Art work

Már jó idő eltelt azóta, hogy az art-work.hu honlapot megnéztem – mikor még a fejlesztés kezdődött. A fejlesztője mudlee és múltkoriban örömmel láttam, hogy azóta is fut, bővül tartalommal rendesen, szóval sok más hasonló honlappal ellentétben kitartóan szépítgeti, bővíti a tartalmat.

Pár napja leveleztünk és többet is megtudtam a lapról, a fejlődéséről, szóval jöjjön most pár infó ami a grafika iránt érdeklődők számára is hasznos lehet.

Az elmúlt 4 hónapban több mint 400-an regisztráltak a lapra és az inaktív tagok törlése után is maradtak körülbelül 250-en.

A lapot mostanság naponta 190-250 egyedi látogató nézi meg, a napi lapletöltések száma elérte a 4000-5000-et. Az oldal kb 2 hete újult meg aminek az volt az oka, hogy a régi rendszer egy nagyon alap PHP-n futott, a mostani már kihasználja a PHP5 lehetőségeit, MySQL5-n és Apache 2-n fut, a webszerver pedig egy az Interware-ben elhelyezett Sun szerver.

A lapot – mint azt már írtam is – mudlee fejleszti egyedül, de nagyon sokat köszönhet zoell-nek. A lappal a cél az lenne, hogy egy jó szerveren, egy könnyen kezelhető szolgáltatás keretei között ingyenes helyet és reklámmentes publikálási lehetőséget biztosítson minőségi, művészi képeknek.

Szóval ajánlom mindenkinek, aki szereti a szép képeket. :)

link: www.art-work.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét