Letölthető a WordPress 3.0


Ez most csak egy gyors hír lesz, de letölthető a wordpress 3.0, úgyhogy irány a hivatalos honlap! :)
link: WordPress 3.0 letöltés

Kapcsolódó bejegyzések:
 • Megjelent a WordPress 3.3, letölthető magyar nyelven is, amiért DjZoNe-nak jár a köszönet. Igazán lenyűgöző, hogy az angol verzió megjelenése után milyen gyorsan …

 • Megjelent és letölthető a WordPress 2.9″ Carmen” a szokásos linkről: http://wordpress.org/download vagy akár frissítheted a wordpress-ed admin felületén is a Too …

 • Nemrég megjelent a WordPress 2.8-as legújabb kiadása, az erről szóló részletes bemutatót illetve a változtatások és módosítások listáját 3 főbb kategóriába szedv …

 • Megjelent a “Tyner” névre hallgató WordPress 2.6 ahogy azt a hírekből megtudhattam, szerencsére már gyors magyar kollegáim több helyen is elkezdtek róla írni, úg …

 • Az alábbi cikkben eredetileg egy youtube videó volt, ami a “halványuló tükröződés” 3 módszerét mutatta be. Ezt az angol nyelvű oldalakon reflection néven lehet m …

A cikket beküldte: Harder (http://blog.harder.hu)

14 hozzászólás

 1. Már vagy két hete nap, mint nap nézegettem a WordPress.org-ot, mikor változik a letöltési link szövege 2.9-ről 3-ra. Gyorsan megnéztem a wordpress.com-on is az admin felületet, ott mindig frissül a rendszer – elsőre túl sok változást nem látni (persze 3 perc alatt nem is tudtam kivesézni), viszont az egyedi menükezelő elég jó lett! Ezek után én is megírtam a “nagy hírt” a WordPress 3 megjelenésről: hxxp://web.isztan.eu/2010/06/wordpress-3-thelonious/

 2. GabeszMeister says:

  Én frissítettem, már a javítások miatt is. Egyenlőre semmi hibát nem találtam benne, a feltelepített bővítmények is eddig hibátlanul működnek.

 3. Narrow says:

  Helló!

  Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a WordPress mire is való? Mert a honlapjukon láttam, hogy blogot lehet létrehozni, meg hasonlók… Nekem viszont sokkal inkább egy amolyan hírbeküldő+kommentelő rendszerre volna szükségem (mint régebben a CuteNews) a weblapomhoz. Valaki tud e téren tanácsot adni? Előre is köszönöm!

 4. Harder says:

  A wordpress az elején blogmotornak indult, de ma már jóval többet is ki lehet hozni belőle. Gyakorlatilag blog, portál, céges honlap, portfolio oldal stb… bármit meg lehet vele valósítani.

 5. Narrow says:

  Értem. Azóta megkaptam az infót a példaképnek tekintett honlapról, hogy ott is WordPresst használnak. Letöltöttem, config.php-t létrehoztam a szükséges módosításokkal, feltöltöttem FlashFXP-vel, telepítettem… de nem enged be. :\ Nem tetszett neki a jelszó se, a név se, kértem új jelszót, de azt írta ilyen felhasználó vagy email nem létezik… utána még újra telepítettem kétszer, de ugyanez. Segítség?! :\

 6. Narrow says:

  Most letöröltem az egészet… újra feltöltöttem, de ezúttal nem csináltam előtte config.php-t, hanem a telepítés során csináltattam… így is ugyanaz a probléma… Lehet, hogy a magyarral gondok vannak? Vagy?

 7. Harder says:

  Akkor valamit rosszul csinálsz, javaslom hogy egy telepítési útmutató alapján haladj, pl. itt egy (de a google-n rákeresve többet is lehet találni)
  http://dokumentacio.word-press.hu/telepitesi-utmutato

 8. Narrow says:

  Na… most már az egésztől teljesen elment a kedvem… nagyjából 6szor próbáltam meg a legkülönbözőbb módokon. Utóljára még az angol verziót is megpróbáltam, de semmi eredmény… mikor a tárhelyen belül mappába (pl. blog vagy wordpress) raktam, akkor a telepítés után folyamatosan egy olyan oldalra irányított, amit nem én csináltam… pl. hxxp://www.blog.atw.hu vagy hxxp://www.wordpress.atw.hu … amikhez semmi közöm. Amikor simán feltöltöttem a gyökérkönyvtárba, akkor meg nem talált kezdőlapot… a telepítési útmutató se segített, se a magyar se az angol… Mivel lehet a gond? A tárhellyel? Vagy mi?

 9. Gaga says:

  Hello Harder! Lenne egy kérdésem… Szeretnék magamnak egy WordPress oldalt csinálni, ám nem tudom milyen tárhelyre tudnám ezt telepíteni. (Mindenképp ingyenes tárhely kellene). Tudnál számomra ajánlani egy ingyenes tárhely szolgáltatót? -előre is köszönöm!

 10. Harder says:

  Gaga, nem tudok ajánlani, nem használok évek óta ingyenes tárhelyet.

  Tudom ajánlani viszont az alábbi 2 szolgáltatást:

  http://www.habana.hu/szolgaltatasaink/webtarhely-es-domain/tarhely-berles
  (ezt mi csináljuk), 600ft/hó összegért kapsz egy jó, megbízható tárhelyet ahol 100% hogy rendben fut a wordpress (nekem pl. egyik oldalam ott a mactippek.com)

  http://web-solution.hu/webhosting
  Ez pedig TLoF ajánlata, pl. a tutorial.hu is nála fut, vagy pl. ott a privát blogom, évek óta maximálisan elégedett vagyok vele.

  Máshol is voltam az évek alatt honlapokkal, de mindig volt valami szopás (az ingyenesekről ne is beszéljünk).

 11. GabeszMeister says:

  Ingyenes:

  hxxp://Okhost.eu
  – 2 GB tárhely
  – MySQL adatbázis
  – Email postafiók (korlátlan tárhellyel)

 12. Ubuntus says:

  Szvsz ingyen Byethost.com viszi a pálmát:

  5,5 GB tárhely
  200 GB bandwidth
  MySQL adatbázis
  PHP
  E-mail fiókok
  Nincs reklám
  Fantastico script telepítő

  További infó itt: hxxp://byethost.com/index.php/free-hosting

 13. Fefy says:

  Ubuntus: a byethost jó, ha azt nem nézzük, hogy nagyon lassú… Legalább is az én oldalam nagyon lassan töltődik be (de van pár szolgáltatás, ami miatt muszáj volt ezt választanom, addig ameddig nem megyek fizetősre). Egy 000webhost.com sokkal jobb (pár oldalt ide is felraktam) + a support is érdemel náluk egy piros pontot :) (eddig nekem többször is segítettek, ráadásul pár órán belül, pedig az ingyenes szolgáltatásukat használom).

 14. cypdru says:

  Sziasztok.
  Segítséget szeretnék kérni, byethoston van tárhelyem és egy domain címem hozzárendelve, de istenért se akarja feltelepíteni a WordPresst. Rögtön elején van gond a MySQL-el, valamiért nem ismeri fel, pedig én szerintem jó adatokat adok meg. Segítsen valaki legyen szives. Köszönöm előre.
  Üdv

Szólj hozzá
a Letölthető a WordPress 3.0 c. bejegyzéshez

- Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li>
- Forráskód beküldéséhez tedd a kódot ezek közé: <pre lang="php" line="1">Kódrészlet helye itt</pre>