Adobe Photoshop CS5 ingyenes letöltés

Az Adobe Photoshop legújabb, CS5 változata tegnap jelent meg a boltokban és most már ingyenes letölthető a próbaváltozat akár a honlapjukról is: Adobe – Adobe Photoshop CS5 Extended letöltés

Adobe Photoshop CS5 ingyenes letöltés
Adobe Photoshop CS5 ingyenes letöltés

A Photoshop-on kívül egyébként további szoftverek próbaváltozatai is elérhetőek letöltésre:

 • Dreamweaver CS5
 • Creative Suite 5 Design Premium
 • Creative Suite 5 Master Collection
 • Illustrator CS5
 • Acrobat 9 Pro
 • InDesign CS5
 • Premiere CS5
 • After Effects CS5

Visszatérve a Photoshop CS5-re …

A neten gondolom már Ti is számtalan videót és cikket láttatok az újításaival kapcsolatban. Azt kell mondjam, hogy most a CS5-be tényleg kerültek olyan plusz funkciók, melyeket érdemes kipróbálni (a CS4-ről nem voltam nagy véleménnyel).

Content-Aware fill avagy tartalomérzékeny kitöltés
Puppet Warp avagy bábu hajlítgatás
Repoussé 3D extrusion tool avagy 3D-s kiemelések az Adobe Repoussé technológiával
Sokkal egyszerűbben lehet akár macerásabb kijelöléseket is csinálni

Persze az újítások sorának itt még nincs vége, az alábbi címen bővebb információkat is megtudhatsz: a Photoshop Extended újdonságai |Adobe Photoshop CS5 Extended

A youtube.com-on nagyon sok videó érhető el az újdonságokról, de ajánlom az egyik “kedvencemet”, elég látványos demonstráció a kijelölést, kitöltést és mozgatást illetően:

Te próbáltad már? Ha nem, tervezed kipróbálni? Melyik újdonság tetszik a legjobban?

19 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Tényleg hihetetlen jó az Edge Detection kijelölés, és csodának tűnő a Content-Aware Fill is, de az az érzésem, egyre kevésbé kellesz már a programhoz érteni, mert szinte mindent megcsinál automatikusan. Pedig a különféle kijelölési technikákat nem árt megtanulni, mert a csodakijelölő a “legfontosabb” munkánk közben fog cserben hagyni – mintha csak Murphy mondaná. És akkor nagyon keserves lesz megtanulni, amit idáig elmulasztott valaki, mert már esetleg rutinosnak vélte magát, közben pedig kiderül, hogy az automatikák nélkül nem képes a munkáját végezni.

  Ez a kijelölés és intelligens eltüntetés azoknak jön jól, akik napi szinten, munkahelyen tömegesével végeznek ilyen feladatokat; számukra tényleg nagyon jól jönne ez, csak az a baj, hogy a cégekre pont nem jellemző, hogy most emiatt hanyatt-homlok lecseréli az összes Ps-t a gépein, mert az nagy beruházás. Pedig a vásárlóréteget a cégek jelentik, az otthoni felhasználók között nem jellemző, hogy milliószámra vásárolnák a szoftverlicencet.

 2. OFF: Vaóóó! Új dizájn! Nagyon meglepődtem, de jó. A régi már kissé kezdett megszokottá válni. Cool.

 3. A lovat kivágták a háttérből és a mögötte lévő üres részt kitöltötték a content aware segítségével. :)

 4. Elsőként én sem értettem, hogy ezt most hogy fogja megcsinálni, de tényleg igaz. El lehet vele ilyen szép dolgokat érni, DE:
  olyan képeken amin sok a más grafika, szín, textúra azokon ne reménykedjünk nagyon szép megújulásra mert kissé furcsa dolgot fogunk a kijelölés helyére kapni. Mindenesetre le a kalappal előttük, hogy ezzel is továbbfejlesztették a programot. :)
  Nálam elsőként a töltésképernyő az indításnál tűnt fel. Végre nem egy hagyományos téglalap alapú részen töltődik az egész, hanem egy elég designos sokszög alakon. :D

 5. A “splash screen”-re gondolsz? Tudsz dobni egy képernyőfotót róla, mert érdekelne. A Google csak mindenféle fehér nyuszis képeket dob a keresésre.

 6. Hali!!
  valaki tudna nekem segíteni, hogyan a fenébe kell leszedni. Mert hiába nyomok arra hogy letölt nem csinál semmit. Ha valaki tudna segíteni akkor az legyen kedves részletesen leírni!
  Köszönöm szépen előre is..

  Moncsy

 7. moncsyka163: ugye van Adobe fiókod? Mert csak akkor töltheted le az oldalról. Neked nem dob fel egy ablakot, hogy “Create an Adobe account.”? Ez a letöltés az Adobe-nál regisztrációhoz kötött. Nem tudom miért ragaszkodnak hozzá, amikor számtalan oldalról ugyanazt le lehet tölteni regisztráció nélkül.

  Ha nem megy az Adobe-ról, próbáld meg a Szoftver.hu-n. Onnan minden Adobe terméket le lehet tölteni, mert ők a magyarországi disztribútorok. Tehát próbáld meg innen letölteni. Ott nem kell regisztrálni hozzá.

 8. Sziasztok nekem 3 óürába telik mire letöltödik de valamiért az 50%-nál megál és utána már nem tom tovább :(

 9. Sajnos az Adobe hivatalos oldala valami miatt rendkívül nehézkes, lassan jön be, emellett túl van bonyolítva, ráadásul még regisztrálni is kell egy próbaverziós termék letöltéséért, amit rajta kívül ezer helyről le lehet tölteni. Kissé nem ártana, ha átgondolnák az üzletpolitikájukat.

  Én is mindenkinek a szoftver.hu-t szoktam ajánlani, ha Adobe termékről van szó.

 10. Sziasztok!
  Itt nincs valami határidő ameddig használni lehet? (mondjuk 10 nap, és azután automatikusan nem engedi használni)
  Csak simán letöltés? nem kell hozzá venni valamit?
  előre is köszönöm.

 11. a pupet warpnál hogyan állitota be hogy csak a lovat jelölje ki?Nekem az egész képet mozgatja

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét