Authority site lett a tutorial.hu

Ma a Seo Fórum “authority site” témáját olvasgatva láttam, hogy 2 netes barátom lapja is elérte ezt a szintet (grat Merras és Hitetlen!), úgyhogy poénból én is rákerestem az enyémre, vajon mit dob a google… és lám, örömmel láttam, hogy a tutorial.hu is authority site (magas létjogosultságú weblap) lett a “tutorial” szóra!

authority site lett a tutorial.hu

Az authority site-okról bővebben az alábbi oldalakon olvashatsz:
Seo Fórum: “authority site” topic
optimalizalas.info: Multi link találati oldalak a Googleben

14 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nálam csak az első találat a tutorial.hu, a második már a tutorial.lap.hu :?.

 2. Gratulálok én is az oldalnak, és Hardernek. Nagyon sokat lehet az oldalról tanulni, és tényleg megérdemli, mert folyamatosan frissül, és itt még a userek is normálisak. Még egyszer grat!

 3. Meg am ha egy ilyen authority site “szavát” beírod firefoxban a címsorba akkor rögtön behozza az oldalt. pl http:// meg minden helyett beírod a címsorba, hogy
  tutorial
  és bejön a tutorial.hu

 4. Hát bizony, részemről is csak gratulálni tudok. A legjobb példa az oldal fontosságára az enyém, hogy tavasszal még egyáltalán nem is volt internetkapcsolatom, és nyár óta rengeteget tanultam csak innen!

  Ahogy rátaláltam, kedvem támadt előásni a régóta fiókban porosodó, mindaddig méltatlanul mellőzött PS lemezt, és megismerkedni vele. És íme! Tutorialt kerestem, és valóban azt is találtam. Ez a mai világban nem túl gyakori. Ritkaságszámba mennek az olyan oldalak, amelyek valóban azt kínálják amit szeretnénk.

  És mindig van miért újra visszatérni rá…

 5. Valami nálam nem jó. Hiába keresek rá a tutorial szóra, nekem nem jelennek meg azok a gyorslinkek az első találatnál (gondolok itt a képen lévő fotó retusálás, speciális effektek, stb. linkre). Most akkor hogy van ez ?

 6. Továbbra se látok azokat a gyorslinkeket :S. Na mindegy, holnap megnézem mi lehet a gond…

 7. Én is gratulálok Harder!

  Én is ezen az oldalon kezdtem a tanulást és sokat segített és remélem, hogy ezután is segíteni fog.

  GZ

 8. Az egyetlen olyan Magyar oldal ahol erthetoek a tutorialok, es munkam soran rengeteget hasznat vettem mar, amit a google hirdetesekkel igyekszem meghalalni :)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét