaliék, h menjek a bankba, és nyissak számlát. JA, erre mondtam, h akkor már nem kell a paypal, mert kérek virtuális számlát hozzá, és akkor ennyi. Részükről rendezték a problémát, én meg sírva röhögök, h mekkora f¤s ez a paypal. Regelés törlése, párom meg beugrik a bankba. Péjpali tényleg csak virtuális szolgáltatást nyújt…

 11. Lehet utalni más számláról is paypalra, van egy egyedi ügyfél kód, amit a megjegyzés részhez kell beírni utalásnál. Többször is csináltam már ilyet, mivel testvéremnek van csak paypal számlája. Sőt, már rajtam kívül is küldött más is.

 12. Akkor nem igazán értem, h mit akadékoskodtak.
  Mondjuk az utalós oldalon, az egyedi kódnál is ott van, h a bankkártya tulajdonos és a Paypal szla tulajdonos névnek egyezni kel, ezért is kerestem meg őket, és ők írták, h bizony az nem elég…
  Szóval irtózatosan értenek a saját vackaikhoz… sebaj, ami nem megy normálisan elsőre, azt nem kell erőltetni.
  Idézet:
  „Mr. ***, as you do not have a debit or credit card, I would like to
  inform you that if your wife tries to Top Up your PayPal account from her
  bank account, the transfer will be unsuccessful as the name on the bank
  account musty match the name on your PayPal account.”

 13. Próbáld ki szerintem, ugyanis az van, hogy ha nem sikerül, akkor a pénz visszakerül a bankszámlára. Nekem még egyszer sem került vissza, pedig nem egyszer fizetettem mással a PayPal számlámra.

 14. Sziasztok!
  Teljesen kezdő vagyok Paypal témában… Előre is bocsi, ha nagy hülyeséget kérdeznék: Paypal fiókot csak az internetes áruház tulajdonosának kell létrehozni vagy nekem is, ha vásárolok és a Paypalon keresztül szeretnék fizetni? Ha csak fizetni szeretnék ily módon az e-bay-en akkor mit kell tennem???

 15. Ha PayPal számlámról a (felnőtt,de egyetemista)fiam Paypal számlájára utalok személyes célra (ajándék, megélhetési költség címén), akkor az ingyenes-e?
  Az én PayPal-om hazai bankszámlát használ, a fiamé pedig Nagy Britanniában lévő bankszámlát. Fontos lenne a válasz. A Domestic payments -be ezt bele lehet-e érteni?

 16. Sziasztok!

  PayPal terén még teljesen kezdő vagyok, de mivel ez a leírás nagyon világos és tiszta úgy döntöttem, belevágok én is. Csak két kérdésem lenne a témával kapcsolatban:

  1.) Ha nincs bankkártya hozzárendelve a PayPal fiókomhoz, arra a fiókra attól függetlenül még utalható pénz kívülről, illetve utalható visszafelé is?
  2.) Be szeretnék indítani egy online szolgáltatást, amin belül 3 különböző összeget (3 csomagot) szeretnék PayPal-on keresztül azonnal,”Buy Now” opcióval befizethetővé tenni. Meg lehet oldani valahogy azt, hogy ha a tranzakció sikeres volt (tehát az összeget kifizették) akkor a saját oldalamon a csomag azonosítóját, és egy ahhoz tartozó true/false értéket a PayPal-tól valahogy visszakapjak a php programomnak, amivel már tudok tovább dolgozni?

  Előre is köszönöm a segítséget, szép napot!

 17. Milyen formátumban kell beírni a számlaszámomat? Mert nekem sehogy sem akarja elfogadni…

 18. Szabó Sándor:
  A küldés ingyenes, tudtommal mindig attól vonnak le egy keveset, aki kapja a pénzt (tényleg nem sokat).

  Halfbreed:
  Ha nincs kártya hozzárendelve, akkor bankszámláról nem utalhatsz rá pénzt. Amikor hozzáadsz, akkor bármilyen számláról utalhatsz.
  A php-s dolog lehetséges, wordpress alatt is van sok olyan plugin, ami Buy now gombokkal működik.

  Ferrero: Igen, bankkártyát kell hozzá csatolni, nem számlaszámot.

 19. A php-nél meg kell adni egy php fájl nevét. Ez fog lefutni a fizetés után és ebben az adatbáziskezelés megoldható. A paypal leírásánál szépen le van írva hogy kell és tesztre is van lehetőség. Én megoldottam és működik is.

  Más:

  Ha valakinek van euros, dolcsis bevétele is érdemes létrehozni ilyen pénznemekre számlát. Ha nincs akkor a paypal autómatikusan átváltja a napi árfolyamon forintra ha abban van vezetve. Ha létre van hozva akkor külön átváltás nélkül tárolódik és bármikor kérhető a későbbiekben az átváltása. A paypal árfolyama eddig mindig jobb volt mint a bankoké.

 20. Nekem egy számlám van, és a PayPal nem váltja át automatikusan a beállított pénznembe. Ilyet én csak Moneybookersen tapasztaltam. Ott valóban, ha HUF számla van beállítva, és dollárt kapsz, akkor átváltja HUF-ba a kapott összeget.

 21. Szia! Jól értem, a PAYPAL útján fizetett pénz azonnal megérkezik az eladó számlájára? (Azaz, mivel az esetemben a kifizetett áru nincs raktáron, és nem tudja küldeni, az eladótól kell az összeg visszautalását kérni?)

 22. Két kérdésem lenne!
  Az egyik az hogy hogyan tudom törölni a paypal számlám?
  A másik viszont az,hogy otp.számlára paypalról lehet e utalni pénzt?
  Köszönöm

 23. Kettő éve használom.Nagyon jó és a leirás is köszönöm.Kártyaváltás volt.Ha beirom a PROFILE nel az adatokat, hibát ir. Mit tegyek? Válaszod előre köszönöm…

 24. Szia!

  Nagy bajban vagyok. Kétszer utaltam folyószámláról az elmúlt öt napban a Paypal számlámra, de az ID transfert átírtam. A pénz nem érkezett meg a számlára, legalábbis az egyenlegem nem mutatja. Ez lehet-e a baj, vagy más? Valahogy vissza tudom szerezni az elküldött pénzt, ami nem is az enyém, hanem valakinek segítek vásárolni?

  Köszi,

  Üdv.: Alie

 25. Regisztráltam magam a Paypalon de nem tudom hogy kell használni amiről utalnák a Paypalra az kér egy id számot de azt nem tudom hogy mejik. A profilomban van a név-alatt egy betűkből álló meg számokból álló kódsor azt kel beirni vagy valami mást kérem segítségeteket.

 26. Sziasztok!

  Az én gondom megoldódott. írtam a Paypal Helpre, sokat segítettek és megvan a pénz is.

 27. Alienita, ezt örömmel hallom. :) Ilyen gondom még nem volt, de érdekelne hogy mi volt végül a megoldás azon túl, hogy írtál a paypal help-re? Kellett még valamit csinálni vagy mindent ők intéztek el?

 28. Szia, Harder!

  Mindent ők intéztek. Tőlem elkértek minden azonosítót, ID-t, számlaszámot, és rendbe tették, ráadásul gyorsan, alig pár óra alatt. Tényleg nagyon korrektek voltak.

 29. Üdv!

  Segítséget szeretnék kérni.

  Regisztráltam a paypal.com oldalra, hozzá is rendeltem egy bankkártyámat, a folyószámlámat. Az odáig oké, hogy onnantól kezdve tudok rá utalni pénzt is, de a hitelesítés még nem történt meg, amit szintén nem tudom, hogy hogyan kell. Pedig elolvastam már ez ügyben is egy csomó leírást, de mégsem megy.
  A problémám most leginkább az, hogy webáruházból szeretnék vásárolni, és a vásárláskor az oldal automatikusan átirányít a paypal oldalára. De ott folyamatosan visa meg ilyen jellegű kártyaszámot kér, meg a 3 vagy 4 jegyú biztonsági kódot. De ez csak a dombornyomott kártyáknál van.
  A kérdésem az, hogy ehhez igényelnem kell dombornyomott kártyát, vagy meg lehet oldani anélkül? Ezt sehol nem írják le. ezért se tudom, hogy akkor most mi is van…

 30. „A PAYPAL fizető gomb kódját csak be kell illesztened egyik weboldalad forráskódjába és kész is vagy!

  A megrendelési űrlap(EZT HOVÁ TEGYEM?) „köszönő” oldalába érdemes a gombot elhelyezni, azaz az illető kitölti a megrendelési űrlapot, amit az Email Marketing (AUTORESPONDER?) szoftverrel létrehoztál, a kitöltés után beállítottál egy köszönő oldalt, amire a rendszer dobni fogja, ha kitöltötte az adott kérdőívet.
  Ezen az oldalon megköszönöd a rendelését és leírod Neki a számlaszámodat, valamint alá elhelyezed ezt a gombot, plusz opcióként, ha kártyával szeretne fizetni! Ennyire egyszerű!

  Hát, sajnos, ezt én ÍGY nem értem! Az eleje tiszta volt, de ez a „megrendelő” és „köszönö” oldal, a számlaszámomma bezavart!

  Megköszönném, ha leírnád kissé érthetőbben. az E-mail-link egyébként mire való? Honnan fogom tudni, hogy ki fizetett, és hol az én PP e-mail címem?

  Bocs, de már annyit küszködtem vele….

  horvatherzsi

  A PAYPAL fizető Email linket másold be a megrendelés válasz Emailbe, amit szintén az Email Marketing szoftverrel tudsz megcsinálni, azaz valaki kitölti az adott megrendelés űrlapot, ami dobja a köszönőoldalra, de megkap egy automatikus válasz emailt is, ami szintén tartalmazza azokat az infókat, amiket a köszönő oldal, benne a Paypal fizetési linket is. Az Email linket NE linkeld weboldalon, mert nem tartalmazza a 128 bites biztonsági kódolást. Weboldalon csak a gombot használd!

  Minden egyes termékednek, vagy szolgáltatásodnak egyedi gombot és email linket kell létrehoznod.

  Amint valaki befizet a számládra, a pénz azonnal átér és Email-t fogsz kapni a Paypal rendszertől a megadott email címedre, benne a befizető adataival! Ezért célszerű olyan email címet használni, amit legalább naponta megnézel, vagy állíts be egy továbbítást a Paypal-tól kapott emailekre a rendes email postafiókodra, esetleg az ügyfélszolgálatod email címére!

 31. Erzsébet, szerintem kérd szakember segítségét, ha nem boldogulsz. A Köszönő oldal az, amikor kitöltöd a megrendelési űrlapot, majd az elküld gombra kattintasz, ez után adja be ezt a bizonyos lapot. De minden rendszerben eltérő ez a metódus.

 32. Szia légyszi segíts ha tudsz szerettem volna fizetni a paypalommal de sajna akkor nem volt elég pénz rajta,és mert nem fizettem letiltottak hogyan csinálhatom vissza vagy hogyan szerezhetem vissza a jogot hogy egy másik paypal számlához rendeljem a kártyámat.

 33. Sziasztok!

  Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom a paypal számlámat megszüntetni,illetve állandó átutalásom van a hotfile.comra,ezt is szeretném megszüntetni!

  Légyszi segítsen vki!

  Köszi,fontos lenne!

  szép napot : Ricsi

 34. Hello lenne egy nagy problémám, eladtam egy játékot accountot a neten és most egy paypalfiókon van a pénzem amit az ismerősöm nevére lett regisztrálva mivel szüleim nemvoltak hajlandóak megadni a bankszámlát azóta csináltattam magamnak az allianz banknál egy bankszámlát és egy visa kártyát.
  most próbálom átküldeni a pénzt a másik accrol a mostanira de ez limitálva van,a visakártyát már addoltam de még vissza kéne igazolni és ezt irja:”We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.” lehetséges hogy azért mert nincs a kártyán 400 forint? és ha sikerülne is tovább menni akkor a netbankon keresztül tudnám a 400 forintot vissza igazolni? válaszokat előre is köszönöm.

 35. Sziasztok,

  Van nekem egy dombornyomott kártyám és a hozzá tartozó számlámat már hozzáadtam a paypal számlámhoz, de meglepve tapasztalom, hogy a kártyámat nem engedi.
  Lehetséges az, hogy azért nem, mert a paypal accountom még névváltozásom előtt történt és így a kártyán szereplő név különbözik a paypalban szereplővel?
  Köszönöm!

 36. Helló!
  Regeltem én is a PayPal-on,ment is minden ebay-es fizetés rendben,amíg volt az elsődleges hitelkeret,de azóta káosz van! A limit emelésnél kérte a 4 számjegyű kódot,amit persze lövésem sincs,hol találok (a számlakivonatomon meg sem jelent az első,400 HUF-os levonás,csak sms-ben,de a kód sehol!!!),s próbálgattam a kártya számával,de a 3. után letiltott. Amgolul nem igazán beszélek,de mindenképp megoldás kellene,mihamarabb,mert további fizetési kötelezettségeim lennének ebay-en. Esetleg a PayPal-törlés,és ismételt regelés ugyanazzal a karival,sikeres lehet???

 37. Sziasztok,

  Kellene egy kis segítség… Elbénáztam egy webáruháznál a megrendelést. Az üzlettel lerendeztem a dolgot, törölték a megrendelést, de kértek, hogy hívjam vissza a Paypal-en a pénzt a számlámra. Ez nagyon korrekt, csak nem tudom, hogy kell.

 38. Abban kérnék segítséget, hogyan törölhetem a paypal számlámat (regisztrációmat?)
  Fontos! Köszönöm

 39. Én a kártya elfogadásról és fizetés elfogadásáról kérdeznék úgy áltában … Ha valaki fel tudna világosítani az nagyon jó lenne!

  A Paypal-ről jövök, ott is és itt is olvastam, hogy kártya elfogadása bizony lehetséges … Ez tényleg ennyire egyszerű lenne? Én mint magánszemély tudok ilyen egyszerűen kártyát elfogadni a weblapomon?

  Olvastam Gergő ezt a mondatodat is, ” Ezen az oldalon megköszönöd a rendelését és leírod Neki a számlaszámodat, valamint alá elhelyezed ezt a gombot, plusz opcióként, ha kártyával szeretne fizetni!”

  Ebből arra következtetek láng elmémmel, hogy a folyamat manuális. … Eddig abban a tudatban voltam, hogy a paypal-es fizetés automatizált, ergo, ha valaki fizet akkor automatikusan eléri a tartalmat… (tegyük fel hogy nem fizikai termékről van szó)

  De akkor ha jól értem, te elsődlegesen az átutalást kínálod fel nekik, és ha érkezik átutalás, akkor manuálisan kiküldöd, vagy elérhetővé teszed a dolgot…? Ugyanígy a paypal-es is, ha fizet, megjegyzés rovatba ír mail címet akkor manuális értesítenéd?

  Teljesen máshogy gondoltam idáig…

  Plusz kérdés még, hogy miért email marketing szoftverrel lett létrehozva a megrendelő lap, mért nem elég egy buy gomb?

  És egy észrevétel is, hogy én hiába csatoltam a dombornyomott kártyám, közölték hogy Magyarországra jelenleg nincs közvetlen kapcsolat a paypal-em és a kártya között…

 40. Szia!
  Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy sikeres fizetés után meg lehet-e oldani valahogy, hogy egy oldalra irányítja a paypal az ügyfelet, ahol letölthet bizonyos tartalmakat, vagy fizetés után rögtön megjelenjen a letölthető tartalom. Köszi.

 41. Szia/Sziasztok!

  Tök jó hogy van valaki aki így ért a paypalhoz,mivel akadt egy kis problémám, amiben remélem tudtok segíteni.Már elég rég óta használom ezt a fajta fizetést, és egyszer vásároltam a „Lockerz” nevű oldalról és amikor megvásároltam az adott árut akkor levolnta a kért összeget,azzal nem is volt semmi probléma, hanem utánna 11 nappal levonta még egyszer ugyan azt az összeget, ugyan is nekem küldd sms-t a bank ha tranzakció történik.Nemtudom hogy ez miért történt, felvettem mind a Lockerz el, mind a Paypallal a kapcsolatot hogy miért a 2xesét vonták le, de valami teljesen érthetlen szöveget írtak nekem vissza,így hát nem is értettem.Arrol nem is beszélve hogy nem is szerepelt csak az egyik átutalás bankszámlakivonaton,sem az bantól jötten sem a paypalon nem.
  ha valaki tud segiteni annak megköszönöm.
  üdv.!

 42. PrestaShop tipusu webshopban a beállítottam a PayPal fizetési lehetőséget. A modul beállításánál kérte a PayPal API azonosítókat. Létre is hoztam a Paypal oldalán, majd beírtam őket a megfelelő helyekre. Azonban a vásárláskor a PayPal az alábbi hibaüzenettel tér vissza:

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  
  ----------------------------------------------
  A client has encountered a problem with the module PayPalAPI, see the report:
   
  Making new connection to 'api-3t.sandbox.paypal.com/nvp'
  Connect with CURL method sucessfull
  Sending this params:
  METHOD=SetExpressCheckout&VERSION=53.0&PWD=*********&USER=dejandukic_api1.gmx.net&SIGNATURE=*********&Amt=29&PAYMENTACTION=Sale&ReturnUrl=http%3A%2F%2Fdejan.at%2Fmodules%2Fpaypalapi%2Fpayment%2Fsubmit.php%3FfromPayPal%3D1&CANCELURL=http%3A%2F%2Fdejan.at%2Forder.php&CURRENCYCODE=EUR&NOSHIPPING=1&SOLUTIONTYPE=Mark&LANDINGPAGE=Login&LOCALECODE=en
  Send with CURL method sucessfull
  PayPal response:
  TIMESTAMP -> 2011-01-17T15:53:12Z
  CORRELATIONID -> 9c91c59d662aa
  ACK -> Failure
  L_ERRORCODE0 -> 10001
  L_SHORTMESSAGE0 -> Internal Error
  L_LONGMESSAGE0 -> Timeout processing request
  PayPal returned error
  ----------------------------------------------

  Csak annyit szeretnék megtudni, hogy a Paypalon vagy a webshopban keressem a hibát?

 43. Ez a tutorial nagyjából semmire sem jó.
  1: Fontos információkat kihagysz
  2: Ez a mezei User számára ér valamit, aki nem ért semmihez, de a cím mivel csináltad a tutorialt következtetni enged php-paypal kapcsolatra is, google is találanak ad.

  Ha csinálod csináld jól.

 44. „Informatikus” – nak:
  Kritizálni a legkönnyebb.

  1, Milyen fontos információk maradtak ki? Ne hagyj sötétségben.
  2, „Ez a mezei User számára ér valamit, aki nem ért semmihez, de a cím mivel csináltad a tutorialt következtetni enged php-paypal kapcsolatra is, google is találanak ad.”
  Aki érti ezt a mondatot kérem fordítson.

  „Ha csinálod csináld jól”: Egy normális fogalmazást minimum megérdemel az oldal.

 45. Informatikus, engem is érdekelne a válasz, mert ez így azt kell mondjam, hogy mindössze fika volt, konkrét kritika nélkül.

 46. Nekem az lenne a kérdésem, hogy a nem hitelesített vagyis Unverified számlámról tudok utalni a magyar bankba pénzt és fordítva, vagy vásárolni mondjuk az Ebay-en? Ugyanis nincs a fentebb említett kártyák közül egy sem a tulajdonomban.

 47. Hello.Ha jól értem kétféleképpen lehet fizetni?
  1.Ha a bankszámlámról utalok a paypal számlámra.
  2.Ha közvetlen a webkártyámról történik a fizetés?
  Remélem jól gondolom erősítsetek meg,vagy cáfoljatok meg.

 48. Üdv. segítséget kérek a Paypal – on van már a pénz forintban de a kártyámra nem tudom áttenni pedig az általad le írtak alapján próbálom . Állandóan pirossal irja ” Account Number ” a szám tuti jól van be írva . Már vissza akartam az utalónak küldeni de akkor meg a kártyáról akarja utalni és nem a Paypal számláról . Elég gáz mert van is meg nincs is . Erről a kártyáról fogadták el a regisztrációmat igaz valamiért más a név mint a kártyán mint a regelt adatoknál. Mit kell tennem , hogy át tudjam utalni a pénzt? Köszönöm.

 49. Azt szeretnem megtudni, hogy lehet-e szamlara utalni penzt annelkul, hogy kartyat rendelnek a paypal-omhoz? Mar probaltam de ezt irja ki:Add a Bank Account in the United States.Hogyan tudnam megadni az en szamlaszamom? Kerlek segitsetek nagyon kezdo vagyok.

 50. Tavaly nyitottam egy PayPal számlát, de elrontottam a nevem beírását. Akkor még nem volt dombornyomott kártyám, így a bankszámlaszámomat adtam meg. Két hónap után sem történt semmi, így idén februárban ismét nyitottam egy másik PayPal számlát, már mindent helyesen csináltam. A kártyát is beregisztráltam, a 400 HUF is levonásra került, viszont a számlaszámomat nem tudom beírni, mivel egy számlaszámhoz csak egy PayPal számla tartozhat.
  Kérdésem:
  Hogyan tudom a régi PayPal számlámat töröltetni?

  Más! Több internetes fizetős weblapot használok (Neodollar, Twodollarclick, stb). Ezeken az oldalakon a fizetési részhez megadtam a PayPal számlám elérhetőségét (hova küldjék a megkeresett dollárokat), de a pénz két hét után sem jelent meg a PayPal számlámon.
  Kérdésem:
  Mit kell a PayPal számlámon beállítani, hogy a pénz megérkezzen? Mit és hova kell beírnom?

  Ui.: Sajnos nem tudok angolul, így folyamatosan fordítóprogramot használok.

  A válasz az email címemre kérném.

  A segítséget előre is köszönöm!

 51. Üdv mindenkinek

  Remélem itt választ kapok a kérésemre : adult (xxx) oldalt fizetőssé lehet tenni paypallal?

  Köszönöm a választ .

 52. Sziasztok!
  Még én is nagyon új vagyok ebben a PayPal használatban, ezért a segítségeteket kérem!
  Regisztráltam a paypal.com oldalon (március 6-án), ezután kaptam két emailt, aktiváltam (március 22-én), le is vont 400FT-ot. Ezután azt írta, hogy adjam meg, aktiváljam a 4jegyű kódot/ kóddal. Rámentem a Profile- Add or Edit Bank Account ott be írtam a bank nevét (Erste- csak ennyit), és a bankszámla számomat (nem a bankkártya számomat), el is fogadta. Ha jól értem, akkor már én is tudok küldeni, és fogadni pénzt, amennyiben aktiválom a 4jegyű kóddal? Ezt a kódot mikor, kitől kapom meg? A banktól, és ha igen, hogyan? Vagy a Paypal küld majd emailt, ha igen meddig tart?
  Mikor, hogyan tudok egy kis pénzt tenni a Paypal fiókomra, és én utalni valakinek?

 53. Sziasztok
  Vásároltam az E-bay-en. A szokásos módon PayPal kiegyenlítéssel fizettem a számlát. A bank visszaigazolta, hogy fizetve van, a számlámról leemelték a pénzt. Az E-bay viszont nem látja, és a PayPal-tól kaptam egy üzenetet, amely szintén jelezte, hogy hiba van. Ezt az üzenetet kaptam:
  Wenn Sie eine Zahlung nicht an info@fiversand.de senden wollten, kann die Transaktion ganz einfach storniert werden:
  1. Loggen Sie sich in Ihr PayPal-Konto ein.
  2. Klicken Sie auf der Registerkarte „Mein Konto” auf die Unterregisterkarte „Kontoauszug”, und suchen Sie nach dieser Transaktion (mit dem Status „Nicht gebucht”).
  3. Klicken Sie in der Spalte „Aktion” auf „Abbrechen”.
  4. Klicken Sie auf der Bestätigungsseite auf „Zahlungsstornierung”, um den Vorgang zu bestätigen. Ihre Zahlung wird storniert, und der Betrag wird Ihrem PayPal-Konto gutgeschrieben.
  Rámentem a Zahlungsstornierung gombra, és most ott tartok, hogy az e-bay-en a termék nincs fizetve, a számlámról a pénzt leemelték.
  Újból fizetenem kell? Hogy kapom vissza a korábbi fizetést?
  előre is köszi

 54. Sziasztok!
  Webáruházat nyitottam. Szeretném a PayPalt beállítani fizetési módként.
  Pld.: Ha eladok egy terméket pld. 15.000,-Ft-ért, a PayPal számlámon csak a tranzakciós díjjal csökkentett (3,4% + 90 HUF) 14.400,-Ft fog megjelenni? Ha igen a levont 600,-Ft tranzakciós díjról hogyan kapok bizonylatot/számlát. Mert ha nem terhelem át a vevőre (amit nem szeretnék) ezt a költséget állandó hiány lesz a könyvelésemben. Van erről valakinek tapasztalata?
  Köszönettel:
  Bence

 55. Sziasztok!
  Lenne egy olyan kérdésem, hogy kb, már két hete a paypal számlámról saját bankkártyámra utaltam pénzt, de még most sem érkezett meg!Ilyenkor mi a teendő?Köszönöm előre is a válaszokat.

 56. Szia! Remélem jól csináltam anno a Paypal megnyitását, most kértem rá próbából az egyik ptc oldalról egy minimális kifizetést, hogy lássam müxik-e?
  Mennyi idő kell ehhez, mennyi az átfutási idő?
  Köszi a választ, mert nem tudom elbénáztam-e valamit, vagy várni kell pár napot?

 57. Szia!
  Átutalásnál elfelejtettem a transfer ID-t feltüntetni, mit csináljak hogy a pénzt visszakapjam?
  Előre is köszi a választ.

 58. Sziasztok!
  Kaptatok már ilyen hibaüzenetet?
  Sorry — your last action could not be completed
  If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.

  If you came to this page from another website, please return to that site (don’t use your browser’s Back button) and restart your activity.

  If you came from PayPal’s website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.

  Nem vagyok jó angolból, mit kell csinálnom, hgy tudjak utalni?

 59. üdv

  bocs ha volt már ilyen kérdés :-)
  az a problémám, hogy szeretnék a paypal fiókomban egy másik szállítási címet is létrehozni, de nem enged csak magyaroroszági címet ( illetve fel sem kínálja az ország választási lehetőséget) bármilyen címet nevet beírhatok, de az országot nem engedi módosítani, az marad Hungary. Pedig szükségem lenne rá, mert az eladó csak Paypal-es címre hajlandó küldeni az árut, amit vettem tőle, pedig nekem kedvezőbb lenne, ha USA beli címre küldené,mert a rokonom jön haza nem sokára onnan és így lényegesen olcsóbb lenne.
  Sőt amikor próbáltam ezt módosítani, akkor még két alkalommal ki is számlázott nekem a Paypal 187-187 Ft-ot.
  Miért?

  köszi a segítséget

 60. Lehet butaságot kérdezek, de tudja valaki, hogy miért lehet az, hogy a bankszámlámon van 3000 ft, de a paypall-on ebből csak 1600 jelenik meg??Fontos lenne!Előre is köszönöm a választ!

 61. @Bea: Ha jól értem a kérdésed, feltöltesz a PayPal számládra 3000 ft-ot a bankszámládról és csak 1600 jelenik meg a PayPal számládon? Ha így van akkor mindenképp lépj kapcsolatba a PayPal-el és a bankoddal is. Elképzelhető, hogy a bank levesz valamennyit.

 62. Sziasztok!

  10-én regisztráltam magam paypalra még az nap a kártya megerősítést is letudtam és azóta is várom a kódot, amivel tudnám folytatni a véglegesítést, de nem jött még meg. Netbankom van bármikor megtudom nézni a számlatörténetet. Mennyi idő kell, hogy megérkezzen a kód? Regisztráció után vettem észre, hogy véletlenül fordítva írtam a nevem. First name-hez a vezetéknevet a last name-hez a keresztnevem írtam. De úgy olvastam, hogy ebből nem szoktak a paypalosok „gondot” csinálni. Ennek ellenére kezdek félni, hogy mégis ez lehet a probléma. Küldenek valami értesítést, ha gond van a kártyával vagy az adataimmal? Vagy nekem kellene írnom nekik?

 63. Segítségeteket kérem!
  Vásároltam pay pal-en keresztül. A vásárolt terméket a vám visszaküldte a feladónak. A feladó megkapta a csomagot, Én pedig pénz visszafizetést kértem. Ez hogyan működik?
  Elméletileg a pay pal-en látszik a pénz visszafizetési kérelem, de a számlámon még nem jelentkezett semmilyen összeg.
  Mennyi idő alatt kapom vissza a pénzemet?
  A pay pal fizeti vissza ilyenkor vagy az eladó? Úgy tűnik eddig, hogy az eladó nem akarja vissza fizetni a pénzem, folyamatosan a pay pal-re hivatkozik, hogy vegyem fel a kapcsolatot vele, mert ő nem tud vissza fizetni…. Ezt nem igazán értem.

 64. Sziasztok regísztrálás után vásárolni szerettem volna az interneten paypal-on keresztül de kezdő létemre a meg adott számlaszámra átutaltam a a pénzt Az egyedi ügyfél referenciaszáma megadása nélkül az ott megadott vásárlási azonosítót megadtam a folyósitáshoz a pénzt a számlámról levonták kérdésem az lenne így is eljut e a összeg a megadott webshop-hoz vagy hogyan kaphatom vissza az összeget segítségeteket előre is köszönöm

 65. Sziasztok!

  Engem is erdekelne a valasz Bence kerdesere.

  Masreszt, ha csinaltam egy Buy now gombot es valaki fizet, akkor milyen adatok jelennek meg a befizetorol az ertesitesben, amit a befizetesrol kapok, valamint hogyan lehet megoldani azt, hogy egy egyedi formanyomtatvanyt hozzak letre, amit kitoltenek, aztan „katt a gombra” es igy minden adat szepen egyutt elvandoroljon hozzam? A Weeblyt hasznaltam.

  Surgos lenne, koszonom ha tudtok segiteni!

 66. Sziasztok!

  Tudnátok-e abban segíteni, hogy egy online webes szolgáltatást szeretnék indítani, ahol az ügyfelek PayPal-en keresztül tudnák tőlem megvásárolni a szolgáltatásokat, melyek euróban vannak megadva. A PayPal business számlámról az oda euróban beérkező pénzt én a Magyarországi devizaszámlámra euróban tudom átutalni vagy tényleg csak forintban?
  A PayPal használata során felmerül költségeimről (tranzakciós díj)kapok-e számlát, azt el tudom-e számoltatni a könyvelőmmel?
  Szívesen felvenném valakivel a kapcsolatot, akinek van a PayPal business használatáról komoly tapasztalata. Előre is köszi a segítségeteket. Üdv Ági

 67. Szia Ági!
  Devizaszámlára le tudod szedni Euróban is. A tranzakciós díjról nem küldenek számlát, én nem kérdeztem a könyvelőmet, hogy mit szoktak vele csinálni, de értik a dolgukat, mert nem volt még gondom.

  Tibor

 68. Hiba:This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.
  Valaki tudna nekem segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő???

 69. A paypal-nak nem tudok írni, mert valami 4számjegyből álló kódot kér ahhoz is, hogy elküldhessek neki egy emailt! Ez elég vicces!
  Segítene valaki?

 70. Szerintem a körülményeket is írd le, mert ez alapján csak annyit tudtunk meg, hogy a kártyádat nem fogadja el a PayPal.
  Használtad-e már ezt a kártyát, vagy ez egy új kártya? Regisztrálni akarod vagy csak vásárolnál?
  Vannak olyan kártyák amelyeket nem fogad el a Paypal, de nekem volt már olyan is hogy többszöri sikertelen próba után kitiltotta a PayPal a kártyámat. Kénytelen voltam a Visámat Master-re cseréltetni a bankomban

 71. A régi kártyám lejárt és az ujjat akartam regisztrálni, ami sikerült is csak valamibe belementem ott kért egy 4jegyü kódot amit hibásan adtam be és ezért letiltották a már regisztrált kártyámat! És most nem tudom ismételten regisztrálni a fentebb írt okok miatt!

 72. A régi kártyám lejárt és ezt akartam frissíteni a jelenlegi kártyával. Ez sikerült is de belementem valamibe és ott kért egy 4jegyü kódot amit hibásan adtam meg ezért letiltotta a már regisztrált kártyámat! És most ott tartok, hogy nem engedi újra regisztrálni a kártyát ezzel az üzenettel visszautasítja: This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.

 73. Sziasztok!
  Szeretnék az oldalamon néhány szolgáltatást pénzért nyújtani, és Buy Now gombbal szeretném ezt megoldani. Azonban még nem regisztráltam a paypalon, mert nem tudom, hogy Personal számlával lehetséges-e egyáltalán ilyen gombot beilleszteni? Nincs cégem, tehát ha csak Businessel accounttal lehet, az nekem nem jó, akkor nem tudom ezt a feladatot megoldani.
  Tudna segíteni valaki? Előre is hálásan köszönöm a segítséget!

 74. Van egy havonta ismétlődő fizetésem, amit törölni szeretnék. Annak ellenére, hogy csináltam már ilyent, de most egyszerűen nem találom, hol lehet megszüntetni az automatikus fizetést.
  Tudna valaki segíteni?

 75. Szia, szeretném kérni a segítségedet. Az etsy.com-on szeretném árulni saját készítésű ruháimat, ehhez paypal számlát kell nyitnom, mi lenne jó számomra, a personal vagy a premier típus?

 76. Szilágyi Gabi: Ha havi több mint 5 bejövő tranzakciód lessz akkor át fogsz kerülni a premier-be, ha nem akkor marad a personal.

 77. Sziasztok. Nyitottam paypal számlát, a 400,- Ft-ot jóvá is irta. A bankszámlámra nem került vissza automatikusan, a paypal-on van. Aktívnak ír. Viszont az e-mai címem megerősítése nem történt meg, nem kaptam megerősítő e-mail. Mikor rányomok, hogy kérek másikat, azt írja, hogy az email címemre elküldték, de sajnos még nem jött. nem tuom, hogy így egyáltalán tudok-e pénzt fogadni. Múltkor nem engedett be a jelszavammal. Kértem jelszóemékeztetőt, azt a választ kaptam, hogy ez az e-mail cím nincs a paypelnél regisztrálva, elkérte az összeg regisztrációnál beírt adatomat, hogy tudjon azonosítani, igy végre beengedett lépni. Hogy tudom megerősíteni az e-mai címemet? Köszi előre is Andi

 78. Sziasztok !

  Nekem nem sikerül a Paypal-ról fizetnem sajnos :(
  Van rajta pénz ,de bármit básárolok , a kártyáról vonja le.
  Mit tegyek ,vagy mit állítsak be ?

  Tudna valaki segíteni ?

  Köszi !

 79. Szeretném megkérdezni,hogy paypal számlához hozzárendeltem egy dombornyomott kártyát. Levonta a 400 forintot, és akkor rögtön kaptam egy e-mailt,hogy confirmáljam a kártyát, de azt akkor még nem értettem meg,hogy 2-3 nap mulva kell – amikor a számlámon megjelenik és azt a kódot kell majd beirni a paypal számlán. Rögtön confirm és véletlenül a minta kódot irtam be. Aztán mikor 2 nap mulva megláttam a számlámon a valódi kódot ,szerettem volna ujból aktiválni, de nem engedte. Mi a teendő, mert nem teljesen értek angolul. Köszönöm a választ.

 80. van 1 problémám nem bírom a dombor nyomott visa kártyát hozzá adni a számlához mert ezt az üzenetet adja ki mindig.

  We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.
  Mit tegyek?

 81. Sziasztok!
  Euroban szeretnék fizetni Paypal-on keresztül, devizaszámla hozzárendelése megtörtént, a fizetni kivánt összeg EUR-ban deviza számláról feltöltve (azt hittem), fizetés megtörtént.
  A kérdés:
  Megoldható, mindez anélkül, hogy a magyarországi bank ne váltsa át az euróban lévő pénzösszeget forintra, majd a Paypalra forintban feltölti és ott euróra konvertálják? Ehhez hozzá kell rendelni egy deviza hitelkártyát?
  A segítséget/választ előre is köszönöm!

 82. Miska! Azért nem tudod hozzárendelni a dombornyomott kártyát,mert hibás kódot irtál be? TMargó

 83. Miska! Hogy sikerült, mert nekem nem jó most sem, ird le légyszives a folyamatot. Köszönöm TMargó

 84. Sziasztok!

  Igazából két kérdésem lenne.
  Átutaltam a saját számlámra pénzt, pontosan 5 napja és még nem ért át. Van egy másik paypal-om is, arról is átutalta ugyan azon a napon arra a számlaszámomra és az már tegnap előtt átért. A másik vajon miért nem akar átérni? Tehetek valamit?
  A másik kérdésem pedig az lenne. Miért van, hogy vissza tartják a pénzem? Ráadásul az egyéből küldtem pénzt anyuéra és ezt akarják felül vizsgálni. Kéri, hogy igazoljuk a kártyákat de anyunak nincs csak számlaszáma. Ilyenkor mit lehet tenni? Főleg, hogy a pénzre igen csak szükség lenne és így nem férek hozzá.
  Előre is köszönöm a segítséget!!!

  Reni

 85. Hali! Szeretném fizetőssé tenni weboldalam, mármint a regisztrációt!Nos a kérdésem egyértelműnek tűnik.. hogyan tehetem meg ezt? Lényeg hogy csak úgy tudjanak regisztrálni az oldalamra hogy előtte kicsengetik az x összeget paypalon! A másik az lenne, hogy lehet.e olyat csinálni, hogy egy adott tartalmat nem lát a látogató, csak akkor ha fizeti az árát, és egy olyan csavarral hogy 7 napig láthatja, utánna ujra kell neki fizetni! Lényegében a kérdés, leegyszerüsítve: Van e olyan lehetőség, hogy előfizessenek x időre?Ha van akkor hogyan?! Válaszokat köszi!

 86. Szia Sikerült beregiznem a pay pal-ra de nem találok sehol útbaigazítást hogyan szüntessem meg a számlát mert elírtam a nevet és nem stimmel a kártyán való névvel nagyon köszi előre is a választ.

 87. Sziasztok!

  2 napja utaltam a paypal számlámra pénzt és még nem érkezett meg. Várhatom hogy meg fog? Vagy visszautalják? Vagy igyak rá inkább hideg vizet?
  Előre is köszönöm a választ.

 88. igen ha jól adtad meg az azonosítódat (transfer id)ha nem kb 2-3 hétbe kerül míg a neved alapján be azonosítják az utalást

 89. Szia, azt szeretnem megkerdezni h miert nem veszi le a 400 HUF-t a kartyamrol? Ezt irja: „We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.” (Dombornyomot, Visa es penz is van rajta)!

  Elore is koszonim a valaszt

 90. Szia Tamás! Nálam meg az ahelyzet,hogy a 400,- Ft nem kerül vissza a számlámra,tehát nem sikerült a confirmálás- mert először rossz kódot irtam be /de aztán milliószor javitottam/. Faxon elküldtem nekik a kért iratokat és még mindig nem lett engedélyezve a kártya. Én sem értem.
  Próbáld meg faxon,hátha sikerül. A Paypal számla jobb oldali „Notification” ablakban a „Confirm” menüben. Ismét töltsd ki az adatokat és bejön a kérésük. Fax-lehetőség is. Irj oda nekik – nyomtasd ki és küld el faxon a lapon lévő fax számra.- Hátha sikerül. Irj,ha megtörtént és válaszoltak. Üdv.

 91. az lenne a kérdésem hogy az baj lenne ha amit hozzá csatolok bankártyát a paypalhoz az nem az én nevemen van?

 92. Nekem az a kérdésem, hogy miért tűnik el a mentett gombok közül az, amelyiket megcsináltam? Nekem nincs is olyan a profile-ban hogy my saved buttons.

 93. Helo!
  Regisztráltam a pp-n regisztráltam a kártyámat is és feltöltöttem a kért dokumentumokat, hogy meg tudjam emelni a limitet. Mennyi idő mire ezt elbírálják és nem lesz limitem? Illetve amíg nem bírálják el fogadhatok e egy nagyobb összeget a számlámon?
  köszi

 94. Sziasztok!

  Az lenne a kérdésem hogy az Your order summary oldalt hogyan lehet módosítani. Ki szeretném kapcsolni a default quantity megjelenítését. Mivel nem darab a cikkek eladási egysége hanem négyzetméter, ezért előfordul hogy a mennyiség tört szám, amit a quantity mező nem tud elfogadni.

  Másik kérdésem hogy a cikkekhez lehet e megjegyzést tenni. Pl.: Szín:zöld

  Köszi

 95. Szia!

  Segítségedet szeretném kérni!
  Eladtam ebayen egy dolgot a vásárló átutalta paypalon az összeget (dollárban).
  A paypal nem váltja át forintra és nem tudom átküldeni a saját bankszámlámra az összeget.

  Ezt írja:

  PayPal balance: 17,809 HUF

  Currency converter

  Available balance in HUF (primary): 0 HUF
  Pending balance: 17,809 HUF
  Total balance (all currencies, available and pending) converted to HUF: 17,809 HUF

  Collapse balance infoHide

  Currency Available Pending Total
  HUF (Primary) 0 HUF 0 HUF 0 HUF
  USD $0.00 USD $82.35 USD $82.35 USD

  Kérlek ha tudsz segíts nekem ebben!

  Köszönöm

 96. A felsorolt ​​tételek és értékesített eBay.com, eBay.ca és eBay.cafr, amíg már létrehozott egy sikeres értékesítési történelem az eBay-en, pénzeszközök az értékesítés csak akkor érhető el, a legtöbb esetben 21 nap elteltével a vevő fizet Önnek. Ahhoz, hogy a források előbb, gyorsan hajó a megrendelés, és számunkra szükséges követési találat. Tudjon meg többet .

  Ezt írja ki a paypal számlám

 97. Helló !
  Lenne pár kérdésem:
  -Weboldalamon ezen keresztül tudnának vásárolni, milyen kártyatípusokkal tudnának nálam fiztni (master, meastro, visa, AM …)?
  -Ha a weboldalon kifizetések is lennének ugyanerről a paypal számláról mint például nyeremények kifizetése az is végrehalytható (esetleg kifizetős gombot is tud csinalni?), vagy legalábbis tudnék e utaljni idegen embereknek a számlájára, vagy csak a saját kártyámra tudok utalgatni és onnan tovább?

 98. Hol van az a Felül a menüben jobb oldalt kattints a „Merchant Services” gombra! én nem találom, sehol

 99. Szia,
  Margit írta meg mail-ben az alábbi választ, én most csak bemásolom: A „Merchant Services” az nem jobb oldalon van, hanem középen a Paypal felirat alatt a 4. menüpont.

 100. Sziasztok!

  Egy PayPal utalás (én fizettem) mennyi a megérkezési ideje? Mo.-ra ment a pénz.

  Előre köszönöm a választ!

 101. az elsődleges pénznem a paypal számlámon forint,de euroban kapom a vásárlóimtól a pénzt.a paypal nem váltja automatikusan az euro-t forintra ugye?ha van itthon euro számlám akkor arra el tudom utalni az euroban kapott összegeket??hogyan lehet megváltoztatni az elsődleges pénznemet?

 102. Nekem az lenne a kérdésem hogy nincs dombornyomott kártyám az nagy baj?Attól még tudok utalni a számlámra? Illetve nekem nem Erste stb a bank hanem Takarékszövetkezetnél van számlám oda is lehet utalni?
  Köszönöm a választ

 103. En már régóta használom a Paypalt,mint fizetési lehetőséget.Volt már kártyaszám változásom,de mindig gondot jelentett az hogy levovonnak 400 ft a visszaigazolásra, de ahhoz kapnom kell vagy valahonnan kiolvasni egy 4 jegyü kódot..Hogyan müködik ez.Lécci segítsen valaki. Köszönettel.

 104. Piedone: A bankszámlakivvonatodon van a 4 jegyű kód, azt kell beírni. Az internetes bankszámlakivonatodat ha megnézed a megjegyzésben ( 400 HUF) minúsznál ott lesz a 4 jegyű kód.

 105. Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Hogyan lehet törölni ismétlődő fizetést? Írtam paypalnak email, erre egy automatikus válasz jött, ahol visszaírták az én kérdésem. :( Nem pedig a megoldást. Semmivel nem lettem okosabb. :( Sajna az angolom nem 100%-os, így nem nagyon értem. Köszi a választ előre is.

 106. Sziasztok!

  Annyit szeretnék kérdenzni, hogy miért van az, hogy hozzárendeltem at euro alapú devizaszámlámat a paypal accountomhoz, és annek ellenére, hogy euroban van a termék ára, forintra átszámolja, majd leveszi a forintnak megfelelő értéket a devizaszámlámról euróban… Tehát kétszer váltják át a pénzem fizetésig :D Abszurd… Beállítottam, hogy a fő deviza nem az EUR legyen, és a forintot és a dollárt ki is töröltem. Köszi a segítséget!

 107. Segítség kellene, hogy tudok egy megadott ember hitelkártyáról pénzt levenni, ha nincs regisztrálva PayPal-on? A hitelkártyához meg van minden adatom.
  Minden regisztrációs adatom meg van de nem tudom mit kell csinálni és hogyan.
  Most kezdem használni.
  Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszöném

 108. A „Bubu” által leírtak nálam is most a probléma, eddig automatikusan átjött a pénz, most nem. Mi az ok vajon. Kérlek benneteket írjátok meg, mi volt a válasz! Köszönöm.

 109. Ezzel kapcsolatban: 5/b. “Credit Card” – Ha van rendes bankkártyád, inkább válaszd ezt az opciót, mert így valahányszor vásárolsz az interneten, a pénzed azonnal átér! Itt add meg a bankkártyád számát és készen is vagy!”

  csak annyit.
  A kártya regisztrációt úgy tudod véglegesíteni, hogy a rögzítés után kell indítani egy jelképes tranzakciót (400huf). A tranzakció közleményben pedig lesz egy 4 jegyű kód, amit a PayPal oldalon a kártyánál meg kell adni.

 110. hogyan tudom a havi limitet megemelni ,h ne csak 21ezer ft tudjak küldeni !???

 111. Heló.
  Tudja valaki melyik országban van az europe paypal,mert küldeném a faxot,de előhívószám nélkül nem megy,az ország meg nem ismert.
  ennyit adtak meg :08707307197
  előre is köszi.

 112. Ugyanez a gondom nekem is kéri vissza a faxot az előhívószám talán a Luxemburgi lehet az +352 de nekem nem sikerült….Valaki tudja már hogyan kell?

 113. Kedves Greg!

  A segítséged szeretném kérni. Elküldtem a kért két igazoló dukumentumot, hogy megszüntessem/megemeljem a limitem, de még nem reagáltak rá. Kb mennyi idő alatt futják át ezt?

  Másik én is használok ilyen internetes pénzkereséssel foglakozó oldalakat. Mi történik akkor, hogy a limitet meghaladó összeget utalnak át? Olyankor megtagadja a pénz fogadását, vagy csak annyi összeg jön át amennyi a limit, vagy mi? Ez nem lenne olyan sürgős.

  Sürgősen kellene a válasz.

  Üdvözlettel: K. Ivett

 114. Sziasztok!egy ki segítséget szeretnék kérni. Regisztráltam a PayPal-on. Kaptam erről az email címről customer_payservice@clerk.com egy üzenetet. Nekem egy kicsit érdekes,mivel semmi utal arra, hogy köze lenne a PayPal-hoz. Kapott más is erről az email-ről üzenetet? Köszönöm!

 115. Sziasztok! Egy terméket megvettek tőlem és a PayPal-on fizeti a vevő az értékét. Sajnos szerintem nem túl részletesen írja le a PayPal, hogy nekem mit kéne tennem vagy látnom, vagy egyáltalán milyen üzenetet kapok ilyenkor rendszerben vagy az email címemre.
  Szeretném, ha valaki segítene ebben, leírná részletesen , hogy mit kell tennem ilyenkor vagy csinálnom,Előre is nagyon köszönöm!üdv,Krisztina

 116. Szerintem semmi köze a paypal-hoz. A neten nincs nyoma ennek a mailcímnek: A keresett kifejezés („customer_payservice@clerk.com”) egyetlen dokumentumban sem található meg.

 117. Elvileg elég egyszerű a folyamat. A termék oldalán kattintasz a paypal fizetésre, átkerülsz a paypal oldalára ahol be kell lépned. Belépés után megjelenik az infó hogy milyen cég és mennyit akar levenni tőled, elfogadod-e. Ha igen, nyomod a gombot és ha jól rémlik, utána már meg is történik a tranzakció.

  A youtube-n biztos van videó erről, keress rá a „how to pay with paypal” kifejezésre.

 118. Üdv!
  Azt szeretném megtudni,ha van eurós számlaszámot rendelek hozzá a paypal-emhez,akkor tudok euróban is fizetni?vagy mindenképp át fogja nekem a paypal a forintot átkonvertálni euróra?

 119. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy nekem a bankkártyám maestro típusu és ezt nem fogadja el mikor regisztrálok a paypalra. Valaki tudna nekem segiteni ebben megköszönöm előre is.

  Gábor

 120. Üdv!
  Lenne egy kérdésem, illetve remélem tud valaki nekem információval szolgálni. Próbáltam paypal-on a bankkártyámat csatolni, hogy ne kelljen utalgatni a számlák között, erre a kártyaszámomat nem akarja elfogadni. azt mondja hogy: „Please enter a valid credit card or debit card number.” találkozott már valaki ezzel?
  Köszi a segítséget előre is.

 121. Segítséget szeretnék!
  Sajnos nem tudom az Angolt, és véletlen két terméket rendeltem, Hogyan tudom az ennyiket visszamomdani. mert hogy az összeg is kétszer lett le emelve.
  Köszönettel

 122. Nekem olyan fizető-gombra lenne szükségem a weboldalamon, ami csak a (nemzetközi) kártyás fizetést tudja elvégezni. Tehát kártyás fizetés elfogadása egy olyan egyéntől, akinek nincs PayPal számlája és nem is akar emiatt az 1 fizetés miatt PayPal fiókot nyitni. Függetlenül attól, hogy az összeg az én PayPal számlámra, vagy direkt a bankszámlámra megy-e.

 123. Üdv.
  Már fizettem online megrendeléskor paypal-al, most is szeretnék egy oldalon paypal fizetést , de ilyen opciót nem látok. Lehetséges, hogy nem fogadják el? Pedig a honlap alján a felsorolásban szerepel.
  Ez a lap a mango.hu, illetve a mangooutlet.hu. A neten olvastam, hogy lehet paypal-al fizetni, volt aki már rendelt tőlük és így fizetett.
  Köszi a választ!

 124. Sziasztok. Azt szererném megtudni hogy Takarékszövetkezeti kártyát hozzá leher e csatolni?

 125. Szia!

  Paypallal kapcsolatos a problémám amiben a segítségedet kérem. Dolgozom egy cégnek akiknél a pp. számlámra kell kikérnem a ,, fizetést”, itt kér egy Tranfer ID-t, ami megvan. A kérdésem az, hogy ha ezt a számot annak a cégnek az oldalán megadom akkor a beírt összeget onnan fogja levonni, nem az OTP számlámról amit a pp. számla nyitáskor csatoltam ugye? Elnézést ha buta kérdést tettem olna fel, de még ilyenben nincs tapasztalatom Segítségedet előre is köszönöm!
  S.Gabi

 126. HEEELP!!!
  Utaltam a saját számlámról a paypal számlámra és elfelejtettem odaírni a transfer ID kódot. A pénzem jelenleg nem tudom merre jár,visszakaphatom még valahogy???
  Üdv.:Niki

 127. Siska Gabi:
  Szerintem nézd meg a munkaszerződésben, hogy miképp van ott leszögezve. Személyes véleményem szerint nem neked kell „kérned” a fizetést, hanem a munkaadód kell hogy a pénzt neked rendben és időben megküldje. Ehhez neki csak a te PayPal elérhetőségedet (vagyis azt az e-mail címet, amivel a PP-ba regisztráltál) kell megadnod.

 128. Szia !

  Regisztráltam a PayPal-ba és a tőlük kapott számlaszámra számlámról átutaltam egy nagyobb összeget.
  A PP-ba nem jelent meg az átutalt összeg. Igaz ID kódot nem írtam be.
  Nem is gondoltam rá és nem is tudom pontosan mi az az ID kód.
  Várta, majd arra gondotam hogy a PP-hoz rendelem a bankszámla számomat,
  de itt nem tudtam pontosan milyen 4 jegyü karaktereket kell beírni.
  Ppóbálkoztam mig a rendszer kitiltott. Nem tudom hogy mit lehet ilyenkor
  csinálni, valószinüleg én szúrtam el a dolgot. Hogyan lehet helyrehozni ?
  Erre a problémára kérném a segitséget.

 129. Kedves Gyula!
  Paypal számla használatával kapcsolatban először minden esetben a regisztráció után – a számlára történő pénz átutalása előtt minden esetben hozzá kell rendelni a paypal számlához a saját számlaszámodat. Utána lehet csak pénzt átutalni.
  A számla hozzárendelését nagyon precizen kell megcsinálni, mert ha egyetlen tévedés is van – már nem tudod kijavitani. Én is igy jártam, mert az általuk elküldött kódot nem jól irtam be /a minta kódot irtam/. Ezek után többször kommunikáltam velük interneten és faxon küldtem különböző azonositó iratokat és igy sem tudtuk kijavitani. Szerintem csak akkor lehet, hogyha egy másik dombornyomott kártyát rendelünk hozzá. Tehát a számlaszámod hozzárendelése esetén is lehet pénzt utalni, csak akkor kevesebbet, mert limitálják. Az ID szám az a Paypal számlához megadott e-mail cim – én igy tudom.
  Üdv:

 130. Szia !

  Azt szeretném kérdezni hogy a Pp-tol kapott számlaszámra utalt összeget
  hogyan lehet visszautaltatni, ha problémás a számlanyitás.

 131. Gyula:
  Milyen számlaszámot kaptál te a PayPal-tól?
  Az utalások visszavonása:
  – belépsz a PP számládra
  – az utalások kiírásában megkeresed, melyiket akarod visszavonni
  – ha nincs még ott a „Completed” beírás az illető utalásodnál (ha már az van odaírva hogy „Completed” akkor már visszavonni nem lehet), akkor a „Refound” hivatkozásra kattintva lehet a visszavonást igényelni

 132. Segítséget kérek!
  Én nagyon kezdő vagyok és az angol nyelv sem tartozik az erősségeim közé. Van egy oldal, http://surveysoks.com, ahol elvben gyűlik a pénzem és átutalnák, de meg kellene adnom a PayPal számlaszámomat. Megpróbáltam a magyar nyelvű leírások alapján létrehozni és be is tudok lépni, de nem látom, hogy hol van a számlaszám. Hol keressem?
  Kérlek, válaszoljatok! Köszönöm.

 133. Gyula:
  Nem próbálkozni kell, mint a kiskutya, hanem először elolvasni az utasításokat…
  Az ID kód egy, az átutalások hitelesítésére szolgáló 4-helyű számjegy, amit te határozol meg magadnak. Olyan, mint pl. amikor a pénzautomatából pénzt veszel ki – ott is meg kell adnod a PIN kódot, de azt te a kártyával megkapod a bankodtól előre (bár igaz, utólag átállítható egyedire a pénzautomata menüjében, ami úgy tudom, fizetett szolgáltatás).
  Ha a PayPal-ban használandó ID kódot elfelejtetted, akkor a számlád beállításaiban állítsd át azt egy másikra, de aztán írd fel magadnak azonnal valahova, hogy megint el ne felejtsed.

 134. Szép hétvégét! Rendszeresen vásárolok az ebayen, paypallal, és különböző címekre kérem küldeni a termékeket. Most már több tucat szállítási cím van, amit törölni szeretnék, de nem tudom. Sem az ebay felületen, sem a paypalban nem találok funkciót a törlésre. Sőt: ha nem ebay felületről akarok fizetni, hanem közvetlenül a paypal fiókból, ott kiadja a több tucat címet, de nem tudok újat megadni.
  Kaphatnék segítséget a problémámra?

 135. A paypal fórumban is kerestem választ a kérdésemre, sokan szeretnék azt, amit én, de úgy tűnik, mintha az illetékesek nem értenék a kérdést. Mindenáron a saját szállítási címem és visszaküldési címem változtatására/törlésére koncentrálnak, és nem a más személyek szállítási címére (szóval ha pl. a barátomnak vagy a szomszédasszonyomnak küldtem valamit).

 136. A leírtakat nagyon jók. Mégis valamit sehol sem találtam meg. Csinálok egy böngészős játékot, ahol kredit vásárlást kell bevezetni PayPal által. A béta tesztelés már megtörtént élesben ~300 felhasználó több országból 7 napig küzdött a játékban hibákat keresve sikertelenül, de a fizetős rendszert még nem mertük bevezetni élesben a költségek alacsonyan tartása miatt. A játék PHP és MySQL alapú.

  A kérdés az, hogy amikor a 427932-es ID-vel ellátott felhasználó vesz 5000 kreditet 500 HUF ellenében, azt hogyan tudom megoldani, hogy azonnal megjelenjen a kredit a számláján, miután sikeresen megtörtént a befizetés?

 137. Kérdésem az, hogy miért nem tudok PP-ről pénzt utalni az ebay vásárlásomra.
  A saját számlámon egyértelműen van 333 dollár.(ez van felül:PayPal balance: $333.08 USD) Miért nem tudom használni ezt a pénzt most?!
  Már jó néhányszor fizettem róla és Eddig minden rendben is volt. Most hiába ajánlom fel a PP-s fizetést, állandóan a kártyás fizetéslehetőségére ugrik, holott még a Visa kártyámról eddig nem fizettem.
  Már írtam nekik is a problémámról, megköszönik hogy hozzájuk fordultam, de mindig a sablon szaqbály szöveget nyomják. Ettől sajnos még a pénzemhez nem jutok, s nem tudom mi és hol a hiba.
  Lehet hogy én vagyok a hülye, vagy figyelmetlen.
  Köszönettel venném, ha valaki tudna rá válaszolni! üdv.FodorL

 138. Sziasztok! Segítségeteket kérném. Ebayen szeretnék vásárolni, de az eladónál nincs „add to cart” gomb, ezért egyesével kellene kifizetnem az árukat, buy it now után rögtöna paypall oldal jelenik meg.
  Ez esetben minden fizetésnél fog levonni tranzakciós díjat?
  Köszönöm

 139. Segítséget szeretnék érni, április elején vásáróltam anglibá az ebay-n keresztűl 1 terméket amit bankártya és paypal segítségével kifizette az árút megkaptam eddig nem is volt semmi gond, kb 1 hete kaptam az eldótól 1 levelet, hogy a pénzt visszaküldték valami hiba okán és szeretné ha újra elküldeném az vagy küldjem vissza a terméket, a pénzt sem a paypal számlán se a bankszámlán nem látom, a számla történetbe látom, hogy Ő visszaküldte de mégis O az egyenlegem(paypalon és a magyarszámlán is)hova kerűlhetett a pénz?
  Választ előre is köszönöm

 140. Azt szeretném kérdezni, hogy ha a PayPal véglegesen korlátozta a számlámat,
  valamilyen módon lehet-e visszaállítani.

 141. Sziasztok!
  Segítséget szeretnék kérni: első alkalommal fizettem PP-on. Egy ismerősöm vásárolt nekem külföldön és azt szerettem volna kifizetni. A saját PP számlámról küldtem az övére a pénzt, amit meg is kapott, de azt mondja, hogy nem tud hozzáférni, mert „visszatérítési kérelemmel” küldtem. És le is vont a rendszer tőle 750 Ft-ot. Mi lehet a gond? Úgy emlékszem, a fizetésnél bepipálva hagytam, hogy termék vagy szolgáltatásért fizetek. Ez gond lehet?
  Nekem kéne valamit tennem, hogy hozzáférjen a pénzhez, vagy neki?
  Köszönöm az infót előre is.

 142. Sziasztok!
  Azt szeretném kérdezni, hogy ha van dollár alapú deviza számlám, de a PayPal forinttal dolgozik, és utalok dollárt a PayPallomra akkor a PayPal átváltja forintra vagy hagyja dollárban?

 143. DEVIZA ???
  Szerintem nem kéne lenni semmi gondnak különböző pénznemekben való átutalásoknál (bankszámláról PayPalra és viszont).
  Két dolog kell ehhez:
  -1- Ha a bankszámlád úgy működik, hogy arról lehetséges átutalni illetve fogadni az alapértelmezett pénznemen (pl. forinton) kívül más pénzneme(ke)t is.
  Ehhez nem kell külön devizaszámla (legalábbis az én belföldi bankszámlám pl. 4 pénznemben tud „számolni”).
  -2- Ha a PayPal walletedben beállítottad, hogy az milyen pénznemekkel dolgozzon. Az alapértelmezett pénznemhez (amit te határoztál meg és amit megváltoztathatsz bármi más fajta pénznemre) bármilyen további (több) pénznemet is hozzáadhatsz.
  Ekkor átutaláskor az átszámítás automatikusan véghezmegy és neked azzal már nem kell abszolút törődnöd.

  Példa:
  Át akarok utalni 123 EUR összeget BSZ-ról a PP walletembe, hogy ott az rendelkezésre álljon USD-ban.
  -a- Átutaláskor a BSZ-án csak beírom „123”, kiválasztom a „EUR” pénznemet.
  -b- A PP w.-ben megjelenik 123 EUR.
  -c- Ezt ott egyszerűen aktuális árfolyamon átváltom USD-ra a „Currency converter” segítségével (automatikusan kiszámítja), ami ezzel kapcsolatosan (a BSZ-án történő átváltásokkal ellentétben) nem von le semmilyen kezelési költséget:
  – kiválasztom az „EUR” pénznemet (From),
  – beírom 123 (Amount),
  – kiválasztom a cél-pénznemet „USD” (To),
  – Continue.
  Ennyi.

 144. Üdv! Érdeklődni szeretnék hogy véletlen újra azt a bankszámlát regisztráltam be a paypalnál mint amivel már egyszer abba a fiókba be voltam regisztrálva, addig jól is működött, ezután levont 400 ft-ot a kártyámról ennek az igazoló 4 jegyű kódjával hitelesítettem még egyszer, és azóta is az ebayen való vásárlásnál amikor le kellene vonnia, elutasítja! mit tudok tenni!!!!???? Köszi előre is!

 145. Sziasztok!
  Kíváncsi lennék, hogy ebben van-e valakinek valami tapasztalata.
  A paypal-lal általában $-ban szoktam fizetni mivel sok a konverziós költség (minden dollár után kb 10Ft-ot számol fel) a konverziót kiküszöbölve gondoltam nyitni kellene egy dollár deviza számlát és hozzá egy bankkártyát rendelni. A bankkártyát hozzáadni a paypal acount-omhoz, és mintha kártyával fizetnék, vonná le az összeget ingyen. (A dolláros pénzbefizetés a paypal bankszámlára nem működik, mert a Paypal az Unicreditnél egy forint számlát vezet, tehát előbb a bank átváltaná forintba a pénzem, és a paypal meg dollárba, és buknék egy csomót a konverzión. Ugyanez a helyzet, ha deviza számláról utalok a paypal számlámra, átváltja a bank forintra majd a paypal a forintot dollárra)
  Ezt sikerült már valakinek megoldania?

 146. Ferdinánd olvastam, de ez még nem igazán válasz a kérdésemre, mert elfelejted hogy a paypal és a bankok is horror áron váltják a valutát. Nagy tételben ez borzasztó sok.
  Lehet hogy a forint számla kezel más valutát… –> ha ezen azt érted, hogy át tudja váltani a beérkező vagy kimenő EUR/USD-t forintra és vissza, az egy dolog de a banki, és paypalos konverzió bizony pénzbe kerül. Nem is kevés: a Paypal az aktuális közép árfolyamra rátesz 10 Ft-ot dolláronként. 240 ft helyet 250-ért váltja a forintot dollárra. Lehet hogy ezért nem számít fel kezelési költséget, de ez azért elég sok. Ugyanez a bankos konverzió is.
  Ha bankkártyát kapcsolok a paypal-hez akkor kártyás vásárlásként használom, tehát ingyenes, de még mindig ott a konverzió akár a bank csinálja akár a paypal,mivel alapesetben forint számláról emeli le a pénzemet forintban és a paypal átváltja,
  vagy ismerek egy másik esetet amikor a paypal devizában mondjuk dollárban terheli meg ugyanígy a számlám, és a bank a számlán lévő forintokat váltja át dollárra és egyenlíti ki a vásárlást. A banki átváltás is 6-7 forint dolláronként, ez olcsóbb de még mindig drága.
  Utalásnál mindig felszámít a bank költséget akár belföldi akár nemzetközi utalás, ha ez ingyenes akkor is minimum a tranzakciós adót ki kell fizetni. Plusz konverzió. Mivel a Paypal számlája forintos ezért ha dollárt utalok, vagy fizetek be az Unicredit bankfiókjában először átválták forintra majd a paypal dollárra–> dupla átváltás, dupla költség.Tehát ez az opció is kiesik.
  Ezért gondoltam hogy mi lenne ha a meglévő dolláromat (a dollárokat amiket egy váltóban sokkal olcsóbb váltani mint bankban) beteszem egy dollár számlára, a paypalon beállítom hogy dollárában terhelje a számlámat, de a deviza számla és a paypal összekapcsolásához kell egy bankkártya.
  Csináltál már ilyesmit? Mert ha igen, akkor kiváncsi lennék a részletekre. De egyébként végig olvastam a kommenteket itt is, és más fórumokon is, és nem találtam választ bennük erre… még

 147. Azt szeretném kérdezni hogy mennyi az átfutási idő ha online utalok a Paypal számlámra pénzt? Okt 13.-án elment az utalás,a paypal számlámra meg még nem érkezett meg. Meg fog érkezni vagy sem?

 148. Utaltam már a pypal számlámról…meg is kapta az illető,akkor vajon ha a saját bankszámlámról utalt pénz bajosan érkezik meg a saját paypalomra????

 149. Pogi:
  Jesszusom, meg vagy őrülve? Bankszámláról utalni PayPalra? Az a legdrágább mulatság, ami létezik…
  Nem tudom, mennyire figyelmesen olvastad el Greg eredeti cikkét – lásd legeslegfelül:
  „PAYPAL használata és online kártyás fizetési lehetőség felállítása lépésről lépésre”
  ?
  OLVASD EL MÉGEGYSZER, AZ EGÉSZET, ELEJÉTŐL VÉGÉIG !!!
  Ez arról szól, hogy egy kártya hozzáutalásával fizetsz, anélkül, hogy banki számládról kéne direkt utalni a pénzt – az utalási díjon óriási veszteséggel – valahová…
  A PP számládon nem kell lennie abszolút semmilyen pénzösszegnek ahhoz, hogy bármilyen összegben fizethess valamit/valakinek – ez KÁRTYÁVAL TÖRTÉNIK!!!! Mert kártyával történő fizetéskor NINCS UTALÁSI DÍJ!

 150. Ferdinánd :Köszi a választ
  Na bassza meg,egy kurva szót nem tudok angolul és a fordító sem pontosan fordít. De amit rá utaltam az sem érkezett meg!
  Szaros 20$ kellene befizetnem tagként egy szerver bérlésre.
  Most várhatok megint a fizetésemre hogy utalni tudjak….

 151. Sziasztok!
  Olyan kérdésem van hogyha a paypal számlámra kapok egy bizonyos összeget akkor ugyanazt az összeget miért veszik le a bankszámlámról.

 152. Helló
  Olyan jelenséggel találkoztam aminek a miértjét nem értem.
  Verified user vagyok a paypalon már évek óta.
  Most váltottam másik hitalkártyára OTP webkártya.(új számlaszám stb…)
  A régit töröltem a paypal-ból, majd az újat sikeresen hozzáadtam.
  A webkártyán van 500ft.- egyenleg. Ide csak akkor rakok át pénzt mielőtt rendelnék, illetve paypal-lal fizetnék.
  Az új kártyát szeretném megerősíteni de már jópár napja ezt ahibaüzenetet dobja vissza:
  „The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.”
  Ha jól értem akkor átmenetileg nem elérhető a bankkártya ellenőrzés, próbáljam meg később.
  Találkozott már valaki ezzel a dologgal, és ha megoldódott akkor mennyi idő alatt és hogyan?

  Üdv

 153. Sziasztok

  Nekem olyan kérdésem lenne anno angol telefonszámmal és címmel regisztráltam a Paypal-ra de azóta haza jöttem és át akarom állítani magyarra vagy is magyar címet akarok megadni meg telefonszámot de nem engedi . A kérdésem a következő hol találom azt a menüt ahol ezt át tudom állítani ?

 154. Nekem a következő a gondom: A paypal fiókból a számlámra szoktam utalni az összeget. Egyszer csak kaptam egy figyelmeztetést, hogy túlléptem az éves liitet, ezért kölönböző okmányok szükségesek, hogy azt meg tudjam emelni.
  Ezeket feltöltöttem, de a pénzt átutalni a bankszámlámra még mindig nem sikerül. Valaki esetleg tudja, hogy mennyi idő lehet ennek az átfutási ideje, vagy van-e valami trükk, amivel meg lehetne sürgetni?
  Előre is köszi a választ

 155. Helló Greg, és Többi Sorstársak!
  én is segítséget szeretnék kérni, hasonló gondom van mint az előttem szólónak.
  Én is kaptam egy figyelmeztetést, hogy státuszomat ellenőrízzem és oldjam meg: „Provide information about your account. Mert különben zárolni fogják.
  Check status or resolve ” Ha jól értettem, egy bizonyos éves pénz beérkezési limitet hamarosan elérek, ezért a pénzmosás miatt igazoljam magam és különféle okmányokat kért. Ezeket fel is töltöttem, elküldtem nekik. Sajnos a dokumentumok megküldésével sem oldódott meg a probléma. Gondoltam, hogy megemelem a limitet.Itt szintén azt irja, hogy több információs szükséges, éspedig a következőket pipálta ki
  Link and confirm your card
  „Check your card statement for the four-digit PayPal code” és a
  „Pick which type of PayPal account best suits you”.

  Érdeklődéssel várom segítségeteket, amelyet előre is köszönök.
  Üdv. Suki

 156. nekem egy olyan kérdésem lenne hogy eladtam egy dolgot és pay pal-on keresztül fizettek.. létezik hogy nekem kell kifizetni a szállítmányozó céget illetve a biztosítást? de a vevőtől megkaptam az árát csak nem engedi a pay pal kifizetni..80 000ft-os termékre már befizettem western union-on keresztül 220 000Ft-ot és most kellene megint befizetnem 1200$… kérlek segítsetek

 157. Ez az egész arra valószínűleg jó, ha teljesen új ügyfélként akarsz nyitni egy paypal számlát. De ha valamit elrontottál akkor nincs ember aki azt ki tudná javítani. Esetemben például egy email címre két paypal számlát nyitottam, de az egyiknek nem emlékeztem a jelszavára. Hát ne tudjátok meg milyen tortúra a kijavítás. Sajnos a paypal ügyfélszolgálatban sem hozzáértő emberek vannak,mert nem tudnak egy nyomorult számlát letörölni.

 158. Nekem az lenne a kérdésem, hogy business paypal accot hogyan tudnék megszüntetni. Tudna nekem ebben segíteni valaki?

 159. Érthetetlen dolog történt. Egy webshopban vásároltam, és miután kifizettem a PayPal-ról, kiderült, hogy nincs az az áru. Én pénzviszatérítést kértem. Erre azt írták, hogy a PayPal visszautasította.
  S valóban, valami történt, mert hogy én sem tudok belépni a fiókomba!! S képtelen vagyok helyreállítani!
  Írtam már többször nekik, de választ az nem kaptam, holott azt írják, hogy köszönik, és 24 órán belül válaszolnak…

 160. Sziasztok!
  Regisztráltam paypalra megerősítettem mindent amit kell már egyszer vásároltam és fizettem,rendben ment minden,de van értelme h csak fizetésre használom én eladni nem akarok semmit sem szolgáltatást se honlapom…Akkor is levon 700 ezer alatti összeg érkezik mivel nem jön semmi tehát levonja a 14 400ft ot?Mert akkor törölném magam, hogy tudom megtenni?

 161. válasz = Balogh Csaba

  „létezik hogy nekem kell kifizetni a szállítmányozó céget illetve a biztosítást?”
  = Ez az adásvételi szerződés tartalmától függ, olvasd el az Üzleti feltételeiket (hogy máshogy mint utólag – hát mindenki ilyen tökfej?)

  „a vevőtől megkaptam az árát csak nem engedi a pay pal kifizetni.”
  = Ha megkaptad a pénzt a vevőtől, akkor hol a bibi? Nem tudod levenni a pénzt a saját PayPal számládról? Egyáltalán már csináltad azt valamikor?

  „80 000ft-os termékre már befizettem western union-on keresztül 220 000Ft-ot és most kellene megint befizetnem 1200$”
  = Egy terméknek csak egy ára lehet. Nem kerülhet egy 80eFt-os valami 220eFt-ba… Ez valami hülyeség… Mire kell, vagy mi a fenét jelent a 140eFt-nyi különbség? 1200$ = 352eFt – ez mi?
  =Nem tudsz a saját PayPal számlád segítségével valamit kifizetni úgy, hogy a hozzárendelt bankkártyádat használod? Megáll az ész! Nézd meg, nem járt-e már le véletlemül a kártya esedékességi ideje!
  ===================================================================
  Gyerekek, MINDENKIT megkérnék, kérdéseiteket ÉRTHETŐEN írjátok le, ne ilyen maszlagokat – ki a fene tud így azokban kiigazodni?

 162. válasz = Viski Zsuzsa

  „…van értelme h csak fizetésre használom én eladni nem akarok semmit sem szolgáltatást se honlapom”
  = Hát ha úgy látod, hogy nincs értelme, akkor természetesen fizess a „szokásos” banki átutalással, amelyikre a bank abnormális kezelési költséget von le szépen magának.
  Ha jól tudom, a magyarországi bankok külföldre történő átutalás esetén 8 EUR (kb. 2000 Ft) kezelési költséget számolnak fel.
  A PayPalról küldött fizetés költsége 0 (nulla)!
  Ha túl sok pénzed van, nyugodtan támogasd a bankodat minden egyes fizetés alkalmával 2eFt összeggel…

  „Akkor is levon 700 ezer alatti összeg érkezik mivel nem jön semmi tehát levonja a 14 400ft ot?”
  =Ebből egy kukkot se értek! Ugyan mi a fenét akart ezzel Zsuzsa mondani? :-))

 163. Sziasztok! Nem beszélek angolul, nehezen boldogulok a PayPal-on. Másodszorra futok neki egy pénz visszaigénylésnek.Az ügyintéző kéri , hogy a bankszámla bizonylatot , utalást hivatalosan is igazoló iratot küldjem el.Nem tudom a jpg formátumot feltölteni, de semmilyen csatolási lehetőséget nem találok. A felület, ahová az ügyintéző válasza érkezett, sima levelezésre alkalmas? Kérem, aki tud segítsen, hová küldjem.Köszönöm.Bogi

 164. @thusee
  2016/11/02 at 10:02
  „Nekem az lenne a kérdésem, hogy business paypal accot hogyan tudnék megszüntetni. Tudna nekem ebben segíteni valaki?”

  Menj ide: Profile => Profile & Settings => My settings

  Itt rögtön az első sorban ott lesz, hogy Account type és mellette, hogy Close account

 165. Sziasztok!
  Régóta van paypal számlám és rendszeresen vásárolók ebayen keresztül, viszont volt már, hogy visszatérítettek vételárat, amit a paypal számlatörténet mutat, de az egyenlegem a paypal-en nulla és a bankszámlámra nem kapom meg a visszautalást! Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a gond? köszönöm előre is

 166. Szép Napot!
  Az lenne a kérdésem,hogyha lejárt a paypalhoz rendelt bankkártyám,tudok e róla
  továbbra is utalni az ellenőrzött bankszámlámra?Évente 3-4 alkalommal szoktam utalni. Aggályaim azért vannak,mert az uj bankkártyám Maestro, nem Mastercard
  Ha nem lehet, akkor visszatérek a Masterkardhoz!Remélem nagyjából érthető a kérdésem.Válaszod előre is köszönöm!
  Tisztelettel: Csaba

 167. Hali!

  Az lenne a kérdésem, hogy van pénz a paypal számlámon, vásároltam az ebay-en és mégsem a paypal számláról vonta le az összeget hanem a bankkártyáról, miért???Bankkártya van hozzárendelve a paypalhoz.
  Valamint ha át szeretném utalni a paypal számláról a saját számlámra a rajta lévő összeget, hogyan csináljam? Ugyanis azt olvastam ha fordítva van a Vezeték és Keresztnév akkor visszautalják a pénzt a paypalra de levonnak 1500 ft-ot. Próbáltam átutalni, kérte a bankszámlaszámot, de a First name-nél a Keresztnevem volt és így nem mertem véglegesíteni. Valaki tud segíteni??
  Előre is köszönöm!!!

 168. Szeretném kérdezni, hogy valaki tud e segíteni.
  Egyik nap még élt a magyar számlaszámom.
  Másnap Pay palon keresztül Angliából utaltak rá pénzt. Mikor át akartam utalni a magyar számlámra, akkor látom, hogy eltünt a számlám, csak az azonos banknál levő kártyám maradt meg.
  Hozzá akartam rendelni újra a korábbi számlámat, de 3 napja nem fogadja el a rendszer.
  Azt írja ki, hogy próbáljam meg később!
  Mit lehet ilyenkor csinálni?
  Köszönöm !!!!!!!

 169. Szia!
  Rendszeres vásárló vagyok paypalon keresztül, viszont most mint eladó próbáltam volna ki. A megrendelő állítólag elindította az utalást paypalon keresztül, s kaptam egy értesítőt a paypaltól, hogy fizessek be a western unionon keresztül bizonyos összeget, hogy fedezet legyen rá, így bebiztosítva magukat a fuvarköltségre, stb… Nem értem az egészet, mivel én vagyok az eladó, miért kellene nekem utalnom??
  Valaki tudja erre a választ?? köszönöm előrei is.

 170. Szép jó napot a hozzászólóknak!
  Paypal számlámról szeretnék EUR -t utalni itthoni bankszámlámra, de nem szeretném az EUR-t forintra átváltani, azaz deviza konverziót nem kérek.
  Próbáltam:itthoni EUR számlámra kértem a pénzt, a PPal átszámolta forintra, majd idehaza a forintot a bank átszámolta EUR-ra. Hogyan lehet a konverziót kiküszöbölni, vagy hol, hogyan lehet beállítani.Minden segítséget köszönök, amit már ki is próbáltatok, azt különösen.
  Üdv, mindenkinek, Gyuri.

 171. Verionka (de másoknak is):
  Vigyázzatok, mert utóbbi időben nagyon elterjedtek a Scam levelek (nem kívánatos, csaló e-mailek)! Olyanokat találnak ki, hogy „Kedves Felhasználó! Azonosítani szükséges a PayPal számlája adatait, kérjük, azonosításhoz klikkeljen IDE”, vagy „Kedves Felhasználó! Értesítjük, hogy amennyiben nem klikkel IDE, akkor a PayPal számlája blokkolva lesz”. Oda van biggyesztve a PayPal logója is (ami bárki számára hozáférhető, de könnyen lescreenelhető bárhonnan). Ilyenkor az IDE alatt persze nem a PayPal hivatalos https://www.paypal.com oldalára kerülnél, hanem teljesen máshová, és pl. valami ügyes vírust telepítenél saját gépedre! Ezért óvatosan: ha a levél nem a service@intl.paypal.com hivatalos címről érkezik (amelyben többek közt teljes névvel szólítják meg a felhasználót), akkor az Scam!
  Ezt azért írom, mert a „…szükséges befizetni xxx dollárt Western Unionon keresztül” szerintem szintén ezek közé a csaló értesítések közé sorolható, valószínűleg búcsút inthetnél a „Western Union”-nak (ami persze egy csaló oldalra irányít) küldött pénzedtől.
  Ha a vásárló valamilyen áru vásárlásakor nem kívánja állni pl. a fuvarköltséget, és azt akarja, hogy azt az eladó térítse,akkor azt természetesen előre megbeszéli az eladóval, nem? Vagy pedig a feltételek világosan fel vannak tüntetve az ÁÜF-ben, igaz?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét