Photoshop letöltés

Először is 1 gyors magyarázat, hogy mi ez a Photoshop letöltés cikk: a lapon is számtalanszor megkérdezték már, hogy milyen programmal készültek a leírások, illetve szintén a lapon és mail-ben is jöttek a kérdések, hogy honnan lehet letölteni. Mivel a google.com keresőben illetve a lapon sem találod meg gyorsan a választ a “photoshop letöltés” kifejezésre a tutorial.hu anyagai között, így jöjjön egy gyűjtemény, hogy könnyebben kiigazodj a linkek között.

A Photoshop programról pár szó

Azt szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy a Photoshop a világ legjobb és legfejlettebb képmanipuláló/képszerkesztő programja. Valószínűleg milliónyian használják világszerte akár otthon, akár a munkahelyen, a webdesignerek (és sok más grafikai területen mozgó ember) nélkülözhetetlen eszköze. A lapon levő tutorialok is a Photoshop programmal készültek.

Az Adobe Photoshop sajnos nem ingyenes, de egy 30 napos próbaverziót mely jól használható, le lehet tölteni akár magyar, akár angol nyelven. A Photoshop elérhető mind windows, mind pedig osx oprendszerek alatt, sajnos linux alatt csak wine vagy virtuális gép segítségével működik. De ez egy másik téma, vissza a letöltéshez …

A Photoshop CS3-nak 2 verziója van:

 • Adobe Photoshop CS3: ez az egyszerűbb verzió
 • Adobe Photoshop CS3 extended: ez már többet tud

Hogy mi köztük a különbség? A linkek alatti táblázatban megtalálod a magyarázatot.

Photoshop letöltés

A szoftver legutolsó (figyelj a cikk dátumára, mert nemsokára jön a CS4) verziójának neve: Adobe Photoshop CS3. A következő linkeken érhető el (helyenként több link is van, lehet választani):

Photoshop CS3 Extended- angol, Windows

link 1: https://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop
link 2: http://www.szoftver.hu/download/adobe/demo/photoshop/adobe_photoshop_cs3_win.zip
megjegyzés: regisztráció szükséges

Photoshop CS3 Extended HU – magyar, Windows

link 1: http://letoltes.prim.hu/letoltes/fajl/97/
link 2: http://www.szoftver.hu/download/adobe/demo/photoshop/adobe_photoshop_cs3_win_hu.zip
megjegyzés: 463MB

Adobe Photoshop CS3 Extended – angol, OSX

link: http://www.szoftver.hu/download/adobe/demo/photoshop/adobe_photoshop_cs3_mac.dmg

Adobe Photoshop CS3 Extended HU – magyar, OSX

link: http://www.szoftver.hu/download/adobe/demo/photoshop/AdobePhotoshopCS3hu_HU.dmg

Adobe Photoshop CS3 vs CS3 Extended verzió

Adobe Photoshop CS3 vs CS3 extended
Adobe Photoshop CS3 vs CS3 extended

Ha a kép nem elégít ki, akkor szövegesen ugyanazt itt megtalálod.

Nagy köszönet a szoftver.hu-nak.

45 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Mint azt jeleztem is, csak azért van a cikk hogy a kifejezésre megtalálható legyen a lap, nyilván nem olvasmányos és nem is tanulsz belőle.
  Neked lehet felesleges, nekem és a lapnak viszont hasznos. ;)

 2. Szerintem kell et ilyen leírás a kezdőknek a segítségére, mert van aki mondjukcsjpőből tudja mit hol talál a neten de van aki nem . köszi a leírást :)

 3. Sziasztok!
  Letőltöttem a Photoshop CS3 Extended HU – magyar, Windows-ot,és kéri a szériaszámot ,azt honnan tudom megszerezni?Ez csak a próba verzio.Köszi

 4. Sziasztok,megint én vagyok!
  Lehet hogy valamit rosszúl csináltam a letőltésnél,lehet hogy újrakéne tőltenem,nem megvásárólni szeretném,csak kipróbálni.
  Várom válaszotokat.

 5. Edit, próbáld már meg légyszives máskor elolvasni a cikk szövegét és értelmezni, oda volt írva: “egy 30 napos próbaverziót mely jól használható, le lehet tölteni akár magyar, akár angol nyelven.
  Így serial számot ne kérj, ez nem az az oldal ahol kapnál. Másrészt pedig az első hozzászólásodban azt írtad hogy próbaverziót szedtél le, majd utána azt hogy ki szeretnéd próbálni nem megvenni… nem látom a gondot, miért ne tudnád kipróbálni 30 napig, hisz pont ilyen verziót szedtél le.

 6. A próbaverzió két/három alkalommal is kérhet szériaszámot!
  Első mikor telepíted…kérdése, hogy 30 napig ingyen használod VAGY megadod a közben megvásárolt termék kódját így érvényesíted…
  Második mikor lejár a 30 nap és kéri, hogy vagy kód vagy semmi.
  Harmadik mikor már egyszer volt telepítve a gépre, de le le törölve, majd újra fel lett rakva a demo…ilyenkor nincs újra 30 nap, csak kódos megoldás.

  Szóval Edit, nem csináltál semmit sem rosszul, csak épp telepítésnél a kód megadásánál vagy mégsem-et kell kattintani vagy a 30 napot választani (nem emlékszem a lehetőségekre pontosan), ha meg már volt a gépeden…

  T

 7. Fel lehet rakni kétszer is ingyér’ amennyiben az ember megformázza a meghajtót. Mondjuk, nem a legjobb megoldás. Egyébként az Adobe is lehetne annyira nagyvonalú, hogy ha már a 11-es verziónál tartanak, a 8-ast, 9-est odaadnák a hobbiamatőröknek ajándékba. Azokat már szerintem úgysem tudják értékesíteni. Na, persze én nem tudok egy ekkora cég fejével gondolkodni. Az üzleti megfontolások merőben mások is lehetnek. Pedig biztosan porosodik nekik raktáron még a CS-ből, vagy a CS2-ből. (arról olcsóbb ápgrédelni új verzióra ;)

 8. Ha a próbaverziót akarod többször használni ahoz nem kell megformáznia a meghajtót.
  Az elég lúzer, barbár és legfőképpen időigényes dolog.
  Sokkal egyszerübb a megoldás.
  De aki photoshop-ot használ, annak ez biztos nem jelent gondot.

 9. Nem látom be, hogy következne egyik a másikból. Attól, hogy valaki otthon van a PS-ben vagy Illustratorban, vagy akármilyen grafikában, még nem biztos, hogy ért a programozáshoz is, főleg ami a feltörős részt illeti. De ez az oldal amúgy sem arról szól, hogyan adjunk egymásnak tippeket.

 10. BonFire: jó lenne, ha a régieket ingyé’ dobálnák… de mint az Te is tudod, sokmindent-főleg a gyakran használt dolgokat- már a 6-os PS is tudta, ezért egy ingyen 8-as valószínűleg odavágna a forgalomnak. Persze kellene jóáras hobbi PS, kevesebb lehetőséggel…
  Aki ingyeneset szeretne, ott a gimp. nem PS, de sokmindenben versenyképes.
  Aki google-t használ, annak nem jelent gondot a próbaidőszak meghosszabbítása.
  Otthonra ennyit sajnos kevesen tudnak áldozni egy hobbira (ez nem mentség, tudom), a cégek meg megvásárolják.

 11. Sziasztok! Kérleg segitsetek, letöltottem a Photoshop CS3 EX és nem tudom megynitni. Miért?
  Köszi a segitséget, kicsit kezdő és kicsit öregecske is vagyok, vannak dolgok amik gondot okoznak.Zsuzsó

 12. CS4-ről írok, de gondolom CS3-nál is ez a helyzet.
  Milyen operációs rendszert használ? Az ahhoz való lett letöltve? Mindkét file letöltődött?
  Windowsnál a letöltés során KÉT file-t tölt le a telepített letöltésvezérlő. Az egyik, az .exe file hamar lejön, míg a másik egy tömörített állomány, amiben tul. a program van, erre -kapcsolattól függően- várni kell. HA mindkettő megvan, akkor kell az .exe-vel indítani a telepítést.
  Ha így sem megy az install, akkor több részlet kellene, mert sok oka lehet a hibának. Konfig, vagy a forrás nem jó…
  Torrentel vigyázni kell, mert pl. a PhotoShop egy vonzó név -> trójai telepítésre ideális…

 13. Nem sok különbséget látok az extended és a sima között, de legalább ezt végre megtudtam! :)
  Köszönöm!

 14. Kukába a CS3al. Itt a CS4 :) Csupán csak 250e forintért megveheted eredetiben.
  Mellesleg Harder, jó nagy bullshit ez. :D Seo Seo Seo, tudom :P

 15. Nono! Azért nem kell a CS3-at még temetni; szerintem sokan fogják még hosszú évekig használni, főleg cégeknél, ahol muszáj jogtiszta szoftvernek lenni a gépen a BSA miatt, a CS4 pedig nem nyújt annyi új fícsört, hogy most hanyatt-homlok mindenki eldobálja a CS3-at. A CS4 legnagyobb fejlesztése abban rejlik, hogy sokkal tökéletesebben kommunikál a többi programmal. Illustrator, InDesign, Flash, PremierePro, After Effects stb. Ahol viszont ez nem életbevágó – mert azért a CS3-ban is elég jól meg vannak oldva ezek a dolgok -, ott értelemszerűen nem törődnek vele. Még akkor sem, ha nem kerül 250 000 Ft-ba, mert uprage-elnek CS3-ról, így jóval olcsóbban jön ki.

 16. Szerintem kelett a leírás mert abszolult nem tudtam mit kéne csinálni,de letöltöttem és nagyon király!!!Szóval megköszönöm mindenki olyan nevében aki nem tudta mit kelett tenni!!;)
  Pussy.:Dóri

 17. Mondjuk azt én nem mondanám, hogy borzadály, de még mindig szokatlan a CS3-hoz képest. CS2-ről váltva pedig azt hiszem, még feltűnőbb a különbség.

  Az viszont biztos, hogy nagyobb a gépigénye. Először is már tud 64 bites képeket is kezelni, és az nem kis “eszet” kíván. (Az más tészta, hogy otthon nemigen használjuk ezt ki). De egy jó példával élve, CS3-ban megnyitottam egy Darth Vader-féle TIE-vadász 3d-s modelljét. Azt hiszem Studio Max fájl (.3ds). A CS4-ben ugyanezt nem tudtam megtenni, mert kevesellte az 1 GB memóriát!!! Úgyhogy pattintottam bele még 1 Gigát, és így már elboldogul vele.

  Legnagyobb bánatomra viszont, pontosan azt a tulajdonságát nem tudom kihasználni, amire a legjobban fentem a fogam: a roncsolásmentes nagyítás. Ehhez mindenképpen egy komolyabb videokártya kellene, nekem csak egy alaplapi 128 MB-os noname kártyám van, aminek nincs GPU támogatása. Viszont mivel nem játszom a gépen, semmi sem indokolja, hogy bárhány ezer forintos kártyát is vegyek bele. No, majd ha nagy leszek.

 18. Kipróbáltam a CS4-et, és valami borzadály!
  Olyan lassú mint a tetű, ráadásul tiszta csiri-biri…
  Én maradok a CS2-nél… az a legjobb! :)
  Mindent tud, gyors, nem kell atomgép…

 19. Toto: A CS4 számtalan újítást tartalmaz a CS2-höz képest, ennek megvan az ára, amit bizony prociban és ramban mérnek. Ha van 1-2 Gb ramod, és egy kétmagos procid, akkor azon vígan elhetyeg a CS4 -bár nagyobb fileméretnél a kevés ram lassulást okoz.

  Természetesen a CS2 is jó, de azért ne add fel, a CS4 sokkal jobb, próbáld meg lelőni a felesleges folyamatokat (gondolom Win XP-d van), a beállításokban rendelj hozzá több ramot, a felesleges paneleket kapcsold ki.

 20. ViZion: Köszönöm a tanácsot! Én mindent kipróbáltam, és elméletileg kétszer akkora a gépem mint a követelmény, Xp-m van egy hete lett újrarakva.

  Tényleg sok újat tud a CS4, de ezek nagyja 3D-re alapszik, nekem arra nincs szükségem.
  A Photoshop pixelgrafikus színezőprogram… arra is használom.
  Talán egy két új layer fajtát találtam, de nem tűntek akkora dolognak….

  Beszélgessünk még erről, engem érdekelnek a részletek! Mindent meg akarok tudni a Ps-ről!

 21. OK, akkor elsősorban mindent tudj meg az XP-ről :) Viccet félretéve: az XP egy halom felesleges dolgot (szolgáltatást) futtat, amik ramot, prociidőt emésztenek fel.
  Optimalizáláshoz az alábbi oldalakat ajánlom (előtte rendszervisszaállító pontot azért készíts, bár ha csak azokat piszkálod ami tutira nem gond, akkor minden OK):
  hXXp://skory.gylcomp.hu/wintippek/wintippek.html
  hXXp://www.theeldergeek.com/services_guide.htm -ez angolul van, de remélem nem gond
  hXXp://news.csillagpor.hu/windows-szolgaltatasok-leallitasa.php -az angol mellé

  Ha így egy kis plusszhoz jutottál, már megérte. A másik fontos dolog a M$ progik mellőzése (Messenger helyett pl. Pidgin, IE helyett FF, stb…) ez is sok bosszúságtól megóv.
  videókarinak a legfrissebb stabil verzióját rakd fel.

  Feladatkezelőben ellenőrizd, hogy csak az legyen, amire szükség van. a futtatásba beírod: msconfig ezzel pl. az automatikusan induló progikat látod, regedit-el kitörölheted az ilyen-olyan helper, speedlauncher, stb. marhaságokat (ezért jók a portable progik, nem telepítik ennyire tele az XP-t).

  CS4-re visszatérve, a min konfig (1,8 GHz CPU, 512 Mb ram) azért inkább azt jelenti, hogy ezen elindul, azért PS-nek -még a CS2-nek is- erősen ajánlott a 2 Gb RAM.
  PS beállításainál, ahogyan már mondtam, ha nem fut más (pl. a háttérben nem DVD-t tömörítesz), akkor nyugodtan lehet a RAM használatot akár 80-90%-ra húzni.
  A history states csökkentésével szintén gyorsul a dolog, elég lehet 10-15.
  Videókártyától függően engedélyezheted a gyorsítást, nálam semmit nem mutatott -ahogyan olvastam anno, tesztekben sem volt óriási.
  Fontos a scratch disk, ezt mindenképpen engedélyezd! Lehetőleg NE a rendszerpartícióra, hanem pl. a D-re. Sajnos néha “elfelejti” törölni kilépéskor, de a gyökérből egy pillanat alatt törölhető. Cache levels maximumra, röviden ennyi.

  Ha lehet ne telepítsél ecseteket, pluginokat feleslegesen, mert (főleg az indulást) lassítják.
  Ha 1Gb+ Ramod van, a Bigger Tiles plug-in-t kapcsold be, ez az Extensions mappában van, egy ~ jelet kell törölni a filenévből.

  Angolul itt az Adobe oldala:
  hXXp://kb2.adobe.com/cps/404/kb404439.html

  yah, és a legalapvetőbb: antivírus!
  Sok esetben az AV-k fogják a gépet, ha leállítod akkor is hagynak futó processzt.
  Nálam csak tűzfal+spybot SD védi a gépet, meg a józan ész…
  Remélem tudtam segíteni.

 22. Sziasztok! Sikerült letöltenem! :-) Köszi Nektek! Márcsak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan kellene egy képet korrigálni?Mármint, ha például egy emberi testet kellene kicsit átalakítani: kicsit megnövelni a combot, vagy leszedni a felesleget a csípőről? Most lehett mosolyogtok, de tulajdonképpen nekem emiatt lenne szükségem a photoshopra! SEGÍTSETEK!

 23. Neked a Liquify (magyarul talán cseppfolyósítás?) effektre lesz szükséged. Megtalálod a Filter menüpont felső részében. Nem részletezném, mert nem bonyolult a használata, inkább csak egy kis gyakorlást kíván. A YouTube-on rengeteg alak-átszabási tutorialt találsz ezzel kapcsolatban, pl ezt: hXXp://www.youtube.com/watch?v=omlFrDBKTJ4

  Annyit tennék csak hozzá, hogy a karcsúsítást, vagy átformázást semleges, homogén hátterű képen kell csinálni, mivel ha bármilyen bútorzat vagy akármi van a háttérben, azok el fognak torzulni.

 24. Hali!
  Nem tudja valaki, mennyibe kerül a CS3 Master Collection Corporate Windowsra ?
  Kizárólag CS4-et találok és már nagyon idegesít… egy életre megjegyeztem, hogy az 1millió 200ezer Forintba kerül!
  De engem a CS3 érdekel!

  Nem tud valaki egy árat mondani?
  Gondolom valamivel olcsóbb mert rég(ebb)i csomag.
  Köszönöm előre is!

 25. sziasztok! szeretném telepíteni a photoshop cs3-at, de nem tudom mivel azt írja zárjam be az explorert. bezárom a netet, újra is indítom a gépet, utána mégis ugyanezt írja ki, így a telepítés nem tud tovább folytatódni. mi lehet a valós probléma? köszönöm a segítséget!

 26. Benyovszky: kicsit több adat kell…
  1. explorert vagy az Internet explorert kéri bezárni? Gondolom az IE-t.
  Alt+ctrl+del és nézd meg fut-e. Ha fut, de nincs IE láthatóan megnyitva, akkor lehet vmi vírus is.
  2. OS: ha pl. vindóz pista, vagy 7, akkor megfelelő jogosultság kell a telepítéshez.
  3. Vírusírtó, ilyesmi?
  Ha pontosítasz, akkor pontosítunk… :)

 27. sziasztok..valaki aki letöltotte már ezt a programot meg mondaná nekem hogy ez az a fajta ahol retusálni lehet a képeket meg stb..mert én olyat szeretnék és már nagyon sokat le is töltöttem de sajna egyik sem jo..várom valaki segitségét ..elöre is köszönöm..

 28. Sziasztok! nekem az lenne a problémám h ugye kibontottam a fájlokat és futtatni próbálom akkor ilyen angol szöveget dob ki.. a következőt: Please install Adobe Update Manager CS3 using Setup.exe
  ez azt akarja mondani h töltsem le az Adobe Update Manager-t? Előre is köszönöm! :)

 29. Milyen fájlokat töltöttél te le? Az Adobe oldaláról CS3-at már réges-rég nem tudsz letölteni. Pont azért is reklamál a telepítő, mert az Adobe ennek a próbáját már nem támogatja. Menj fel az Adobe.com-ra, regisztrálj egy fiókot, keresd ki a Photoshop CS5 Extended-et, klikk a Try-ra, kiválasztod az oprendszernek megfelelő telepítőt és ezt töltöd.

 30. Annyi hozzászólásom lenne a témához, hogy aki “hobbiphotoshoppot” keres, azaz olcsó PS-t, az nézzen utána az Adobe Creative Cloudnak! Nemcsak a Photoshop, de az After effects, a Dreamveawer, a Flash, és még vagy 10 másik hasznos program bennevan a csomagban, és szerintem megéri, csak rendelésnél a valutaválasztásnál oda kell nagyon figyelni, mert becsapós az 50$->60€ átváltás.

 31. Sziasztok ! egy ingyenes próbaverziót letöltöttem , de miután letöltöttem nem tudom hogyan elinditani ,mert csak egy setup.exe fájl van és más semmi .Elözőleg is leszedtem már egy ilyet de ott volt photoshop.exe és azzal pikk pakk ment .
  előre is köszönöm a segitséget.

 32. A setup.exe a telepítőfájl, amivel fel lehet rakni a gépre a programot. Korábban biztosan valamilyen portable feltört verziót használtál, azért volt benne photoshop.exe. Ez viszont legális.

 33. A setup.exe egy telepítőfájl. Ezt kell elindítani Rendszergazda módban. A fájl egyébként egy letöltési asszisztenst fog csak elindítani, amely letölti és telepíti az aktuálisan legfrissebb programverziót. A telepítéshez szüksége lesz egy Adobe ID-re, vagyis egy regisztrált fiókra az Adobe rendszerében. Ezt pár perc alatt meg lehet ejteni.

  Figyelembe kell venni, hogy a cikk írása óta az Adobe folyamatosan változtat az üzletpolitikáján, és minden évben valami új dologgal rukkol elő. Már régen nem lehet komplett programtelepítőt letölteni, és régóta Adobe ID-hez kötött a hozzáférés a programhoz. Ezekre tehát ügyelni kell.

 34. Sziasztok! Ez a program kifejezetten jó, megvan minden ami kell. Nagyon szeretem, minden képet vele csinálok úgymond “cool”-lá. Nagyon köszönöm, hogy ilyen jó programot, szerkesztőt lehet letölteni innen, és nem csak én örülök neki, hanem szerintem ti is.! Ha nem tudjátok használni, NE TÖLTSÉTEK LE!!%%

 35. Rossz a tanács. A programot le kell tölteni és kipróbálni ahhoz, hogy megtanulja valaki használni. Korcsolyázni sem lehet megtanulni kori és jég híján.

  Tehát helyesen: ha nem tudjátok használni, tanuljátok meg! Ezért van többek között ez az oldal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét