Idegesítő Error Console a Firefox indításakor

Ma kezdett el butásoskodni a Firefox-om. Minden egyes programindításkor feldobja az Error Console ablakot és marhára idegesítő, hogy állandóan le kell kapcsolgatnom.

Firefox error console
Firefox error console

Rövid keresgélés után a neten kiderült a turpisság: a nemrég frissített FireGestures add-on felel a hibáért, annak kikapcsolásával vagy törlésével megoldódik a gond.

Remélem nagyon hamar javítják, mert így elég idegesítő a használata (ki is kapcsoltam). Addig is keresek valami más megoldást a gestures funkció használatára.

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Gondolkodtam egy átfogóbb (az 5-6000-ből legalább 15-öt bemutató :) hehe) FF extension-os poszton, de arra jutottam, h annyira kényelmes, user „frendli” az egész kiegészítősdi, hogy felesleges lenne. Vagy helyi szinten mindenki kommentbe hozzáadná, h mit szeret, miért, stb…
    Érdekel ez többeket, vagy ismerik vajon?
    És tudjátok-e, h mi a legjobb tulajdonsága az IE8-nak?
    Hát az, hogy letöltheted vele a Firefoxot… :)

  2. Szerintem időről-időre van helye 1-1 ilyen összefoglalónak, ajánlónak, hisz rengeteg extension elérhető a Firefox-hoz és néha bizony találni hasznos, a munkát segítő kiegészítéseket mások listájában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét