Régies hatású kép

A következő photoshop videó azt mutatja be, hogy lehet egy fotóból régies hatású képet készíteni…

A fenti mondat után, mely a cikk eredeti tartalmának kezdő mondata volt, jöjjön egy kis magyarázat, miért is nem egy videót nézel éppen most a szöveg olvasása helyett:

A cikk eredeti tartalma egy videó volt, sajnos a szerzője úgy gondolta publikálás után, hogy csak fizetős regisztráción túleső felhasználóknak van joga megnézni. Ezt nem támogatom, mivel kicsit átverésnek érzem, hogy először ingyenesnek ajánlotta fel a szerző, majd amikor kikerült és látogatottságot kapott, fizetőssé tette úgy, hogy a lapon ezzel elérhetetlenné vált a videó. Persze joga van hozzá, csak hát … no mindegy.

A fentiek miatt a cikk eredeti tartalmát töröltem és inkább más cikkeket illetve oldalakat ajánlok megtekintésre, ha a “régies hatású kép” téma érdekel azzal a megjegyzéssel, hogy a neten nagyon sok ilyen jellegű leírást, sőt akár photoshop plugint is lehet találni, ha a keresés során használjátok a “retro” és a “vintage” kifejezéseket.

Magyar cikkek retro, vintage témában

Angol nyelvű cikkek és cikkgyűjtemények, tutorialok

Remélem, hogy sikerült megfelelő tutorial-t találni a témában és egy régies hatású képet alkotni. :)

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hm, értem köszi,igazából engem a szegélyezése vagy keretezése érdekelt volna a képnek, a többit nagyjából vágom. De az nagyon tetszett.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét